- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 14 червня 2016 р.

Або вивчаєш закони або не скаржся на тарифи (ухвала суду по Теплотрансу)

Сьогодні, 14 червня 2016 року, нарешті, отримав ухвалу суду (на фото) щодо встановлення істини, на першому етапі, у спорі з монополістом – комунальним підприємством «Транспортування покупної теплової енергії «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради, яке, чомусь, вважало мене боржником і через суд вимагало від мене оплати майже п’ятнадцяти з половиною тисяч гривень, в якості суми боргу.


Головним аргументом реабілітації своєї нелегітимності керівник КП «Теплотранс» Кіт С. А. зазначив наявність виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб підприємців. Взагалі, переконливий аргумент ))).
Ми – громадяни України, для себе мусимо пам’ятати, що відповідно до статті 143. Конституції України та пункту 30 частини першої статті 26. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Територіальні громади, безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування, виключно на пленарних засіданнях відповідних місцевих рад, утворюють, реорганізовують та ліквідовують комунальні підприємства, організації і установи. В ситуації коли в Україні не існує жодної територіальної громади, як юридичної особи публічного права, будь-яке комунальне підприємство є таким, що створено всупереч чинному законодавству.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Хронологія справи в матеріалах:

ЖКГ, хай йому грець! Виконати судовий наказ, чи чітко додержуватися чинного законодавства? (скасувати наказ про стягнення боргу)

КП „Теплотранс”, як і Дніпроміськрада – приватні юридичні особи (документ) 

Демонополізувати монополію на публічну інформацію територіальної громади Дніпропетровська (клопотання про витребування доказів) 

Суддя Самсонова підтвердила нелегітимність КП «Теплотранс» скасувавши наказ колеги


Матеріали по темі:

«Комунальні» боржники, вам оголошено війну: як протистояти свавіллю 

Оплачуєш «комуналку» - порушуєш закони України! (про незаконність комунальних підприємств) 

Вас грабують комунальники? Відправте їх вивчати закон! Нехай знають, вони – нелегітимні! (аналіз платіжки за воду) 


Геббельсівські методи впливу на боржників «Дніпроводоканалу» (інформаційний запит стосовно легітимності КП) 




1 коментар:

  1. ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ СПРАВЖНЬОГО ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ ТА ПРОСТО НЕ БАЙДУЖУ ЛЮДИНУ, ЯКА ВМІЄ ПОВАЖАТИ ЯК СЕБЕ ТАК І ГРОМАДУ - СЕРГІЯ ФІЛІПЕНКО, З ВЕЛИКОЮ ПЕРЕМОГОЮ ОТРИМАНИХ ЗНАНЬ ТА ВМІЛО ВИКОРИСТАНИХ НА ШЛЯХУ ДО ВСТАНОВЛЕННЯ НАРОДОВЛАДДЯ.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -