- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 9 липня 2020 р.

Як це розуміти? В Дніпрі, після заяви про відвід, втік суддя Сліщенко)))

   Після подання мною 6 липня 2020 року заяви про відвід судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Сліщенка Ю. Г. та опублікування зазначеної заяви на сайті «Багнет Нації» (в матеріалі: «Відвід недосудді Бабушкінського недосуду Сліщенка Ю. Г.»), з наданням неспростовних доказів на підтвердження відсутності повноважень судді у зазначеної особи, пан Сліщенко вирішив накивати п’ятами. Вже 7 липня 2020 року від звернувся до ВРП із заявою про відставку. Співпадіння? Не думаю))).

   «На засіданні Вищої ради правосуддя 7 липня 2020 року розглянуто матеріали щодо звільнення судді за загальними обставинами.
   Вища рада правосуддя ухвалила звільнити Сліщенка Юрія Григоровича з посади судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська у зв’язку з поданням заяви про відставку» - зазначено в публікаціях на сайті Судової влади України та на офіційному сайті Вищої ради правосуддя.

   А ви говорите: «система»…

Читайте також: В Дніпрі, «гаражників», підводять під кримінал

Відвід недосудді Бабушкінського недосуду Сліщенка Ю. Г.





6 коментарів:

  1. Если это его, судьи,осознанное решение по поводу незаконной деятельности в"должности" судья. Котороепопадает под тяжёлую уголовную статью. Тогда это хороший знак.И вы розворошили осиное гнездо. Он правильно сделал. Очень скоро руками рвать будем тех кто будет дальше устраивать судилиза в пользу корпорации "украина". В его душевное раскаяние в содеяном, не верю. Такие особи малодушны и трусливы, живут ради собственного обогащения, любыми подлыми способами. А ваша ОПГ БАГНЕТ НАЦИИ банда😉профессионалов высочайшего класса. Цель определена, задание ясно. Благодарю вас ЛЮДИ. ВАШ ВЕРНЫЙ ДРУГ.

    ВідповістиВидалити
  2. Мой комментарий был удалён! Почему? И кем?

    ВідповістиВидалити
  3. Вы молодцы, подождем может где-то всплывет еще.
    Но в целом отвод достигнут.
    Опровержений нет.

    ВідповістиВидалити
  4. Лёд тронулся ... Берегите себя!

    ВідповістиВидалити
  5. Молодці...інформуйте людей як це зробити!!!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -