- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 21 жовтня 2019 р.

ОеСеНівці з Кам’янського заявляють відвід колегії суддів через відсутність у них конституційних повноважень

   Продовжуємо інформувати читачів сайту «Багнет Нації» стосовно перебігу подій навколо протистояння ОСНу в місті Кам’янське «непомірним апетитам» утвореного в неконституційний спосіб (без розпорядчого акту) Комунального підприємства Кам’янської міської ради «Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду».

   Нагадаємо, що зазначене вище неконституційне новоутворення після поразки в першій інстанції, подало апеляцію до утвореного в неконституційний спосіб (не законом, а указом президента (!??) Дніпровського апеляційного суду.


Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, якщо поле правове!»







Хронологія даного питання в публікаціях на сайті «Багнет Нації»:  Любов Карпова: встановлюємо правосуб’єктність управителя

В Кам’янському громадяни «поставили на місце» знахабніле комунальне підприємство – рішення суду

В Кам’янському готуються вгамувати непомірний апетит комунального управителя – відзив на апеляційну скаргу


1 коментар:

  1. 16. …. імперативна ч.5 ст36 ЦПК України каже - є інші обставини, що викликають сумнів в неупередженості або об'єктивності судді.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Jus_cogens
    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/995_118
    У Віденській конвенції про право міжнародних договорів 1969 р.,, яку Україна ратифікувала і зобов’язана виконувати, було встановлено, що норма jus cogens є імперативною нормою загального міжнародного права, яка приймається і визнається міжнародною спільнотою держав у цілому як норма, відхилення від якої недопустиме і яка може бути змінена лише наступною нормою загального міжнародного права, що носила б такий самий характер (ст. 53) Статус імперативних норм означає неможливість їх зміни або скасування суб’єктами права та загальне зобов’язання дотримуватись їх диспозиції. Більшість імперативних норм міжнародного права установлюють зобов’язання щодо усієї спільноти держав (erga omnes – зобов’язання перед усіма).
    17. ……отже, будь яке обговорення відводу судді учасниками суду і самим суддею на підставі ст.. 40 ЦПК України є недопустимими, читай ст.. 22 Конституції України -- При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -