- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

субота, 11 липня 2020 р.

Втратило чинність розпорядження «Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Дніпропетровської області»

   Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації у Дніпропетровській області Олександра Бондаренка від 07 липня 2020 року, № Р-455/0/3-20 «Про втрату чинності розпорядження голови облдержадміністрації від 20 березня 2020 року № Р-201/0/3-20» визнано таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 20 березня 2020 року № Р-201/0/3-20 «Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Дніпропетровської області».

   Дане рішення прийнято з урахуванням розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 червня 2020 року № 663-р «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України», згідно з яким втратило чинність розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 р. № 322 «Про встановлення режиму надзвичайної ситуації в Дніпропетровській області».
Публікуємо зміст зазначених розпоряджень ОДА і КМУ:

Дніпропетровська обласна державна адміністрація

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 липня 2020 року, № Р-455/0/3-20
Про втрату чинності розпорядження голови облдержадміністрації від 20 березня 2020 року № Р-201/0/3-20
Керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України “Про місцеві державні адміністрації”, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 червня 2020 року № 663-р “Про визнання такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України”, з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства України:
1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 20 березня 2020 року № Р-201/0/3-20 “Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Дніпропетровської області”.
2. Керівникові робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації регіонального рівня, заступнику голови облдержадміністрації Скрипніку М.В. подати до облдержадміністрації звіт про прийняті рішення та перебіг подій під час ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, на території Дніпропетровської області.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
Голова облдержадміністрації                           Олександр БОНДАРЕНКО
Дніпропетровська обласна державна адміністрація

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 березня 2020 року, № Р-201/0/3-20
Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Дніпропетровської області
Керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України “Про місцеві державні адміністрації”, постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту” (із змінами), відповідно до протоколу Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 20 березня 2020 року № 13 та з метою запобігання виникненню і поширенню на території Дніпропетровської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2:
1. Тимчасово з 20 березня 2020 року ввести на території Дніпропетровської області режим надзвичайної ситуації.
2. Головам райдержадміністрацій, рекомендувати міським головам, головам об’єднаних територіальних громад, сільським і селищним головам забезпечити:
неухильне виконання заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту” (із змінами);
контроль за розвитком надзвичайної ситуації та обстановкою на підпорядкованих територіях;
інформування населення про розвиток надзвичайної ситуації та заходи, що здійснюються.
3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень, контроль залишаю за собою.
Голова облдержадміністрації                             Олександр БОНДАРЕНКО
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 10 червня 2020 р. № 663-р
Київ
Про визнання такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України
Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.
        Прем’єр-міністр України                                              Д. ШМИГАЛЬ
Інд. 75

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Кабінету Міністрів України
від 10 червня 2020 р. № 663-р 
ПЕРЕЛІК
розпоряджень Кабінету Міністрів України, що втратили чинність
1. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 320 “Про встановлення режиму надзвичайної ситуації в Житомирській та Чернівецькій областях”.
2. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 березня 2020 р. № 321 “Про встановлення режиму надзвичайної ситуації в Київській області”.
3. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 р. № 322 “Про встановлення режиму надзвичайної ситуації в Дніпропетровській області”.
4. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 р. № 323 “Про встановлення режиму надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області”.
5. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 р. № 324 “Про встановлення режиму надзвичайної ситуації у м. Києві”.
6. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 березня 2020 р. № 333 “Про встановлення режиму надзвичайної ситуації в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях”.

Читайте також: Міністерство охорони здоров’я України, як приватне підприємство – документи

МОЗ підтвердив наявність біолабораторій США в Україні

Нормами права по фейковому карантину

Підняли з архіву: ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Підняли з архіву: ЗУ «Про правовий режим надзвичайного стану»

В деталях про незаконність введення карантину в Україні

Чи законно був введений карантин?

Багнет Нації: підводимо риску щодо першої хвилі штучного карантину – матеріали для суду

Анонс другої хвилі «жорстокого» карантину, в контексті гібридного геноциду

На вас складають протокол про порушення карантину. Що робити?

На вас складають протокол про порушення карантину. Хто, складає?

Коронавірус: Реальна статистика смертності викриває карантин абсурду

Знадобиться для скасування штрафів за не носіння маски

Майстер-клас скасування протоколу про «порушення умов карантину» - відео


Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!






















2 коментарі:

  1. Какие вы молодцы. Низкий поклон вам. Без вас этого не произошло бы!

    ВідповістиВидалити
  2. Не пойму, это ото отмена старых распоряжений? Ведь они каждый месяц вводили и продлевали карантин ещё на месяц.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -