- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 26 травня 2021 р.

Вакцинування Конституцією 1 – заява про злочин на слідчу Власенкову Д. П.

 

   З А Я В А

про кримінальний злочин передбачений частиною першою і другою статті 382, частиною першою і другою статті 353, частиною першою і другою статті 260, частиною першою статті 199, частиною першою статті 109 Кримінального кодексу України, вчинений фізичною особою Власенковою Дарєю Петрівною (слідчим ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області)

 


   Я, _________________________________________________________________________,

паспорт серія_____№___________ виданий  ______________________________________

_____________________________________________________________________________

проживаю за адресою: ________________________________________________________

_____________________________________________________________________________ усвідомлюючи всю ступінь відповідальності передбаченої статтями 383 і 384 КК України (про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиві показання), - повідомляю про кримінальний злочин, який підпадає під кваліфікацію частини першої і другої статті 382, частини першої і другої статті 353, частини першої і другої статті 260 та частини першої статті 109 Кримінального кодексу України, вчинений фізичною особою - Власенковою Дарєю Петрівною.

 

                                                     Власний підпис заявника:__________________________

 

   Детально, по факту даного закінченого кримінального злочину, що визначено частиною першою статті 13. Кримінального кодексу України (далі – КК України), можу повідомити наступне:

Стаття 382. КК України (невиконання рішення суду);

   12 квітня 2021 року слідчим суддею Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Кошлею А.О., за участі секретаря Яковенко А. С. заявника Філіпенка С. В. у судовому засіданні у залі суду у м. Дніпрі було розглянуто мою скаргу від 02 квітня 2021 року на бездіяльність слідчого СВ ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області щодо не розгляду мого клопотання від 30.03.2021 року про надання завіреної копії постанови про закриття кримінального провадження (від 11.03.2020 року), в кримінальному провадженні внесеному до ЄРДР за № 12020040640000360. Своєю ухвалою від 12 квітня 2021 року, за результатами розгляду моєї скарги, слідчий суддя Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Кошля А. О. постановив: «Скаргу Філіпенко С. В. на бездіяльність слідчого СВ  ВП № 7 ДРУП ГУНП  в Дніпропетровській області щодо не розгляду клопотання від 30.03.2021 року про надання завіреної копії постанови від 11.03.2020 року, в кримінальному провадженні внесеному до ЄРДР за № 12020040640000360 – задовольнити.

   Зобов’язати слідчого  СВ ВП № 7  ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області слідчої  групи,  який здійснював  досудове розслідування  по кримінальному провадженню № 12020040640000360  розглянути клопотання Філіпенка С.В. вих. № 20 від 30.03.2021 року про надання постанови про закриття кримінального провадження, відповідно до вимог статті 220 КПК України.

   Ухвала оскарженню не підлягає».

   7 травня 2021 року я, звернувся до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська із заявою, в якій просив надати достовірну інформацію стосовно дати і вихідного номеру направлення ухвали судді Кошлі А. О. справа № 932/3308/21 для виконання, до СВ ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області (копія додається).

   На підставі отриманої відповіді суду від 14 травня 2021 року, яка надійшла на мою електронну адресу 18 травня 2021 року (скріншот додається), мною було сформовано запит на інформацію від 19 травня 2021 року до ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області, з наступною вимогою: «Надати достовірну інформацію про реєстрацію (із зазначенням вхідного номеру і дати) канцелярією ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області супровідного листа від Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська та ухвали судді Кошлі А. О. від 12.04.2021 року справа № 932/3308/20, провадження № 1-кс/932/1389/21 за результатами розгляду моєї скарги від 02.04.2021 року, направленої на виконання зазначеної ухвали шляхом зобов’язання слідчого СВ ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області слідчої  групи,  який здійснював  досудове розслідування  по кримінальному  провадженню № 12020040640000360  розглянути клопотання  Філіпенка С. В. вих. № 20 від 30.03.2021 року про надання постанови про закриття кримінального провадження, відповідно до вимог ст. 220 КПК України, а також Надати достовірні відомості (із зазначенням дати і часу) щодо надання зазначеної вище ухвали на виконання слідчому (уповноваженій особі)», адже на момент подання зазначеного запиту і даної заяви, мені невідомо про виконання рішення суду слідчим ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області Власенковою Д. П.

   З огляду на зазначене вище слід констатувати невиконання рішення суду посадовою особою, а саме Власенковою Д. П., що підпадає під кваліфікацію частини першої і другої статті 382. Кримінального кодексу України (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню, вчинені службовою особою, - караються штрафом від семисот п'ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

 

                                                        Власний підпис заявника:__________________________

 

   В контексті наведеного вище, слід зазначити, що нехтування нормами законодавства службовими особами зазначеної установи (ВП № 7) мають системних характер, на протязі довгого часу.

   Так, мій запит від 11 листопада 2019 року № 744/19 (копія додається), в якому я цікавився правоздатністю слідчої, тоді іще Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Власенкової Д. П., залишився без відповіді.

   Самостійне дослідження наявності правосуб’єктності (правоздатності, дієздатності і деліктоздатності), як самої установи (ВП), так і конституційних повноважень посадової особи (Власенкової Д. П.), підтвердило наявність ознак злочинних дій, які підпадають під кваліфікацію наступних статей Кримінального кодексу України:

Статті 353. Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи

   Відповідно до положень статті 17 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейським є громадянин України, який склав Присягу поліцейського, проходить службу на відповідних посадах у поліції і якому присвоєно спеціальне звання поліції. Поліцейський має службове посвідчення та спеціальний жетон. Зразки та порядок видання службових посвідчень та спеціальних жетонів затверджує Міністр внутрішніх справ України.

   Системний аналіз положень чинної Конституції України, через низку інформаційних запитів до Верховної Ради України (копії запитів № ЗПІ/046/20 від 28 жовтня 2020 року, ЗПІ/090/21 від 01 березня 2021 року і ЗПІ/091/21 від 01 березня 2021 року, та копії відповідей - додаються), підтвердив той факт, що наразі, відсутня законодавча база, якою регулюються підстави набуття і припинення громадянства України (стаття 4. КУ), права і свободи людини і громадянина, гарантії цих прав і свобод, основні обов'язки громадянина, а також громадянство, правосуб'єктність громадян, статус іноземців та осіб без громадянства (п.1, 2 ч.1 ст.92. КУ).

   Крім того, наразі відсутній закон України, яким встановлюються військові звання, дипломатичні ранги та інші спеціальні звання (дивись копію запиту № ЗПІ/103/21 від 12 березня 2021 року та відповідь на запит – додається).

   Отже, за таких обставин, перебування Власенкової Д. П. на державній службі у відсутність у неї встановленого Конституцією України громадянства, підпадає під кваліфікацію положень статті 353. Кримінального кодексу України (Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь, пов'язане з використанням форменого одягу чи службового посвідчення працівника правоохоронного органу, - карається обмеженням волі на строк до чотирьох років або позбавленням волі на строк до трьох років).

 

                                                        Власний підпис заявника:__________________________

 

Стаття 260. Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань

   В цьому аспекті слід зазначити, що частиною шостою статті 17. Конституції України встановлено, що на території України забороняється створення і функціонування будь-яких збройних формувань, не передбачених законом.

   Пунктом 12 частини першої статті 92. Основного закону закріплено, що виключно законами України визначаються, зокрема, організація і діяльність органів виконавчої влади, основи державної служби, організації державної статистики та інформатики.

   В свою чергу з відповідей Верховної Ради України на мої інформаційні запити № ЗПІ/037/20 від 30 вересня 2020 року і № ЗПІ/115/21 від 23 березня 2021 року (додаються), в яких я запитував копії нормативно-правових актів якими регулюється встановлене законом питання щодо  організації і діяльності органів виконавчої влади, основи державної служби, організації державної статистики та інформатики, а також, в контексті зазначеного я витребовував копію Закону України «Про утворення Національної поліції України», єдиним законодавчим органом була підтверджена відсутність відповідних законів.

   Отже, за таких обставин участь Власенкової Д. П. у діяльності не утвореного ЗАКОНОМ воєнізованого, збройного формування, підпадає під кваліфікацію частини першої і другої статті 260. Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законами України воєнізованих формувань або участь у їх діяльності, створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої).

 

                                                        Власний підпис заявника:__________________________

 

 

Стаття 199. Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів

   Пунктом 1 частини другої статті 92. Конституції України закріплено, що виключно законами України встановлюються, зокрема, статус національної валюти, а також статус іноземних валют на території України.

   Відповідно до опублікованих у вільному доступі відомостей на офіційному сайті НАЗК (https://declarations.com.ua/declaration/nacp_3729331d-4b9d-456f-873c-78646c04a05d), які додаються у вигляді відповідних скриншотів, за свою незаконну, злочинну діяльність Власенкова Д. П. отримує винагороду у вигляді заробітної плати від юридичної особи приватного права з назвою «ГУНП в Дніпропетровській області» (код ЄДРПОУ: 40108866), в сурогатній валюті, статус якої не встановлений відповідним, окремим ЗАКОНОМ (дивись копію запиту ЗПІ/098/21 від 04 березня 2021 року і відповіді від ВРУ – додається).

   З огляду на зазначене, дії Власенкової Д. П. (отримання, зберігання, збут сурогатної валюти), кваліфікуються частиною першою статті 199. Кримінального кодексу України згідно якої: виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку, голографічних захисних елементів, підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

 

                                                       Власний підпис заявника:__________________________

  

Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади

   Частиною першою статті 15 Закону України «Про Національну поліцію» чітко визначено, що територіальні органи поліції утворюються як юридичні особи публічного права в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, районах, містах, районах у містах та як міжрегіональні (повноваження яких поширюються на декілька адміністративно-територіальних одиниць) територіальні органи у межах граничної чисельності поліції і коштів, визначених на її утримання.

   З огляду на відповідь, яка надійшла на мій інформаційний запит № 729/19 від 06 вересня 2019 року (копія додається) від Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області, невизначеної, невстановленої юрисдикції (на підтвердження дивись ЗПІ/097/21 від 04 березня 2021 року – копія додається), встановлено, що зазначена установа ніколи не утворювалась відповідно до вимог закону «Про Національну поліцію», як ЮРИДИЧНА ОСОБА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА, як орган державної влади. Так само, як і теперішня установа з назвою «ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області», адже в Україні відсутнє відповідне законодавство, яким регулюються визначені питання щодо утворення юридичних осіб публічного права (на підтвердження дивись ЗПІ/005/20 від 20 липня 2020 року – копія додається). Крім того слід зауважити, що всі зазначені вище злочинні дії з боку Власенкової Д. П., відбуваються у відсутність затверджених на законодавчому рівні визначених Конституцією України, державних символів України (на підтвердження дивись ЗПІ/004/20 від 20 липня 2020 року та ЗПІ/099/21 від 10 березня 2021 року).

   Отже заявляю, що вчинення зазначених вище злочинних дій (у сукупності) «слідчим ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області» Власенковою Дар’єю Петрівною, підпадають під кваліфікацію частини першої статті 109 Кримінального кодексу України, згідно якої дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

 

                                                        Власний підпис заявника:__________________________

 

   Кримінальний кодекс України має своїм завданням правове забезпечення охорони прав і свобод людини і громадянина, власності, громадського порядку та громадської безпеки, довкілля, конституційного устрою України від кримінально-протиправних посягань, забезпечення миру і безпеки людства, а також запобігання кримінальним правопорушенням.

   Для здійснення цього завдання Кримінальний кодекс України визначає, які суспільно небезпечні діяння є кримінальними правопорушеннями та які покарання застосовуються до осіб, що їх вчинили.

   Суб'єктом кримінального правопорушення є фізична осудна особа, яка вчинила кримінальне правопорушення у віці, з якого відповідно до цього Кодексу може наставати кримінальна відповідальність..

   Службовими особами є особи, які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють функції представників влади чи місцевого самоврядування, а також постійно чи тимчасово обіймають в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, або виконують такі функції за спеціальним повноваженням, яким особа наділяється повноважним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, центральним органом державного управління із спеціальним статусом, повноважним органом чи повноважною службовою особою підприємства, установи, організації, судом або законом.

   Осудною визнається особа, яка під час вчинення кримінального правопорушення могла усвідомлювати свої дії (бездіяльність) і керувати ними.

   Відповідно до положень статті 2 Кримінального процесуального кодексу України (далі – КПК України) завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

   Частиною першою статті 9 КПК України визначено, що під час кримінального провадження суд, слідчий суддя, прокурор, керівник органу досудового розслідування, слідчий, інші службові особи органів державної влади зобов’язані неухильно додержуватися вимог Конституції України, цього Кодексу, міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, вимог інших актів законодавства.     

   Положеннями Наказу ОФІСУ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА від 30.06.2020 № 298 «Про затвердження Положення про Єдиний реєстр досудових розслідувань, порядок його формування та ведення» встановлені строки внесення відомостей до ЄРДР визначені наступним чином:

«Унесення відомостей до Реєстру здійснюється з дотриманням строків, визначених КПК України та цим Положенням, а саме про:

заяву, повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення - у термін, визначений частиною першою статті 214 КПК України;

призначення слідчого, дізнавача (уповноваженої особи іншого підрозділу), процесуального керівника, прийняття до провадження (при фактичному отриманні матеріалів кримінального провадження) – невідкладно».

   В редакції Кримінального процесуального кодексу України яка є чинною на момент подання мною відповідної заяви про злочин визначено, що відповідно до положень статті 214 КПК України слідчий, дізнавач прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування (ч. 1 ст. 214). Досудове розслідування розпочинається з моменту внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ч. 2 ст. 214). Здійснення досудового розслідування до внесення відомостей до реєстру або без такого внесення не допускається і тягне за собою відповідальність, встановлену законом (ч. 3 ст. 214). Слідчий уповноважений на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобов’язаний прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення. Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається (ч. 4 ст. 214).

   Отже, як вбачається з положень частини першої статті 214 КПК України обов'язок із внесення відповідних відомостей про вчинене кримінальне правопорушення покладається на слідчого, дізнавача, прокурора (уповноважену особу) до якого надійшла заява, повідомлення про таке діяння, або в разі виявлення кримінального правопорушення слідчим, дізнавачем, прокурором самостійно, з будь-якого джерела.

   Крім того, визначений частиною першою статті 214 КПК України обов'язок слідчого або прокурора не вимагає оцінки цими суб'єктами такої заяви (повідомлення) на предмет наявності ознак складу злочину для того, щоб вчинити процесуальну дію, яка полягає у внесенні відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР. Такі вимоги не передбачають здійснення оцінки обґрунтованості заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, а передбачають лише обов'язок уповноважених органів здійснити фіксацію наданих особою відомостей про кримінальне правопорушення, які вона надає усвідомлено для реалізації відповідними органами завдань кримінального провадження.

   Отже слідчий, дізнавач, прокурор отримавши заяву про кримінальний злочин, зобов’язаний внести відповідні відомості до ЄРДР. Іншого статтею 214 КПК України, не передбачено.

   В контексті наведеного вище відповідально заявляю, що зазначеними протиправними, злочинними діями фізичної осіби Власенкової Дар’ї Петрівни мені особисто було завдано моральної і матеріальної шкоди (сукупно) в розмірі 500000 (п’ятсот тисяч) гривень.

   Також хочу застерегти і нагадати уповноваженій особі, яка прийняла дану заяву про кримінальну відповідальність передбачену положенням частини першої статті 396 КК України (приховування злочину), згідно якого заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину (наприклад: невнесення відомостей за заявою про злочин до ЄРДР) - карається арештом на строк до трьох місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.  

   Враховуючи зазначене вище, керуючись нормами чинного законодавства,

 

ВИМАГАЮ:

 

-  прийняти і зареєструвати дану заяву про вчинений кримінальний злочин, що має ознаки передбачені частиною першою і другою статті 382, частиною першою і другою статті 353, частиною першою і другою статті 260, частиною першою статті 199 та частиною першою статті 109 Кримінального кодексу України (КК України);

- відповідно до положень частини першої статті 214 Кримінального процесуального кодексу України (КПК України), Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 08.02.2019 № 100 «Про затвердження порядку ведення єдиного обліку в органах (підрозділах) поліції заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події» та Наказу ОФІСУ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА від 30.06.2020 № 298 «Про затвердження Положення про Єдиний реєстр досудових розслідувань, порядок його формування та ведення» (документи чинні на момент подання даної заяви про кримінальний злочин), - внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) впродовж 24 годин після прийняття моєї заяви про вчинений кримінальний злочин за вказаними в заяві попередніми кваліфікаціями та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати мені (заявнику з правами потерпілого) витяги з Єдиного реєстру досудових розслідувань по кожній окремо кваліфікації;

- на виконання вимог КПК України і Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 07.07.2017 № 575 «Про затвердження Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні» - невідкладно розпочати досудове розслідування, у формі попереднього слідства, з підстави вчинення кримінального злочину, за попередніми кваліфікаціями, зазначеними в моїй заяві, відповідно до компетенції і визначеної підслідності;

- вручити мені, як заявнику з правами потерпілого, пам'ятку про процесуальні права і обов'язки потерпілого, передбачені статтями 55-57 КПК України;

- надати мені можливість повідомити додаткові свідчення в порядку пункту 6 частини першої статті 56 КПК України, виключно в рамках відкритого кримінального провадження, по зазначеним фактам кримінальних злочинів, зазначених в моїй заяві;

-  згідно вимог пунктів частини другої статті 60 КПК України: вручити мені документ, що підтверджує прийняття і реєстрацію моєї заяви про вчинений кримінальний злочин (талон повідомлення ЄО/ЖЄО);

-  Відповідно до вимог пункту 1 частини четвертої статті 216 Кримінального процесуального кодексу України після внесення до ЄРДР передати кримінальну справу за моєю заявою про злочин, за підслідністю - до слідчих органів Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України;

-  Повідомляти мене про кожну дію в ході досудового розслідування письмово;

-  Досудове розслідування провести у встановлений законом строк.

 

ДОДАТОК:

 

1.    Копія заяви від 07 травня 2021 року до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська стосовно надання достовірної інформації щодо дати і вихідного номеру направлення ухвали судді Кошлі А. О. по справі № 932/3308/21, для виконання, до СВ ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області – на 1 (одному) арк.;

2.    Копія відповіді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська від 14.05.2021 року № 02-13/1/617/2021-вих – на 1 (одному) арк..;

3.    Скріншот про отримання відповіді від Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська від 14.05.2021 року № 02-13/1/617/2021-вих – на 1 (одному) арк..;

4.    Копія запиту на інформацію від 19 травня 2021 року до ВП № 7 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області – на 2 (двох) арк..;

5.    Копія запиту на інформацію від 11 вересня 2019 року вих. № 744/19 до Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області – на 3 (трьох) арк..;

6.    Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 28 жовтня 2020 року № ЗПІ/046/20 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 4 (чотирьох) арк..;

7.    Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 01 березня 2021 року № ЗПІ/090/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..;

8.    Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 01 березня 2021 року № ЗПІ/091/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..;

9.    Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 12 березня 2021 року № ЗПІ/103/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..;

10.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 30 вересня 2020 року № ЗПІ/037/20 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 5 (п’ятьох) арк..;

11.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 23 березня 2021 року № ЗПІ/115/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..;

12.              Скріншоти з офіційного сайту НАЗК з відомостями про доходи Власенкової Д. П. – на 3 (трьох) арк..;

13.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 04 березня 2021 року № ЗПІ/098/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..;

14.              Копія запиту на інформацію від 06 вересня 2019 року вих.. № 729/19 до Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області та копія відповіді на зазначений запит – на 12 (дванадцятьох) арк..;

15.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 04 березня 2021 року № ЗПІ/097/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..;

16.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 20 липня 2020 року № ЗПІ/005/20 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 5 (п’ятьох) арк..;

17.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 20 липня 2020 року № ЗПІ/004/20 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 4 (чотирьох) арк..;

18.              Копія інформаційного запиту ГО ОПГ «Багнет Нації» від 10 березня 2021 року № ЗПІ/099/21 та копія відповіді Верховної Ради України на зазначений запит – на 3 (трьох) арк..

 

Всього в додатку – 62 (шістдесят два) аркушів. 

 

 

        26 травня 2021 року

 

З повагою,

Громадянин Самостійної

Української держави України:__________________________________ С. В. Філіпенко

 

Фінансову підтримку діяльності ГО ОПГ «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка. Дякуємо кожному, за вагомий, посильний внесок у відновлення конституційного ладу в Україні!

Початок і продовження даної теми: В Дніпрі, «гаражників», підводять під кримінал

Систематичне порушення слідчим суддею КПК має вселяти довіру до правосуддя – відео

Відвід недосудді Бабушкінського недосуду Сліщенка Ю. Г.

Як це розуміти? В Дніпрі, після заяви про відвід, втік суддя Сліщенко)))

Суддя Татарчук на захисті Конституції України

 

Читайте також: Відсутність громадянства у судді не є підставою для його відводу)))

Повторний відвід судді без громадянства Казака С. Ю.

Третій відвід судді Кіровського райсуду Казака С. Ю.

Четвертий відвід судді Казаку через отримання і використання ним сурогатної валюти

Встановлюємо правосуб'єктність Кіровського суду, і правоздатність його керівника - запит

Отримання суддею зарплати у сурогатній валюті не є злочином – відео і ухвала судді Вусик Є. О.

«Суддя за трансфертом», або Кріштіану Роналду в мантії

Кінанібудіт))): П’ятий відвід судді Казаку С. Ю. – заява + клопотання

Кіровський райсуд Дніпра – яскравий приклад повалення конституційного ладу в Україні

Кіровський суд Дніпра ігнорує запити від ГО ОПГ «Багнет Нації» - запит до ТУ ДСА в Дніпропетровській області

Сьомий відвід судді Казака через незнання КПК

Як суддя Казак дізнався про відсутність громадянства у особи, якою він був «призначений» на посаду

Звернулись до окружного, адже Кіровський районний - мовчить, як партизан) – позовна заява щодо ненадання публічної інформації

Окружний адмінсуд Дніпра відкрив провадження щодо ненадання публічної інформації Кіровським райсудом – ухвала

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -