- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середа, 17 червня 2020 р.

ПП «Слуга народу»: де-юре – фейк, а де-факто – здача національних інтересів

Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, забороняються.
Не допускається створення і діяльність організаційних структур політичних партій в органах виконавчої та судової влади і виконавчих органах місцевого самоврядування, військових формуваннях, а також на державних підприємствах, у навчальних закладах та інших державних установах і організаціях.
(стаття 37. Конституції України)

Пропонуємо увазі читачів ресурсу «Багнет Нації» фрагмент позовної заяви щодо скасування свідоцтва про реєстрацію політичної партії «Слуга народу», за авторством Андрія Карповича:



На підставі правового висновку (копія в додатках) “Щодо відповідності законодавству України установчих документів, поданих на реєстрацію політичної партії “ПАРТІЯ РІШУЧИХ ЗМІН” від 25 березня 2016 року, наказом Міністерства юстиції України № 925/5 “Про реєстрацію політичної партії “ПАРТІЯ РІШУЧИХ ЗМІН” (копія в додатках), 31 березня 2016 року було зареєстровано політичну партію “ПАРТІЯ РІШУЧИХ ЗМІН” та внесено відомості щодо даної партії до Єдиного державного реєстру громадських формувань – свідоцтво про реєстрацію № 377-п.п. (підтверджується відповіддю, копія в додатках)
Зі змісту положень ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” вбачається, що з дати реєстрації 31 березня 2016 року, протягом шести місяців але не пізніше 30 вересня 2016 року, політична партія “ПАРТІЯ РІШУЧИХ ЗМІН” повинна забезпечити утворення та реєстрацію в порядку, встановленому цим Законом, своїх обласних організацій у більшості адміністративно-територіальних одиниць України, містах Києві, Севастополі та в Автономній Республіці Крим.
Відразу звертаю увагу суду, що політична партія “ПАРТІЯ РІШУЧИХ ЗМІН” є юридичною особою з кодом ЄДРПОУ 40422142 (присвоєно 16.03.2016 року, копія витягу на підтвердження в додатках) і в наслідок державної реєстрації змін 1 грудня 2017 року (підтверджується відповіддю, копія в додатках), юридична особа з кодом ЄДРПОУ 40422142 отримала нову назву політична партія “СЛУГА НАРОДУ” - тому далі в тексті позовної заяви вказуватиметься саме нова назва політична партія “СЛУГА НАРОДУ” для більш сприятливого розуміння викладених обставин та доказів.
5 червня 2020 року Андрієм Петровичем Карповичем (далі Позивач) було подано запит на інформацію (копія в додатках) до Відповідача та його територіальних підрозділів на які відповідно до чинного законодавства покладено обов’язок реєстрації обласних, міських, районних та інших структурних утворень політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” - з вимогою надати інформацію щодо наявних , належним чином утворених та зареєстрованих структурних утворень даної партії.
З відповідей (копії в додатках) які надійшли від територіальних підрозділів Відповідача, вбачається наступне.
Південно -Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) якому підпорядковано Дніпропетровську, Запорізьку та Кіровоградську області повідомило, що:
1. У Дніпропетровській області (відповідь № ПІ-К-69 від 12.10.2020 року, в додатках) серед організацій які зареєстровані,структурні утворення політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” не значаться (тобто відсутні);
2. У Запорізькій області (відповідь № ПІ-К-15/04.3/0505-04 в додатках) відсутні зареєстровані структурні утворення (осередки) політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”;
3. У Кіровоградській області (відповідь № ПІ-К-48/0137/06 від 11.10.2020 року,в додатках) відсутні структурні утворення політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”;
Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів) якому підпорядковано Львівську,Волинську та Рівненську області повідомило, що:
4. У Львівські області (відповідь № 68/0/3-20 від 10.06.2020 року, в додатках) структурні утворення політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” згідно з даними єдиного державного реєстру громадських формувань та Єдиного державного реєстру юридичних,фізичних осіб-підприємців – відсутні.
5. У Волинській області (відповідь № 68/0/3-20 від 10.06.2020 року, в додатках) структурні утворення політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” згідно з даними єдиного державного реєстру громадських формувань та Єдиного державного реєстру юридичних,фізичних осіб-підприємців – відсутні.
6. У Рівненській області (відповідь № 68/0/3-20 від 10.06.2020 року, в додатках) Рівненська обласна партійна організація зареєстрована 10 червня 2020 рокутобто пропущено термін реєстрації обласного осередку політичної партії "СЛУГА НАРОДУ” три роки, 8 місяців та 10 днів, чим прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Південно–західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) якому підпорядковано Тернопільську, Закарпатську, Чернівецька та Івано–Франківська області повідомило, що:
7. У Тернопільській області ((відповідь № ПІ-К-19/22-12.2-24 в додатках від 12.06.2020 року) 15 січня 2019 року зареєстровано Тернопільську обласну регіональну організацію (інше структурне утворення) - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Тернопільської обласної регіональної організації в два роки,три місяці та 15 днів, чим в будь-якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
8. У Закарпатській області (відповідь № ПІ-К-21/12.1-13/06.5/20 від 11.06.2020 року, в додатках) 07 вересня 2016 року зареєстровано Закарпатську обласну регіональну організацію (інше структурне утворення) - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
9. У Чернівецькій області (відповідь № ПІ-К-13 в додатках від 12.06.2020 року) 22 грудня 2018 року зареєстровано Чернівецьку обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Чернівецької обласної регіональної організації в два роки,2 місяці та 22 дні, чим в будь-якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
10. У Івано-Франківській області (відповідь № ПІ-К-36/01-33 в додатках від 11.06.2020 року) 10 жовтня 2018 року зареєстровано Івано-Франківську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Івано-Франківської обласної регіональної організації в два роки 10 днів, чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса) якому підпорядковано Миколаївську, Одеську та Херсонську області повідомило, що:
11. У Миколаївській області (відповідь № ПІ-К-16/03.1-09 в додатках) 28 серпня 2018 року зареєстровано Миколаївську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Миколаївської обласної регіональної організації в один рік,10 місяців та 28 днів, чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні.
12. У Одеській області (відповідь № ПІ-К-13100/03-07 від 11.06.2020 року, відповідь в додатках) 01 серпня 2016 року зареєстровано Одеську обласну місцеву організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну місцеву організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
13. У Херсонській області (відповідь № ПІ-К-11 в додатках від 11.06.2020 року) 25 вересня 2018 року зареєстровано Херсонську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Херсонської обласної регіональної організації в один рік, 11 місяців і 25 днів, чим в будь-якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) якому підпорядковано Харківську, Луганську та Донецьку області повідомило,що:
14. У Харківській області (відповідь № 16171/ПІ/К/768/05.6 в додатках від 12.06.2020 року) 18 жовтня 2016 року зареєстровано Харківську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
15. У Луганській області (відповідь № 16171/ПІ/К/768/05.6 в додатках від 12.06.2020 року) 30 жовтня 2018 року зареєстровано Луганську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Луганської обласної регіональної організації в два роки 1 місяць, чим в будь-якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
16. У Донецькій області (відповідь № 16171/ПІ/К/768/05.6 в додатках від 12.06.2020 року) 7 грудня 2018 року зареєстровано Донецьку обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Донецької обласної регіональної організації в два роки, 2 місяці та 7 днів, чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Північно- Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми) якому підпорядковано Харківську, Луганську та Донецьку області повідомило, що:
17. У Чернігівській області (відповідь ПІ/К/84/20 від 12.06.2020 року) 25 серпня 2016 року зареєстровано Чернігівську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації, чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
18. У Сумській області (відповідь ПІ/К/84/20 від 12.06.2020 року) 29 серпня 2016 року зареєстровано Сумську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації, чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
19. У Полтавській області (відповідь ПІ/К/84/20 від 12.06.2020 року) 5 вересня 2016 року зареєстровано Полтавську обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації, чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Центрально – Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) якому підпорядковано Вінницьку, Хмельницьку та Житомирську області повідомило, що:
20. У Вінницькій області (відповідь № К-35/ЗДПІ-20 відповідь в додатках від 12.06.2020 року) 5 вересня 2018 року зареєстровано Вінницьку обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію(а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Вінницької обласної регіональної організації в один рік ,11 місяців та 5 днів, чим в будь-якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
21. У Хмельницькій області (відповідь № ПІ-124/11-15/32/2808 від 15.06.2020 року,в додатках) 07 вересня 2018 року зареєстровано Хмельницьку обласну регіональну організацію - що з огляду на зміст ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну регіональну організацію) є фактом відсутності саме обласної організації.
До того ж було суттєво пропущено строк реєстрації Хмельницької обласної регіональної організації в один рік,11 місяців та 7 днів, чим в будь-якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7,ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Київ) якому підпорядковано м.Київ, Київську та Черкаську області повідомило, що:
22. У Черкаській області (відповідь № ПІ-К-11-13/220 від 11.06.2020 року, в додатках) 06 вересня 2016 року зареєстровано Черкаську обласну місцеву організацію - що з огляду на зміст ч.7,ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” в якій сказано саме за обласну організацію (а не обласну місцеву організацію) є фактом відсутності саме обласної організації,,чим в будь- якому випадку прямо порушено і не виконано вимоги ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”.
Детальний аналіз вищевикладеного беззаперечно, юридично обґрунтовано свідчить, що із 27 Конституційних адміністративно-територіальних одиниць України:
1. У 5-и з них, а саме у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Волинській областях – відсутні взагалі будь-які утворені та зареєстровані структурні утворення політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”;
2. У 16 з них, а саме у Тернопільській, Закарпатській,Чернівецькій ,Івано – Франківській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Харківській, Луганській, Донецькій, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській областях зареєстровано обласні регіональні і обласні місцеві організації тобто інші структурні утворення - а не обласні (без слів регіональні та місцеві) організації як того вимагає Закон;
- що є беззаперечним фактом відсутності у 21 адміністративно – територіальних одиницях обласних осередків політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”, а це в свою чергу є беззаперечним фактом невиконання політичною партією “СЛУГА НАРОДУ” вимог ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партій в Україні” положеннями якої закріплено утворення і реєстрація протягом 6 місяців – саме обласних організацій, а не будь-яких інших утворень які включають в себе обласні регіональні та обласні місцеві організації.
Окремо звертаю увагу суду, що навіть якщо відступити від чітких вимог положень ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” і уявити, що обласні регіональні і обласні місцеві організації можливо утворювати і реєструвати замість обласних (без слів регіональні та місцеві),то з урахуванням того, що із 27 Конституційних адміністративно-територіальних одиниць України:
1. У 5-и з них, а саме у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Волинській областях – відсутні взагалі будь-які утворені та зареєстровані структурні утворення політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”;
2. У 10 з них, а саме у Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Івано–Франковській, Миколаївській, Херсонській, Луганській ,Донецькій, Вінницькій та Хмельницькій областях значно пропущено строк утворення та реєстрації структурних утворень політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”, в термін більше ніж один рік а подекуди навіть в три роки;
- це знову ж таки є беззаперечним фактом невиконання політичною партією “СЛУГА НАРОДУ” вимог положень ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні” якими чітко визначено строк утворення і реєстрації обласних осередків протягом шести місяців з моменту реєстрації самої політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” 31 березня 2016 року, але не пізніше 30 вересня 2016 року.
Отже зміст вищевикладених фактів беззаперечно юридично обґрунтовано свідчить, що в будь-якому випадку політична партія “СЛУГА НАРОДУ” не виконала вимоги положень ч.7, ст.11 Закону України “Про політичні партії в Україні”, не утворила у шестимісячний строк з 31 березня 2016 року по 30 вересня 2016 року свої обласні осередки у як мінімум 14 адміністративно-територіальних одиницях із 27 і відповідно по положень ч.1. ст.24 Закону України “Про політичні партії в Україні” свідоцтво про реєстрацію політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” № 377-п.п. - підлягає анулюванню шляхом здійснення Відповідачем подання до суду щодо анулювання свідоцтва про реєстрацію політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”.

Автор: Андрій Карпович

Читайте також:  ВРУ – конгломерат суб’єктів підприємницької діяльності

Українську землю хочуть продати через приватні партійно-комерційні проекти олігархів – відомості Мін’юсту

Чому Мін’юст приховує інформацію про реєстрацію політичних партій?

Вимога про заборону незаконної діяльності партії «Слуга народу»

Хочемо з’ясувати, як реєстрували партію «Слуга народу»

«Багнет Нації» продовжує досліджувати реєстрацію ПП «Слуга народу», ПП «Голос» та інших

Скарга до Міністерства юстиції України щодо заборони діяльності політичної партії «Слуга Народу»

Скарга до Мін’юсту щодо реєстрації партії «Слуга народу» - документ з додатками

Анулювання свідоцтва про реєстрацію № 377-п.п. - ПП «СЛУГА НАРОДУ»

Позовна заява про анулювання свідоцтва про реєстрацію партії "СЛУГА НАРОДУ"



Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!


Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ"
(ПП "СЛУГА НАРОДУ")
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ
Назва юридичної особи
"СЛУГА НАРОДУ"
Ідентифікаційний код юридичної особи
40422142
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи
01021, м.Київ, ПАРКОВА ДОРОГА, будинок 16А
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
ФІЗИЧНІ ОСОБИ-ЧЛЕНИ ПАРТІЇ
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Види діяльності
Код КВЕД 94.92 Діяльність політичних організацій (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
З'ЇЗД ПАРТІЇ; ВИЩА РАДА ПАРТІЇ; СЕКРЕТАРІАТ ПАРТІЇ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
КОРНІЄНКО ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ - керівник
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата запису: 13.04.2016
Номер запису: 1 070 102 0000 062829
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ:
Ідентифікаційний код органу: 37507880;
Дата взяття на облік: 14.04.2016

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У М.КИЄВІ, ДПІ У ПЕЧЕРСЬКОМУ РАЙОНІ (ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОН М.КИЄВА):
Ідентифікаційний код органу: 43141267;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 13.04.2016;
Номер взяття на облік: 265516068165

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У М.КИЄВІ, ДПІ У ПЕЧЕРСЬКОМУ РАЙОНІ (ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОН М.КИЄВА):
Ідентифікаційний код органу: 43141267;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 13.04.2016;
Номер взяття на облік: 10000000606762
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 94.92 Діяльність політичних організацій
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000606762;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою
Телефон 1: +380670055366


1 коментар:

  1. Фото "на пам'ять", як же влучно підписана світлина! Добродії ж роблять фото "на згадку".

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -