- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 14 серпня 2020 р.

Андрій Карпович: Або судимо по закону, або… - скарга до ВРП

 Перша скарга вже пішла на ВРП. До речі такі публікації не є тиском на суд, а є висвітленням факту невиконання Закону.

30 липня 2020 року до Окружного адміністративного суду міста Києва (далі ОАСК) мною було подано позовну заяву щодо анулювання свідоцтва про реєстрацію політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” (копія позовної заяви в додатках до скарги).

За результатами авторозподілу 30 липня 2020 року о 16 год 07 хв 22 сек, суддею по справі було обрано КЛЕМЕНЧУК НАТАЛІЮ МИКОЛАЇВНУ.

З моменту надходження позовної заяви 30 липня 2020 року до ОАСК, відповідно до положень:

- частини 1 статті 169 КАС України, суддя встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160, 161 цього Кодексу, протягом п’яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху;

- частини 2 статті 170 КАС України, про відмову у відкритті провадження у справі суддя постановляє ухвалу не пізніше п’яти днів з дня надходження позовної заяви;

- частини 8 статті 171 КАС України питання про відкриття провадження в адміністративній справі суддя вирішує протягом п’яти днів з дня надходження до адміністративного суду позовної заяви, заяви про усунення недоліків позовної заяви у разі залишення позовної заяви без руху, або отримання судом у порядку, визначеному частинами третьою - шостою цієї статті, інформації про місце проживання (перебування) фізичної особи.

- частини 9 статті 171 КАС України про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Зміст вищевикладеного беззаперечно законодавчо та юридично обґрунтовано свідчить, що в будь-якому випадку з моменту надходження позовної заяви до ОАСК 30 липня 2020 року, але не пізніше 5 серпня 2020 року суддя КЛЕМЕНЧУК Н. М. зобов’язана постановити ухвалу про залишення позовної заяви без руху або, про відмову у відкритті провадження або, про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі (далі ухвала ОАСК).

Не пізніше наступного дня після виготовлення і підписання суддею КЛЕМЕНЧУК Н.М. ухвали ОАСК, відповідно до положень частини 2 статті 2 Закону України № 3262-IV “Про доступ до судових рішень” ухвала ОАСК підлягає оприлюдненню в електронній формі.

Станом на 14 серпня 2020 року в Єдиному державному реєстрі судових рішень, не міститься жодних даних щодо прийняття суддею КЛЕМЕНЧУК Н.М. ухвал ОАСК, що є беззаперечним фактом цілеспрямованого, навмисного ігнорування та не виконання суддею КЛЕМЕНЧУК Н.М. вимог положень частини 1 статті 169, частини 2 статті 170 КАС, частини 8 статті 171, частини 9 статті 171 КАС України, частини 2 статті 2 Закону України № 3262-IV “Про доступ до судових рішень”, з метою цілеспрямованого та навмисного затягування розгляду справи, цілеспрямованого та навмисного зволікання з виготовленням судового рішення та цілеспрямованого і навмисного ненадання копії ухвали ОАСК для внесення до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Цілеспрямоване і навмисне невиконання суддею КЛЕМЕНЧУК Н.М. вимог частини 1 статті 169, частини 2 статті 170 КАС, частини 8 статті 171, частини 9 статті 171 КАС України, частини 2 статті 2 Закону України № 3262-IV “Про доступ до судових рішень”, є нічим іншим ніж штучно створеними умовами з метою відмовити мені в доступі до правосуддя, що унеможливлює реалізувати мої процесуальні права, встановлені іншими положеннями КАС України.

Цілеспрямоване та відверте не виконання суддею КЛЕМЕНЧУК Н.М. вимог положень частини 1 статті 169, частини 2 статті 170 КАС, частини 8 статті 171, частини 9 статті 171 КАС України, частини 2 статті 2 Закону України № 3262-IV “Про доступ до судових рішень”, свідчить про можливе отримання суддею КЛЕМЕНЧУК Н.М. якоїсь пропозиції чи обіцянки неправомірної вигоди на зразок підвищення по службі, премії тощо, від представників політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” чи інших посадових службових осіб які є прихильниками режиму правлячої політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”, з метою сприяння подальшій дільності політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” направленої на знищення моїх прав і свобод.

Читайте також: Інформаційна бомба або початок кінця: Увага!!! Всі міські, сільські, районні і обласні ради зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності – унікальні документи на сайті "Багнет Нації"

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ

Читайте також: Як сприймати відсутність Великої Державної Печатки України на документах особливої державної ваги? - (оновлюється)

Читайте також:  ВРУ – конгломерат суб’єктів підприємницької діяльності

Українську землю хочуть продати через приватні партійно-комерційні проекти олігархів – відомості Мін’юсту

Чому Мін’юст приховує інформацію про реєстрацію політичних партій?

Вимога про заборону незаконної діяльності партії «Слуга народу»

Хочемо з’ясувати, як реєстрували партію «Слуга народу»

«Багнет Нації» продовжує досліджувати реєстрацію ПП «Слуга народу», ПП «Голос» та інших

Скарга до Міністерства юстиції України щодо заборони діяльності політичної партії «Слуга Народу»

Скарга до Мін’юсту щодо реєстрації партії «Слуга народу» - документ з додатками

Є кінцевий варіант скарги щодо незаконної реєстрації ПП «Слуга народу»

Анулювання свідоцтва про реєстрацію № 377-п.п. - ПП «СЛУГА НАРОДУ»

Позовна заява про анулювання свідоцтва про реєстрацію партії "СЛУГА НАРОДУ"

ПП «Слуга народу»: де-юре – фейк, а де-факто – здача національних інтересів

Повертаючись до анулювання свідоцтва про реєстрацію політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» - витяг з позовної заяви

Суд розгляне позов про скасування реєстрації ПП «Слуга народу»

ОАСК вагається в питанні відкриття справи щодо скасування реєстрації ПП «Слуга народу»?

 Телеграм: https://t.me/bagnetnacii

Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii

Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!


2 коментарі:

  1. Народ, я з вами, борюсь як можу! Один у полі воїн))):

    https://vladimark.com/reyestr/dysczyplinarna-skarga-do-vrp-na-suddyu-oleksyuka/

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо вам за вашу безценную работу

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -