- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятниця, 20 грудня 2019 р.

В Дніпрі, на Святого Миколая, утворено Мировий Суд – суд, покликаний мирити – відео і документи

   19 грудня 2019 року на зборах жителів міста Дніпро було протокольно зафіксовано рішення про утворення Мирового Суду, затвердження державних символів, встановлених статтею 20. Конституції України, а також про ліквідацію судів юрисдикції Української РСР, які продовжують чинити судочинство всупереч положенням чинної Конституції і здоровому глузду.

   Більше деталей у відеоблоці та сканкопіях протоколів.











Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, коли поле правове!»

Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо!




ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ до ООН і ЄСПЛ!
19 грудня 2019 року каналом дипломатичної пошти направлений Лист з додатками до ООН про припинення участі в роботі ООН УРСР на підставі припинення чинності Конституції УРСР 1978 року та про прийняття в ООН держави Україна на підставі набуття чинності Конституції України 1996 року.
22 грудня 2019 року каналом дипломатичної пошти направлений Лист з додатками до ЄСПЛ про невизнання в роботі ЄСПЛ судів УРСР в якості національних судів держави Україна на підставі припинення чинності Конституції УРСР 1978 року та про визнання національним судом держави Україна Мирового Суду в м. Дніпро на підставі набуття чинності Конституції України 1996 року.





2 коментарі:

  1. Звідки в Конституції з'явилися громадяни українського народу? Цей Балахнін гроадянин всіх національностей,не має конституційних повноважень та прав виступати, як представник Українського народу бо він не є Українцем. Ліквідація судів Української РС Республіки? Це публічно могли заявити та ще підписалися тільки придурки з довідками з дурки, Навіть Кучмі з Порошенком це невдалось.Цей матеріал краще пасує на "день дурня" першого квітня.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це лиш Ваша суб'єктивна думка.
      Щиро вітаю та бажаю успіху патріотам!

      Видалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -