- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 15 січня 2020 р.

Вимога про заборону незаконної діяльності партії «Слуга народу»

ЗАЯВА -ВИМОГА
13 квітня 2016 року було зареєстровано юридичну особу політичну партію “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142 .
Для реєстрації політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142 необхідно було подати наступні документи:

1). Заява про державну реєстрацію створення юридичної особи.
2).Рішення про створення політичної партії (протокол).
3).Відомості про керівні органи громадського формування (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження керівника, членів інших керівних органів, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), посада, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку), відомості про особу (осіб), яка має право представляти громадське формування для здійснення реєстраційних дій (ім’я, дата народження, контактний номер телефону та інші засоби зв’язку).
4).Установчий документ юридичної особи (статут).
5).Реєстр громадян, які брали участь в установчому з'їзді (конференції, зборах).
6).Програма політичної партії.
7).Список підписів громадян України за формою, встановленою Міністерством юстиції України.
8).Документ про сплату адміністративного збору.
   Статтею 10-ю Закону України “Про політичні партії в Україні” закріплено , що Рішення про створення політичної партії приймається на її установчому з’їзді (конференції, зборах). Це рішення має бути підтримано підписами не менше 10 тисяч громадян України, які відповідно до Конституції України мають право голосу на виборах, зібраними не менш як у двох третинах районів не менш як двох третин областей України, міст Києва і Севастополя та не менш як у двох третинах районів Автономної Республіки Крим.
   На установчому з’їзді (конференції, зборах) політичної партії затверджуються статут і програма політичної партії, обираються її керівні та контрольно-ревізійні органи.
Політична партія створюється групою громадян України у складі не менш як 100 осіб.
   Рішення про створення політичної партії приймається на установчому з’їзді (конференції, зборах) політичної партії, що оформлюється протоколом, який підписують головуючий та секретар.
   Протокол установчого з’їзду (конференції, зборів) про створення політичної партії має містити такі відомості:
1). дата та місце проведення установчого з’їзду (конференції, зборів);
2). рішення про обрання головуючого та секретаря;
3). рішення про створення політичної партії із зазначенням мети діяльності;
4). рішення про визначення найменування та, за наявності, скороченого найменування політичної партії;
5). рішення про затвердження статуту і програми політичної партії;
6).рішення про обрання керівника, визначення кількісного та персонального складу керівних та контрольно-ревізійних органів політичної партії відповідно до затвердженого статуту;
7). прийняття рішення про організацію збору підписів громадян України на підтримку рішення про створення політичної партії;
8). рішення про визначення особи (осіб), яка має право представляти політичну партію для здійснення реєстраційних дій.
Невід’ємною частиною протоколу є реєстр осіб, які брали участь в установчому з’їзді (конференції, зборах) політичної партії.
   Звертаю вашу увагу, що починаючи з 2014 року Автономна Республіка Крим окупована Російськими військами і також частини Донецької та Луганської областей, тому на території Криму, Донецької та Луганської областей які окуповані Російськими військами неможливо було провести збір необхідних підписів для створення політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142.
   Особливо звертаю увагу на фізичну неможливість провести збір підписів в двох третинах районів Автономної Республіки Крим , що свідчить про незаконну передачу особистих підписів громадян України невідомими злочинцями які передали особисті дані громадян України.
   Також при зверненні до органу реєстрації щодо отримання копій необхідних документів для реєстрації політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142, працівниками реєстраційного відділу було повідомлено, що документи вказані в статті 10-й Закону України “Про політичні партії в Україні” які необхідно подавати для здійснення реєстрації політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142 , відсутні в реєстраційній справі.
   Вищевикладені факти свідчать про те , що документи для створення політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142 як і саму партію було створено з суттєвим порушення статті 10-ї Закону України “Про політичні партії в Україні”.
   Статтею 21-ю Закону України “Про політичні партії в Україні” визначено, що політична партія може бути за адміністративним позовом центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, інших громадських формувань заборонена в судовому порядку у випадку порушення вимог щодо створення і діяльності політичних партій, встановлених Конституцією України, цим та іншими законами України.
На підставі вищевикладеного ВИМАГАЮ:
   Звернутись до суду з позовною заявою про заборону діяльності політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142 через порушення вимог щодо створення встановлених Законом України “Про політичні партії в Україні”.
  
Відповідь про вжиті заходи щодо заборони діяльності політичної партії “Слуга Народу” код ЄДРПОУ 40422142 надати у встановлений законом строк 10-ь діб.
Зміст відповіді на запит буде публікуватись на сайті “БАГНЕТ НАЦІЇ“ :http://bagnetnacii.blogspot.com
Фейсбук, Андрій Карпович

Читайте також:  ВРУ – конгломерат суб’єктів підприємницької діяльності

Українську землю хочуть продати через приватні партійно-комерційні проекти олігархів – відомості Мін’юсту

Чому Мін’юст приховує інформацію про реєстрацію політичних партій?


Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com


Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -