- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 13 грудня 2014 р.

СПЛАНОВАНИЙ ГЕНОЦИД. ПИТАННЯ БОМБОСХОВИЩ – НЕ АКТУАЛЬНЕ?!?

Прифронтова, густонаселена Дніпропетровська область. Дніпропетровськ – обласний центр, індустріальний гігант, центр ракетної та космічної галузей, серце волонтерського руху України, домівка для біженців зі Сходу країни та Криму, всеукраїнський військовий шпиталь. Область-донор, яка зазнала найбільших втрат особового складу українських захисників за час проведення військової операції в зоні АТО.

Область, яка знаходиться в зоні ураження розташованих на східному кордоні України з Росією оперативно-тактичних ракетних комплексів середньої дії «Іскандер». Як ми вже зазначали раніше ОТРК «Іскандер» можуть використовуватись для доставки тактичної ядерної зброї.

Вже десять місяців в Україні йде гібридна війна, гинуть люди, населені пункти перетворюються у суцільну руїну. Країна входить у фазу затяжної фінансово-соціально-гуманітарної кризи з усіма витікаючи ми з цього процесу наслідками.

А, в цей час, чиновники прифронтової області продовжують отримувати стабільну заробітну плату та розпилювати бюджетні кошти, не думаючи про безпеку людей.

На вздогін, за раніше опублікованою відповіддю від Дніпропетровської міської ради, ми отримали схожі у контексті відповіді на ідентичні інформаційні запити від Красногвардійської районної у місті Дніпропетровську ради, а також від Департаменту освіти та науки при Дніпропетровській обласній раді.

Публікуємо їх недолугі відповіді:

Про надання інформації

На Ваш запит про надання публічної інформації за Законом України «Про доступ до публічної інформації», виконавчий комітет Красногвардійської районної у місті ради повідомляє:
1.  Перелік захисних споруд - сховищ ЦЗ їх місткість, місце розташування являються інформацією з грифом «Для службового користування».
2.  Згідно чинного законодавства:
 (ДБН В.1-2-4-2006 «Система надійності та безпеки в будівництві. Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)») п.3.2. - «Захист населення категорованих міст здійснюється у створеному фонді захисних споруд (підземний простір - підземні переходи, підземні стоянки автомобілів, підвальні приміщення, метрополітени).»
(ДБН А.3.1-9-2000 «Прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом захисних споруд цивільної оборони та їх утримання».) п. 4.1. - «відповідальність за утримання, технічний стан і збереження захисних споруд несуть керівники об’єктів промислових, сільськогосподарських виробництв, організацій і установ, незалежно від власності і хазяйнування.»
3.  В Красногвардійському районі м. Дніпропетровська сумісно з комунальними підприємствами (КП «Жилсервіс - 1», КП «ЖГ Красногвардійського району») відпрацьовані та уточнені розрахунки укриття населення в наявному фонді захисних споруд ЦО (ЦЗ) – сховищах та простіших укриттях (підземний простір, підвальні приміщення, метрополітени тощо), місткість яких надає можливість укриття населення, яке проживає на території району.
4. Для уточнення укриття населення району з визначенням місця укриття кожен мешканець району може звернутися до вищевказаного комунального підприємства та дільниці, які обслуговують будинок в якому він проживає.
               Також нагадуємо, що мешканці району у м. Дніпропетровську безпосередньо входять до складу територіальної громади м. Дніпропетровська з правами та обов’язками, які регламентуються Статутом територіальної громади                             м. Дніпропетровська.

З повагою
Заступник голови районної у місті ради
з питань діяльності виконавчих органів                                                В.М. Чорний


Керницький Г.І. 371-03-91


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -