- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 12 липня 2020 р.

Ліквідований суд призначає штраф за карантин? Запитайте: хто, і на підставі чого?


   Продовження циклу публікацій, що знайшло свій початок і продовження в матеріалах сайту «Багнет Нації», а саме: «На вас складають протокол про порушення карантину. Що робити?» та «На вас складають протокол про порушення карантину. Хто, складає?».

   Алгоритм, прописаний в даних публікаціях універсальний. Його може застосовувати будь-хто, в будь-яких ситуаціях.

   Отже, вакханалія судової «рейхформи» сяє барвами ідіотизму. Особливо яскраво це помітно на тлі впровадженого в Україні карантиноциду, під час якого фейкові установи з назвами державних органів, штрафують громадян (за недотримання так званих «правил карантину»), а потім за допомогою таких же фейкових «шарашкіних установ», призводять вирок у виконання.
   Про що в цьому випадку треба пам’ятати.
   По-перше: правила карантину, обсервації та самоізоляції розповсюджуються виключно на хворих та тих, хто за ними доглядає (тобто, контактує або контактував).
   По-друге: у Вас завжди є право поцікавитись на який рахунок Вам пропонують заплатити виписаний штраф. Якщо це який-то інший рахунок, а не рахунок відповідної територіальної громади (юридичної особи публічного права), при сплаті, ваші дії, можна кваліфікувати положеннями зазначеними в статті 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду економічній безпеці України). Таке діяння карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Вам, вибирати…
   По-третє: Ви завжди маєте право вимагати підтвердження правосуб’єктності (правоздатності, дієздатності і деліктоздатності) і суду, і судді (приклад в матеріалі: «Відвід недосудді Бабушкінського недосуду Сліщенка Ю. Г.»). Адже може трапитись так, що вирок у виконання Вам винесе ліквідований суд))).
   Нижче, ми публікуємо універсальний шаблон запиту на інформацію стосовно встановлення правосуб’єктності (копіюйте, та адаптуйте під себе). Будьте завжди від них на крок попереду).











БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД
МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА
код ЄДРПОУ: 02891368; КВЕД 84.23
Пр. Дмитра Яворницького, № 57
Дніпропетровська область, 49000

ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ
СУД МІСТА ДНІПРА
код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД 84.23
Пр. Дмитра Яворницького, № 57
Дніпропетровська область, 49000

ТУ ДСА УКРАЇНИ В
ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД 84.11
Пр. Дмитра Яворницького, № 57, к. 301
Дніпропетровська область, 49000

Держава, органи державної влади та органи місцевого
 самоврядування не є суб'єктами господарювання
              (частина перша статті 8 Господарського кодексу України)

        Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження
\чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження
чи наказу настає юридична відповідальність.
                                                        (Стаття 60. Конституції України)

З А П И Т
про надання публічної інформації за Законом України
«Про доступ до публічної інформації»

   Відповідно до положень Статті 40. Конституції України (Основного закону) усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
   Стаття 34. Конституції України гарантує кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   Відповідно до положень пункту 6 частини першої статті 3. Закону України «Про доступ до публічної інформації» право на доступ до публічної інформації гарантується юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.
   Відповідно до положень статті 4. доступ до публічної інформації відповідно до цього Закону здійснюється на принципах прозорості та відкритості діяльності суб'єктів владних повноважень, вільного отримання, поширення та будь-якого іншого використання інформації, що була надана або оприлюднена відповідно до цього Закону, рівноправності, незалежно від ознак раси, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак.
   Згідно з положеннями статті 5., зазначеного закону, доступ до публічної інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію.
   Частиною сьомою статті 6 цього закону встановлено, що обмеженню доступу підлягає інформація, а не документ. Якщо документ містить інформацію з обмеженим доступом, для ознайомлення надається інформація, доступ до якої необмежений.
   Згідно з положеннями статті 21. Закону «Про доступ до публічної інформації», інформація на запит надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
   Відповідно до положень частини 2, 3 статті 22., даного закону, відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У такому разі відлік строку розгляду запиту на інформацію починається з дня отримання запиту належним розпорядником.
   Положеннями статті 81. Цивільного кодексу України (далі - ЦК України) встановлено, що юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.
   Юридична особа публічного права створюється РОЗПОРЯДЧИМ АКТОМ Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування.
   Згідно частини 4 статті 87. ЦК України юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
   Нормами прямої дії (ч. 3 ст. 8) чинної Конституції України (Основного закону) в статті 6 встановлено, що державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.
   Правовий порядок в Україні, визначений частиною першою статті 19 Конституції, ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Частиною другою цієї статті встановлено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
   Згідно положень підпункту 6 пункту 16-1 Розділу ХV «ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ» Конституції України до впровадження нового адміністративно-територіального устрою України відповідно до змін до Конституції України щодо децентралізації влади, але не довше ніж до 31 грудня 2017 року, утворення, реорганізацію та ліквідацію судів здійснює Президент України на підставі та у порядку, що визначені ЗАКОНОМ.
   Крім того, Розділом VIII «ПРАВОСУДДЯ» чинної Конституції України (Основного закону – закону прямої дії) встановлено, що правосуддя в Україні здійснюють виключно суди. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються (ст. 124 КУ). Суд утворюється, реорганізовується і ліквідовується ЗАКОНОМ, проект якого вносить до Верховної Ради України Президент України після консультацій з Вищою радою правосуддя (ст. 125 КУ). Правосуддя здійснюють судді (ст. 127 КУ). Призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом (ст. 128 КУ). Суддя, здійснюючи правосуддя, є незалежним та керується верховенством права. Основними засадами судочинства є: рівність усіх учасників судового процесу перед законом і судом; змагальність сторін та свобода в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості; гласність судового процесу та його повне фіксування технічними засобами;  розумні строки розгляду справи судом (ст. 129 КУ). Суд ухвалює рішення іменем України. Судове рішення є обов’язковим до виконання. Держава забезпечує виконання судового рішення у визначеному законом порядку. Контроль за виконанням судового рішення здійснює суд (ст. 129-1 КУ).
   Засадничими принципами статті 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (ратифікованої Верховною Радою України Законом України від 17 липня 1997 року № 475/97-ВР «Про ратифікацію Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року, Першого протоколу та протоколів № 2, 4, 7 та 11 до Конвенції»), - є довіра до суду встановленого законом.
   Частиною третьою статті 16 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» встановлено, що суд як державний орган має печатку із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням.
   Положеннями статті 19 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» визначено, що суд утворюється і ліквідовується ЗАКОНОМ. Проект закону про утворення чи ліквідацію суду вносить до Верховної Ради України Президент України після консультацій з Вищою радою правосуддя. Місцезнаходження, територіальна юрисдикція і статус суду визначаються з урахуванням принципів територіальності, спеціалізації та інстанційності. Підставами для утворення чи ліквідації суду є зміна визначеної цим Законом системи судоустрою, необхідність забезпечення доступності правосуддя, оптимізації видатків державного бюджету або зміна адміністративно-територіального устрою. Утворення суду може відбуватися шляхом створення нового суду або реорганізації (злиття, поділу) судів. Кількість суддів у суді визначає Державна судова адміністрація України за погодженням з Вищою радою правосуддя з урахуванням судового навантаження та в межах видатків, визначених у Державному бюджеті України на утримання судів та оплату праці суддів. Суд є юридичною особою, якщо інше не визначено законом.
   З огляду на офіційні відомості розміщені на сайті Міністерства юстиції України в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань (далі - ЄДРПОУ) юридична особа приватного права з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» з кодом ЄДРПОУ: 02891368, установа юрисдикції Української РСР, наразі, продовжує здійснювати комерційну діяльність, як суб’єкт господарювання з кодом економічної діяльності КВЕД 84.23, не зважаючи на той факт, що зазначена юридична особа приватного права була ліквідована указом Президента України від 29 грудня 2017 року № 449/2017 «Про ліквідацію та утворення місцевих загальних судів». Натомість з 29 грудня 2017 року відповідно до указу Президента України № 449/2017 «Про ліквідацію та утворення місцевих загальних судів» свою господарську, комерційну діяльність (згідно коду КВЕД 84.23), здійснює новоутворена юридична особа (не правонаступник) з кодом ЄДРПОУ: 42269058, яка має назву «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА». Обидві юридичні особи розташовані за однією адресою: 49000, Дніпропетровська область, місто Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 57.
   Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», відповідно до компетенції, у визначений законом строк (п’ять днів),
  
П Р О С И М О:

БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА код ЄДРПОУ: 02891368

Надати завірену належним чином фотокопію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України») Закону України ПРО УТВОРЕННЯ (!) державного органу з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
Надати завірену належним чином фотокопію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України») Закону України ПРО ЛІКВІДАЦІЮ (!) державного органу з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
3.           Надати завірену належним чином фотокопію Свідоцтва про державну реєстрацію утвореного ЗАКОНОМ (!), згідно Конституції України, органу судової гілки влади з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
4.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію саме державного органу з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
5.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів Міністерства юстиції України про реєстрацію як нормативно-правового акту Закону України «Про утворення органу судової гілки влади з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
6.      Надати завірену належним чином копію протоколу останніх зборів суддів установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» з результатами обрання голови суду і його заступника (заступників);
7.        Надати завірені належним чином: копію суддівського посвідчення, і копію складеної присяги судді, теперішнього заступника (заступників) голови суду, установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
8.        Надати завірені належним чином: копію суддівського посвідчення, і копію складеної присяги судді, теперішнього голови суду, установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
9.     Надати завірені належним чином відомості (список) щодо суддів, та їх помічників, юридичної особи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА», які на момент запитування відповідної інформації мають повноваження здійснювати правосуддя;
10.     Надати завірені належним чином відомості щодо указів та постанов про призначення/переведення суддів, згідно діючого законодавства, на відповідну посаду до органу з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
11.  Надати фотокопію з оригіналу договору оренди з відповідною Шевченківською/Бабушкінською територіальною громадою району у місті Дніпрі (Дніпропетровську) займаних приміщень установою з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 57;
12.   Надати завірені належним чином відомості стосовно реєстрації в реєстрі ВАR-гільдії юридичної особи приватного права - установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»;
13.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була замовлена гербова печатка установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
14.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була виготовлена гербова печатка установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
15. Надати завірені належним чином фотокопії суддівських посвідчень, на підтвердження законних повноважень суддів, установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
16. Надати завірені належним чином фотокопії Присяги судді, складеної Українському народові суддею Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
17.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНН), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у судді Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
18.    Надати завірені належним чином достовірні відомості щодо реєстрації і надання акредитації ВАR-гільдією та делегування відповідних повноважень судді Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
19.   Надати завірену належним чином фотокопію (засвідчену гербовою печаткою компетентного органу, із зображенням Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України) Подання Вищої ради правосуддя до Президента України про призначення вперше на посаду судді Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
20.  Надати завірені належним чином фотокопії з оригіналів (засвідчені гербовою печаткою компетентного органу, із зображенням Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України)  Указу легітимного Президента України про призначення/переведення на відповідну посаду судді Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
21.   Надати завірені належним чином фотокопії з оригіналів Постанов легітимної Верховної Ради України «Про обрання судді», на відповідну посаду судді Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
22.  Надати завірені належним чином відомості, про наявність повноважень (правосуб’єктності - правоздатності, дієздатності, деліктоздатності) щодо здійснення правосуддя, на момент запитування відповідної інформації, у судді установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
23.   Надати завірені належним чином копії Сертифікату та відомостей з передостанніми і останніми результатами проходження відповідної підготовки у Національній школі суддів України, а також відомості Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо результатів проходження останнього кваліфікаційного іспиту суддею установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
24.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) суддею установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
25.   Надати завірені належним чином відомості про всі дисциплінарні стягнення (погашені/непогашені) які коли-небудь застосовувалися по відношенню до судді установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
26.   Надати завірені належним чином відомості стосовно інвентарного номеру суддівської мантії і нагрудного знаку судді установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
27.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи, підписаного суддєю установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
28.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи професійного судді установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
29.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01 січня 2019 року на момент запитування інформації) професійним суддею установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
30.  Надати завірену належним чином копію (за підписами підписантів/сторін) довіреності від керівника юридичної особи - установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23), видану/оформлену на представництво зазначеної установи професійним суддею Марущак С. Л. і Яковлевим Д. О.;
31.  Надати засвідчені належним чином відомості про види заохочення, виплату грошових премій, нагород державними нагородами, спеціальними званнями відносно судді установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О.;
32.  Надати завірені належним чином відомості відносно відпусток та лікарняних в яких перебував судя установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) Марущак С. Л. і Яковлева Д. О. в період часу з 01.01.2019 року на момент запитування даної інформації;
33.       Надати завірену належним чином копію зразка власного бланка та зразка відтиску (відбитку) печатки юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23);
34.   Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації
.  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА код ЄДРПОУ: 42269058

1.          Надати завірену належним чином фотокопію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України») Закону України ПРО УТВОРЕННЯ (!) державного органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
2.           Надати завірену належним чином копію Свідоцтва про державну реєстрацію утвореного ЗАКОНОМ (!) згідно Конституції України державного органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
3.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію саме державного органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
4.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів Міністерства юстиції України про реєстрацію як нормативно-правового акту Закону України «Про утворення державного органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
5.  Надати завірену належним чином копію протоколу останніх зборів суддів органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» з результатами обрання голови суду і його заступника (заступників);
6.    Надати завірені належним чином копію суддівського посвідчення і копію складеної присяги судді, теперішнього заступника (заступників) голови суду, органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
7.    Надати завірені належним чином копію суддівського посвідчення і копію складеної присяги судді, теперішнього голови суду, органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
8.     Надати завірені належним чином відомості (список) щодо суддів, та їх помічників, органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА», які на момент запитування відповідної інформації мають повноваження здійснювати правосуддя;
9.     Надати завірені належним чином відомості щодо указів та постанов про призначення/переведення суддів згідно діючого законодавства, на відповідну посаду до органу з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
10.  Надати фотокопію з оригіналу договору оренди, з відповідною Шевченківською/Бабушкінською територіальною громадою району у місті Дніпрі/Дніпропетровську, займаних приміщень установою з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 57;
11.   Надати завірені належним чином відомості стосовно реєстрації в реєстрі ВАR-гільдії юридичної особи приватного права - установи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА»;
12.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була замовлена гербова печатка установи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
13.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була виготовлена гербова печатка установи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
14. Надати завірену належним чином фотокопію Наказу про призначення керівником юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичної особи ФІЛІМОНОВУ МАРІЮ ВАЛЕРІЇВНУ;
15. Надати завірену належним чином фотокопію Присяги судді/державного службовця, складеної Українському народові теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичною особою ФІЛІМОНОВОЮ МАРІЄЮ ВАЛЕРІЇВНОЮ;
16.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНН), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у теперішнього керівника юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичної особи ФІЛІМОНОВОЇ МАРІЇ ВАЛЕРІЇВНИ;
17.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) суддею/державним службовцем - теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичною особою ФІЛІМОНОВОЮ МАРІЄЮ ВАЛЕРІЇВНОЮ;
18.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи, підписаного суддєю/державним службовцем - теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичною особою ФІЛІМОНОВОЮ МАРІЄЮ ВАЛЕРІЇВНОЮ;
19.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи професійного судді/державного службовця - теперішнього керівника юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичної особи ФІЛІМОНОВОЇ МАРІЇ ВАЛЕРІЇВНИ;
20.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01.07.2018 року – дати реєстрації, на момент запитування інформації), отриманої теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізичною особою ФІЛІМОНОВОЮ МАРІЄЮ ВАЛЕРІЇВНОЮ;
21.  Надати завірені належним чином відомості відносно відпусток та лікарняних в яких перебувала судя/державний службовець - теперішній керівник юридичної особи з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) фізична особа ФІЛІМОНОВА МАРІЯ ВАЛЕРІЇВНА в період часу: з моменту призначення на відповідну посаду, і на момент запитування даної інформації;
22.     Надати завірену належним чином копію зразка власного бланка та зразка відтиску (відбитку) печатки юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23);
23.     Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації
.  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ код ЄДРПОУ: 26239738

1.          Надати завірену належним чином фотокопію РОЗПОРЯДЧОГО АКТУ про утворення державного органу з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
2.           Надати завірену належним чином фотокопію Свідоцтва про державну реєстрацію державного органу з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
3.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію саме державного органу з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
4.  Надати фотокопію з оригіналу договору оренди з відповідною Шевченківською/Бабушкінською територіальною громадою району у місті Дніпрі/Дніпропетровську займаних приміщень установою з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 57, к. 301;
5.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу була замовлена гербова печатка установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
6.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу була виготовлена гербова печатка установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
7.     Надати завірену належним чином фотокопію Наказу про призначення на відповідну посаду теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєву Г. В.;
8. Надати завірену належним чином фотокопію службового посвідчення, яким підтверджуються повноваження теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвої Г. В.;
9. Надати завірену належним чином фотокопію Присяги державного службовця, складеної Українському народові теперішнім керівником установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвою Г. В.;
10.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНН), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвої Г. В.;
11.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) сукупно отримані теперішнім керівником установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвою Г. В.;
12.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвої Г. В.;
13.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи державного службовця теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвої Г. В.;
14.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01 січня 2019 року на момент запитування інформації) теперішнім керівником установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) Ігнатьєвою Г. В.;
15.     Надати завірену належним чином копію зразка власного бланка та зразка відтиску (відбитку) печатки юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11);
16.  Надати завірені належним чином відомості про витрати з Державного бюджету України на утримання юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26239738; КВЕД: 84.11) за 2018-2019 роки;
17.  Надати завірені належним чином відомості про витрати з Державного бюджету України на утримання юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) за 2018-2019 роки;
18.  Надати завірені належним чином відомості про витрати з Державного бюджету України на утримання юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА» (код ЄДРПОУ: 42269058; КВЕД: 84.23) за 2018-2019 роки;
19.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації.
  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com


P. S. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.                  
                                                           (стаття 109 Кримінального кодексу України)    

Читайте також: Міністерство охорони здоров’я України, як приватне підприємство – документи

МОЗ підтвердив наявність біолабораторій США в Україні

Нормами права по фейковому карантину

Підняли з архіву: ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Підняли з архіву: ЗУ «Про правовий режим надзвичайного стану»

В деталях про незаконність введення карантину в Україні

Чи законно був введений карантин?

Багнет Нації: підводимо риску щодо першої хвилі штучного карантину – матеріали для суду

Анонс другої хвилі «жорстокого» карантину, в контексті гібридного геноциду

На вас складають протокол про порушення карантину. Що робити?

На вас складають протокол про порушення карантину. Хто, складає?

Коронавірус: Реальна статистика смертності викриває карантин абсурду

Знадобиться для скасування штрафів за не носіння маски

Майстер-клас скасування протоколу про «порушення умов карантину» - відео


Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!


Детальна інформація про юридичну особу станом на 03.07.2020

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма
ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД)
Назва юридичної особи
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА
Ідентифікаційний код юридичної особи
02891368
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи
49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ КАРЛА МАРКС, будинок 57
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
президент 01001, БАНКОВА, 11, КИЇВ, УКРАЇНА.
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 0.00
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Розмір (грн.): 0.00
Види діяльності
Код КВЕД 84.23 Діяльність у сфері юстиції та правосуддя (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ЛИТВИНЕНКО ІГОР ЮРІЙОВИЧ - керівник з 24.04.2014
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації: 20.08.2001
Дата запису: 14.12.2005
Номер запису: 1 224 120 0000 021612
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи
Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 09.09.1997

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, СОБОРНЕ УПРАВЛІННЯ, ШЕВЧЕНКІВСЬКА ДПІ (ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ Р-Н М.ДНІПРА):
Ідентифікаційний код органу: 43145015;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 20.06.2014;
Номер взяття на облік: 10947

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, СОБОРНЕ УПРАВЛІННЯ, ШЕВЧЕНКІВСЬКА ДПІ (ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ Р-Н М.ДНІПРА):
Ідентифікаційний код органу: 43145015;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 31.01.2013;
Номер взяття на облік: 04020333812
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.23 Діяльність у сфері юстиції та правосуддя
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 04020333812;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою
Телефон 1: 7442126
Факс: 7441764
КВЕД-2010: Клас 84.23
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Діяльність у сфері юстиції та правосуддя
Цей клас включає:
  • управління та функціонування адміністративних, цивільних і карних судів, військових трибуналів і судової системи, у т.ч. юридичне представництво та консультування від імені уряду або від імені інших осіб, якщо вони забезпечуються коштами або послугами з боку уряду
  • винесення судових рішень і тлумачення законодавства
  • арбітражний розгляд цивільних справ
  • управління в'язницями та виправними закладами, у т.ч. надання реабілітаційних послуг незалежно від того, чи проводять цю діяльність урядові органи або приватні структури на основі контракту або за винагороду
Цей клас не включає:
  • консультування та представництво в цивільних, кримінальних та інших справах, див. 69.10
  • діяльність в'язничних шкіл, див. розділ 85
  • діяльність в'язничних лікарень, див. 86.10


Детальна інформація про юридичну особу станом на 04.07.2020

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма
СУДОВА СИСТЕМА
Назва юридичної особи
ЧЕТВЕРТИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ДНІПРА
Ідентифікаційний код юридичної особи
42269058
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи
49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ ДМИТРА ЯВОРНИЦЬКОГО, будинок 57
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Види діяльності
Код КВЕД 84.23 Діяльність у сфері юстиції та правосуддя (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
ВИКОНАВЧИЙ - ГОЛОВА СУДУ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ФІЛІМОНОВА МАРІЯ ВАЛЕРІЇВНА - керівник (тимчасово виконуючий обов'язки керівника апарату)
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата запису: 27.06.2018
Номер запису: 1 224 102 0000 085982
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи
Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 02.07.2018

ДПI У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39734820;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 27.06.2018;
Номер взяття на облік: 046218147816

ДПI У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39734820;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 27.06.2018;
Номер взяття на облік: 10000001224894
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.23 Діяльність у сфері юстиції та правосуддя
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000001224894
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою
Телефон 1: +380975889658
Телефон 2: +380567453303
Адреса електронної пошти: inbox@kr.dp.court.gov.ua
КВЕД-2010: Клас 84.23
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Діяльність у сфері юстиції та правосуддя
Цей клас включає:
  • управління та функціонування адміністративних, цивільних і карних судів, військових трибуналів і судової системи, у т.ч. юридичне представництво та консультування від імені уряду або від імені інших осіб, якщо вони забезпечуються коштами або послугами з боку уряду
  • винесення судових рішень і тлумачення законодавства
  • арбітражний розгляд цивільних справ
  • управління в'язницями та виправними закладами, у т.ч. надання реабілітаційних послуг незалежно від того, чи проводять цю діяльність урядові органи або приватні структури на основі контракту або за винагороду
Цей клас не включає:
  • консультування та представництво в цивільних, кримінальних та інших справах, див. 69.10
  • діяльність в'язничних шкіл, див. розділ 85
  • діяльність в'язничних лікарень, див. 86.10

Детальна інформація про юридичну особу станом на 05.07.2020

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ТУ ДСА УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ)
Організаційно-правова форма
ОРГАН ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Назва юридичної особи
ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Ідентифікаційний код юридичної особи
26239738
Місцезнаходження юридичної особи
49027, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ ДМИТРА ЯВОРНИЦЬКОГО, будинок 21 А
Дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ІГНАТЬЄВА ГАННА ВЯЧЕСЛАВІВНА - керівник;

БАЗІНА ІРИНА ВІКТОРІВНА - підписант з 10.06.2014
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації: 15.09.2002
Дата запису: 06.10.2005
Номер запису: 1 224 120 0000 017578
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 10.12.2002

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, СОБОРНЕ УПРАВЛІННЯ, СОБОРНА ДПІ (СОБОРНИЙ Р-Н М.ДНІПРА):
Ідентифікаційний код органу: 43145015;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 08.01.2003;
Номер взяття на облік: 11716

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, СОБОРНЕ УПРАВЛІННЯ, СОБОРНА ДПІ (СОБОРНИЙ Р-Н М.ДНІПРА):
Ідентифікаційний код органу: 43145015;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 20.12.2002;
Номер взяття на облік: 04030123828
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.11 Державне управління загального характеру
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 04030123828;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)

КВЕД-2010: Клас 84.11
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Державне управління загального характеру
Цей клас включає:
  • виконавчу та законодавчу діяльність центральних, регіональних і місцевих органів державного управління
  • управління та контроль фіскальної діяльності:
    • здійснення оподатковування
    • збирання податків, мита на товари та розслідування випадків порушення податкового законодавства
    • управління митницею
  • виконання бюджету й управління державними фондами та державним боргом:
    • збирання коштів і контроль за їх витрачанням
  • проведення політики у сфері загальних (цивільних) досліджень і розробок і пов'язаних із ними коштів
  • управління і функціонування служб економічного та соціального планування, а також статистичних служб на різних рівнях державного управління
Цей клас також включає:
  • управління кадровими службами, розроблення та реалізацію кадрової політики, методи оцінки, класифікацію робіт, опис посадових обов'язків, контроль за дотриманням правил державної служби
  • діяльність служб загального призначення, не пов'язаних із виконанням певних функцій у сфері державного управління
  • діяльність виборчих комісій
Цей клас не включає:
  • управління державними будівлями або будівлями, що їх займають державні структури, див. 68.268.3
  • проведення політики у сфері досліджень і розробок, спрямованих на зростання добробуту людей, та пов'язаними з цим коштами, див. 84.12
  • проведення політики в сфері досліджень та розробок, призначених для підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності, див. 84.13
  • управління дослідженнями та розробками у сфері оборони та пов'язаними з цим коштами, див. 84.22
  • управління державними архівами, див. 91.01

1 коментар:

  1. Большое спасибо.
    Ваш труд неоценим.
    Буду адаптировать под Печерский суд.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -