- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 15 грудня 2019 р.

Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 7

  Наказом Центрального управління Служби безпеки України № 515 від 16 листопада 2012 року (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 грудня 2012 р.за № 2022/22334)  , затверджено Інструкцію про порядок приймання, реєстрації та розгляду в Службі безпеки України заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення (далі Інструкція).
   Розділом 2-м , статтею 2.1 Інструкції , передбачено , що після прийому та реєстрації , заява про злочин невідкладно передається або надсилається начальнику слідчого підрозділу, під юрисдикцією якого знаходиться місце вчинення кримінального правопорушення.

  В даній заяві про злочин містяться всі необхідні відомості ,які перелічені в статті 2-ї Інструкції. Абзацом 2-м , статті 2.3 Інструкції закріплено те , що потерпілому вручається пам’ятка, передбачена частиною другою статті 55 КПК.
  Стаття 3.1 Інструкції наголошує , що керівник слідчого підрозділу або слідчий за результатами розгляду заяви приймає рішення і діє в порядку, визначеному КПК.
   КПК , частиною 1-ю , передбачено , що слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування.
  До Єдиного реєстру досудових розслідувань , відомості вносяться в порядку, передбаченому Положенням (далі Положення)про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань ,яке затверджено наказом Генеральної Прокуратури України № 139 від 06 квітня 2016 року (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05 травня 2016 р.за № 680/28810).

Повна версія даної заяви в матеріалах: Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 1

Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 2

Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 3

Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 4

Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 5

Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 6


Голові СБУ Баканову про держзраду «попередників» - заява про злочин від представників ГО «Багнет Нації» - 7


   Главою 1-ю ( Основні засади ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань),розділом 2-м (Порядок внесення відомостей до Реєстру), статтею 1-ю Положення , визначено , що до Реєстру вносяться відомості про:
   1). Час та дату надходження заяви, повідомлення про кримінальне правопорушення або виявлення з іншого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення.
   2). Прізвище, ім’я, по батькові (найменування) потерпілого або заявника.
   3). Інше джерело, з якого виявлені обставини, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення.
   4). Короткий виклад обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, наведених потерпілим, заявником чи виявлених з іншого джерела.
   5). Попередню правову кваліфікацію кримінального правопорушення із зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність.

  Главою 1-й ( Основні засади ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань),розділом 4-м (Надання відомостей з Реєстру), статтею 3-ю Положення , визначено , що до витягу з Реєстру включається інформація про:
  1). Номер та дату реєстрації кримінального провадження (виділення матеріалів досудового розслідування);
{Абзац другий пункту 3 глави 4 розділу I в редакції Наказу Генеральної прокуратури № 16 від 31.01.2019}
  2). Дату надходження заяви, повідомлення та дату і час внесення відомостей про заяву, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення до Реєстру, правову кваліфікацію кримінального правопорушення, наслідок розслідування кримінального правопорушення;
прізвище, ім’я, по батькові потерпілого, заявника (найменування юридичної особи та ідентифікаційний код Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР));
  4). Короткий виклад обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення;
  5). Прізвище, ім’я, по батькові та дату народження особи, яку повідомлено про підозру, наслідки розслідування щодо особи та відомості про здійснення спеціального досудового розслідування щодо неї;
  6). Найменування, код ЄДР, юридичну адресу, розрахунковий рахунок, місце та дату державної реєстрації юридичної особи, щодо якої здійснюється кримінальне провадження, а також анкетні дані її представника;
  7). Прізвище, ім’я, по батькові слідчого (слідчих) органів досудового розслідування, працівника (працівників) підрозділів детективів та внутрішнього контролю Національного бюро, які здійснюють досудове розслідування, та прокурора (прокурорів), який (які) здійснює(ють) процесуальне керівництво.

   Короткий виклад обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення , полягає в обов’язковому порядку відображенні дати, часу, адреси, місця, способу, знаряддя, засобів та інших особливостей вчинення кримінального правопорушення, розмір збитків, прізвище фізичної особи (осіб) або дані про юридичну особу (осіб), яка (які) є потерпілими, дані про осіб, які вчинили кримінальні правопорушення, інші необхідні відомості , що визначено статтею 14-ю , главою 1-ю, розділу 2-о Положення.


   На підставі вищевикладеного , керуючись статтею 14-ю , глави 1-ї , розділу 2-о ; статтею 3-ю , розділу 4-о , глави 1-ї; статтею 1-ю , розділу 2-о , глави 1-ї ,абзацом 4-м ,розділу 3-о Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань ,яке затверджено наказом Генеральної Прокуратури України № 139 від 06 квітня 2016 року (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05 травня 2016 р. за № 680/28810),пунктом 1-1, частини 2-ї статті 60-ї КПК, ч.ч. 1-3 ст. 214 , ч. 2 ст.55 КПК України
, Декларацією основних принципів правосуддя для жертв злочинів і зловживання владою (29.11.1985),Кодексом поведінки посадових осіб по підтримці правопорядку (Документ995_282, поточна редакція —Редакція від 17.12.1979),Указом Президента України “Про концепцію забезпечення захисту законних прав та інтересів осіб , які потерпіли від злочинів ВИМАГАЄМО:
 
  1). Відразу після прийняття заяви про злочин , здійснити передачу даної заяви про злочин керівнику слідчого підрозділу як того вимагає Інструкція № 515 .

  2). Внести відомості про злочин які викладено в даній заяві про злочин в ЄРДР ,у відповідності до ч.ч. 1-3 , ст. 214 КПК України.

  3). Відомості до ЄРДР внести у відповідності до наказу Генеральної Прокуратури України № 139  від 06 квітня 2016 року , з викладення коротких обставин про злочин з вказанням прізвищ злочинців ПОРОШЕНКО П.О., ЯЦЕНЮК А.П. ,ТУРЧИНОВ О.В. , ЛУЦЕНКО Ю.В., що визначено статтею 3-ю , розділу 4-о , глави 1-ї Положення.

  4). Надати пам’ятку з правами потерпілого , потерпілим ( жертвам) Андрію Петровичу Карповичу та потерпілому (жертві) Віталію Анатолійовичу Шепель ,що передбачено абзацом 2-м , статті 2.3 Інструкції № 515.

    5).  на підставі п.1-1,ч.2,ст.60 КПК надати належним чином оформлений витяг з ЄРДР , в якому повинні бути відображені час, місце , спосіб скоєння злочину , короткий виклад обставин злочину та прізвища злочинців  ПОРОШЕНКО П.О., ЯЦЕНЮК А.П. ,ТУРЧИНОВ О.В. , ЛУЦЕНКО Ю.В. статтею 3-ю , розділу 4-о , глави 1-ї Положення.

Рішенням Верховного Суду України № 126/557/17 про захист честі і гідності,ділової репутації й відшкодування моральної шкоди розтлумачив звернення з заявою про вчинення кримінального правопорушення не є поширенням недостовірної інформації !!!
Даний текст (в перекладі на англійську 42мову) заяви про злочин , буде надіслано до посольств іноземних держав , міжнародних правозахисних організацій з вимогою підняти питання про те , що в Україні відбувається  дискримінація за соціальними ознаками, вчиняться дії направлені на розв’язання агресивної війни , геноциду, сприяння порушенню територіальної цілісності та втрати державного суверенітету Україною !!!
  Додатки (тільки для СБУ)-
1). Протокол пленарного засідання від 21.02 2014 року — 25 аркушів.
2).  Протокол пленарного засідання від 22.02 2014 року — 6 аркушів.
3). Відповідь ВРУ з датою підписання РИБАКОМ постанови про звільнення з посади голови ВРУ — 4 аркуші.
4). Запит та відповідь з ВРУ про те , що Закон України “Про відновлення дії окремих положень Конституції України” не направлявся до Конституційного Суду — 5 аркушів.
5).Відповідь КСУ з якої вбачається відсутність висновків КСУ — 2 аркуші.
6).Відповідь з ВРУ з архівними копіями постанов і Закону України “Про відновлення дії окремих положень Конституції України” - 25 аркушів.
7).Роздруківка Угоди про подолання кризи в Україні — 3 аркуші.
8).Додатки про призначення ЛУЦЕНКО Генеральним Прокурором України — 27 аркушів.
 
               13.12.2019 року                                                                                 А.П. Карпович
  
                                                                                                                             В.А. Шепель



Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, коли поле правове!»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -