- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 7 березня 2019 р.

No comments – укази про призначення судді Лозицької І. О.

   Пустопорожні балачки, то не наші методи. Ми, працюємо з документами. Наше гасло: «кращий аргумент – це, документ!»
   Отже, попередньо ретельно промоніторивши офіційні веб-портали Президента і Верховної Ради України, одночасно, разом із запитом на інформацію до Дніпропетровського окужного адміністративного суду, ми направили запит на підтвердження повноважень судді зазначеного суду Лозицької І. О. і до Адміністрації Президента України.

   Варто констатувати, що отримані відповіді і суду, і АПУ, не дають чіткого підтвердження законних повноважень у судді Лозицької І. О. 
   Так, підпис президента-втікача януковича на указі «Про призначення суддів» від 29 вересня 2010 року № 922/2010, скріплено всупереч Указу Президента України (від 19.12.1996 року № 1230/96), а саме: не Великою Державною Печаткою України, яка має скріплювати підписи: Президента України на оригіналах текстів законів України, указів Президента України, міжнародних договорів України; Голови Верховної Ради України на оригіналах рішень Верховної Ради України щодо міжнародних договорів України; Голови Конституційного Суду України на оригіналах рішень Конституційного Суду України щодо відповідності законів та інших актів законодавства України Конституції (254к/96-ВР), іншим законам України, міжнародним договорам України; осіб, уповноважених у встановленому порядку на підписання від імені України міжнародних договорів України, що набирають чинності з моменту їх підписання.  На зазначеному указі міститься інша, гербова печаткою глави держави, яка, відповідно до іншого Указу Президента України від 29.11.1999 № 1507/99 «Про офіційні символи глави держави», використовується для засвідчення підпису Президента України на  грамотах,  посвідченнях до  президентських  відзнак та почесних звань України,  а також на посланнях Президента України главам інших держав. Крім того, варто зазначити, що гербова печатка глави держави, якою засвідчено указ № 922/2010, містить символ із зображенням незатвердженого на законодавчому рівні (згідно до вимог статті 20. Конституції України двома третинами від конституційного складу парламенту ВРУ), малого Державного герба.
   Наступний Указ Президента України від 19 липня 2018 року № 210/2018 про призначення судді Лозицької І. О. на відповідну посаду, - взагалі не підписано Президентом, і на ньому також відсутня відповідна печатка.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -