- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 10 жовтня 2019 р.

«КОМУНАЛЬНІЙ МАФІЇ «STOP!»

Комунальне підприємство «ТЕПЛОЕНЕРГО» до усіх своїх боржників звернулося з письмовими «погрожуючими» ПОПЕРЕДЖЕННЯМИ.
КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» погрожує за рішенням суду заарештувати будь яке майно, а якщо сума боргу перевищує розмір десяти мінімальних зарплат, виконавча служба має право в рахунок боргу продати на аукціоні житло боржника.  Пропонується у продовж 20 денний термін з моменту отримання претензії, сплатити суму заборгованості, або укласти договір реструктуризації.

Читайте також: КП «Теплотранс» зізнається у скоєному злочині і пропонує стати співучасником – відповідь на запит



Чи є законні підстави у КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» звертатися з таким «ПОПЕРЕДЖЕННЯМ»?
НІ, у КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» не має законних підстав не тільки надсилати такі «ПОПЕРЕДЖЕННЯ», а немає підстав вимагати борг у сумі, які зазначаються у погрожуючих  їх претензіях. Погроза продати на аукціоні житло боржника не має законних підстав, але вона можлива, у разі відсутності верховенства права у відносинах між споживачами і виконавцем та відсутності влади органів місцевого самоврядування і правосуддя.

Читайте також: КП „Теплотранс”, як і Дніпроміськрада – приватні юридичні особи (документ)


На ЩО розраховує КП «ТЕПЛОЕНЕРГО»?
НА правову безграмотність звичайних споживачів, НА байдужість, НА страх втратити квартиру, НА незвірені у перемогу права, НА звичайну довіру, чесність і порядність громадян, які сплачують послуги у любому випадку. Так, нажаль у нас немає правової держави. Ми не можемо сподіватися на поліцію, на прокуратуру, національне антикорупційне бюро, суди всіх інстанцій, ані на державні виконавчі органи, ані на органи місцевого самоврядування. Станом на 28-річча України, у нас немає правової структури держави. У посадовців державних і місцевих органів влади, замість крові у жилах тече корупція. Все побудовано на зв’язках, між злочинними кланами. Замість верховенства права, діє верховенство поняття. Законодавчої, виконавчої і судової влади не існує у відповідності до Конституції та законів України. Якщо, це так, то погрози КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» можна приймати, як безпідставне вимагання або заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою, а це ознаки звичайнісінького шахрайства.

Читайте також: Унікальний прояв злочинної діяльності посадових осіб (відповідь на запит до КП ТПТЕ „Теплотранс”)


За якими ознаками шахрайства діє КП «ТЕПЛОЕНЕРГО»?
1. За ознакою того, що особливістю предмета шахрайства є те, що ним може бути як чуже майно, так і право на таке майно, за борговими зобов’язаннями, про що саме КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» приводить у тексті «ПОПЕРЕДЖЕННЯ».
2. Об'єктивна сторона шахрайства полягає у заволодінні майном або придбанні права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. В результаті шахрайських дій потерпілий – власник, добровільно передає майно або право на майно винній особі. За текстом «ПОПЕРЕДЖЕННЯ» КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» здійснює об’єктивну ознаку у заволодінні майном або придбанні права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Заклик до укладання договору про реструктуризацію, є ознака факту обману і зловживання довірою. 
3. За ознакою безпосередньої участі потерпілого у процесі незаконного вилучення майна шахрайство схоже з вимаганням, яке також передбачає передачу майна чи права на нього винній особі самим потерпілим. За текстом «ПОПЕРЕДЖЕННЯ» КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» має намір вилучення майна, а також передбачає передачу майна чи права на нього винній особі. Одержання майна потерпілого за договором про реструктуризацію, це є ознака обману, а тому маже бути фактом повідомлення потерпілому неправдивих відомостей про певні обставини, та заклик до здійснення події, з метою заволодінням майном потерпілого.
4. Обман як спосіб шахрайського заволодіння чужим майном чи придбання права на таке майно полягає у повідомленні потерпілому неправдивих відомостей або приховування певних відомостей, повідомлення яких мало б суттєве значення для поведінки потерпілого, з метою введення в оману потерпілого. У тексті «ПОПЕРЕДЖЕННЯ» саме таке і відбувається. Споживачам повідомляється про ст. 102 ЦПК України, як про «Порядок розгляду заяв про видачу судового наказу», але ця норма діяла за старою редакцією ЦПК. У нової редакції ст.102 ЦПК, встановлює порядок виклику експерта та його дії участі у справі. Тобто, факт обману очевидний. Далі, викладається про видачу судового наказу, але інформація про судовий наказ викладається не об’єктивно.  Відсутні права боржника скасувати судовий наказ, визнати відносини боржника і кредитора, як правовий спір, який доводиться у загальному, або у спрощеному проваджені, з участю сторін, поданням позовної заяви про борг.

Читайте також: Суддя Самсонова підтвердила нелегітимність КП «Теплотранс» скасувавши наказ колеги


Крім того, обман КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» будується на відсутності періоду, за який саме склався борг. Якщо борг, складається більш ніж за три роки, то сума цього боргу не правильно розрахована. На сьогодні, ще дія норма позовної давнини. Злодії, ще не скасували цю норму.
Наступний факт обману, складається в тому, що КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» не доводить про фактичне надання якісної послуги. Відсутня інформація про перерахунок у разі надання або не надання якісної послуги, і врахування цього перерахунку у розрахунку тіла боргу за трьох річний період.

Читайте також: Поверніть мені мої борги, за винагороду


КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» закликає сплатити за спожиту теплову енергію, але не приводить законну вимогу, що споживач зобов’язаний сплачувати за фактично спожиту послугу, а не за уяву одержаної послуги.  Відсутнє підтвердження того, що виконавець надавав, а споживач вживав послугу. Не приводиться перелік документів, які можуть бути підтвердженням одержання якісної послуги споживачем.
Порушується презумпція невиновності встановленої Конституцією України. КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» вже вважає кожного з споживачів своїм боржником, але себе у відповідності ст.510 ЦК України боржником не рахує.
Головним фактом обману є те, що КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» не у законний спосіб утворений. Підприємство не може надати підтвердження того, що він був утворений, у відповідності 80, 81, 87 і 89 ЦК України, а відповідно статей 91 і 92 ЦК України, КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» не може підтвердити свою правоздатність та дієздатність. Тобто, вимоги КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» не мають законних підстав, а тому можуть бути розглянуті за ознакою ст.190 КК України, як шахрайство.

Читайте також: У типовий статут КП Дніпроміськради закладено порушення норм чинного законодавства (долучення до позову і витребування доказів)


ЩО треба робити при таких обставинах?
Пам’ятати, що ви людина, а не скотина. Кожний з нас заслуговує гідних умов життя. Чинити спротив злочинним формуванням у законний спосіб! Не виконувати злочинні розпорядження чи накази! Читати і використовувати Конституцію та закони України у захисті своїх прав і свобод, людини, громадянина!  Оскаржуйте дії КП «ТЕПЛОЕНЕРГО», використовуючи викладені висновки.
Громадські організації «БАГНЕТ НАЦІЇ» і «ЛУГАНСЬКА ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА» закликають кожного до захисту своїх прав у законний спосіб. Пропонують звертатися до громадських організацій за правовою допомогою.
Офіційний представник ГО «ЛУГАНСЬКА ПРАВОЗАХІСНА ГРУПА», у місті Дніпро,
Юрий Калюжний.  


Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, якщо поле правове!»

2 коментарі:

  1. нИЧЕГО ОНИ ВАМ НЕ СДЕЛАЮТ, ПОБОЛЬШЕ НУЖНО ЛЮДЕЙ, ЧТОБ НЕ ПЛАТИЛИ!!! к то они такие??

    ВідповістиВидалити
  2. нИЧЕГО ОНИ ВАМ НЕ СДЕЛАЮТ, ПОБОЛЬШЕ НУЖНО ЛЮДЕЙ, ЧТОБ НЕ ПЛАТИЛИ!!! к то они такие??

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -