- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 17 червня 2021 р.

Вакцинування Конституцією 10 – другий відвід «судді» Кондрашова І. А.

 

Провадження № 932/3308/20

   Суддя: КОНДРАШОВ І. А.

 

   Професійний суддя Самостійної української держави України не може …, обіймати будь-які інші оплачувані посади, виконувати іншу оплачувану роботу, крім наукової, викладацької чи творчої

              (Частина друга статті 127. в контексті преамбули Конституції України)

 

   Звільняється від кримінальної відповідальності громадянин України, якщо він на виконання злочинного завдання іноземної держави, іноземної організації або їх представників ніяких дій не вчинив і добровільно заявив органам державної влади про свій зв'язок з ними та про отримане завдання. 

                                 (частина друга статті 111 Кримінального кодексу України)

 

ЗАЯВА

про відвід «судді» КОНДРАШОВА І. А. як особи, яка перебуває на посаді «судді» в установі з назвою Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області, що є несумісним з посадою професійного судді

 

   В провадженні «судді» Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська КОНДРАШОВА І. А. знаходиться моя справа № 932/3308/20, стосовно розгляду моєї скарги від 14 червня 2021 року на постанову слідчого СВ Шевченківського ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Власенковою Дар’єю Петрівною про закриття кримінального провадження № 12020040640000360 (від 04.02.2020 року), відкритого за моєю заявою про кримінальний злочин від 23.01.2020 року за попередньою правовою кваліфікацією згідно статті 356. Кримінального кодексу України (самоправство), стосовно факту незаконного демонтажу моєї власності у вигляді гаражного бокса, який знаходився на території Обслуговуючого кооперативу «Гаражного кооперативу «Таврія 1», розташованого за адресою: місто Дніпро, проспект Богдана Хмельницького 31-В, представниками КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Дніпровської міської ради, без будь-яких дозвільних документів або відповідного судового рішення.

      Статус судді визначений положенням статті 52 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» не суперечить положенням частини другої і третьої статті 127 чинної Конституції України і є наступним: «Суддя не може належати до політичних партій, профспілок, брати участь у будь-якій політичній діяльності, мати представницький мандат, обіймати будь-які інші оплачувані посади, виконувати іншу оплачувану роботу, крім наукової, викладацької чи творчої» та «Суддею є громадянин України, який відповідно до Конституції України та цього Закону призначений суддею, займає штатну суддівську посаду в одному з судів України і здійснює правосуддя на професійній основі». Серед вимог до кандидатів на посаду судді, визначених положенням частини першої статті 69 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», основним критерієм є те, що на посаду судді може бути призначений громадянин України (читай виключно через преамбулу Конституції України (254к/96-ВР) – Самостійної Української Держави України).

   В даному аспекті також слід згадати положення частини першої статті 54 Закону України від 02 червня 2016 року № 1402-VIII «Про судоустрій і статус суддів» відповідно до яких перебування на посаді судді несумісне із зайняттям посади в будь-якому іншому органі державної влади, органі місцевого самоврядування та з представницьким мандатом. Перебування на посаді судді також несумісне із наявністю заборони такій особі обіймати посади, щодо яких здійснюється очищення влади в порядку, визначеному Законом України "Про очищення влади".

   В контексті озвученого слід зауважити, що відповідно до офіційних відомостей, які надійшли в якості відповіді на мій запит (ЗПІ/125/21 - додаються) в частині пункту 15 прохальної частини щодо надання завіреного належним чином витягу з відомостей про отримання заробітної плати за весь час перебування на посаді судді установи з назвою «БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА» (код ЄДРПОУ: 02891368; код КВЕД: 84.23) – фізичною особою/статистичною одиницею - КОНДРАШОВИМ ІГОРЕМ АЛЬБЕРТОВИЧЕМ та переадресованого до розпорядника відповідної інформації - за основним місцем роботи до установи (суб’єкта господарювання) з назвою «Територіальне управління Державної судової адміністрації в Дніпропетровській області (код ЄДРПОУ: 26239738) встановлено, що КОНДРАШОВ І. А. не є професійним суддею відповідного суду, а є суддею (штатною одиницею) ТУ ДСА України в Дніпропетровській області.

   Даний факт сумісництва є грубим порушенням норм чинного законодавства та має ознаки повалення визначеного конституційного ладу – порядку, встановленого Конституцією України (254к/96-ВР) – Самостійної Української Держави України.

   В контексті наведеного слід зауважити, що відповідно до положень частини першої статті 9. Конституції України та норм статті 19 Закону України від 29 червня 2004 року № 1906-ІV «Про міжнародні договори України» встановлено, що чинні міжнародні договори України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, є частиною національного законодавства і застосовуються у порядку, передбаченому для норм національного законодавства. Якщо міжнародним договором України, який набрав чинності в установленому порядку, встановлено інші правила, ніж ті, що передбачені у відповідному акті законодавства України, то застосовуються правила міжнародного договору.  

   Зважаючи на наведене вище вкотре слід наголосити, що засадничими принципами статті 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (ратифікованої Верховною Радою України Законом України від 17 липня 1997 року № 475/97-ВР «Про ратифікацію Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року, Першого протоколу та протоколів № 2, 4, 7 та 11 до Конвенції») є довіра до суду встановленого законом.

   Отже, довіра до суду, і правосуддя в цілому, має базуватись виключно на засадах чіткого дотримання і виконання норм чинного законодавства, і в першу чергу Конституції України, в сукупності їх відповідності чинним міжнародним договорам, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, і які є частиною національного законодавства України.

   На підставі викладених вище неспростовних фактів, які не потребують доказування у суді, та з огляду на копії відповідних документів (що додаються), у  ВІДСУТНІСТЬ, офіційних доказів офіційного прийняття/затвердження Конституції України від 28 червня 1996 року на Всеукраїнському референдумі Українського народу Самостійної української держави України, - виключно Громадянами України   всіх національностей Українського народу Самостійної української держави  України, безпосередньо та офіційно встановлених положеннями розділів 1 та 7  преамбули самої Конституції України (254к/96-ВР), - заявляю про відвід «судді» КОНДРАШОВА І. А. в даному провадженні, як особі, яка в жодному випадку не могла набути відповідне конституційне громадянство Самостійної Української Держави України та виконує функції ПРОФЕСІЙНОГО СУДДІ Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська, будучи працевлаштованим «суддею» в установі з назвою «Територіальне управління Державної судової адміністрації в Дніпропетровській області», де він і отримує заробітну плату.

   Керуючись Рішеннями Конституційного Суду № 6-рп/2005 від 05.10.2005, № 6-рп/2008 від 16.04.2008 щодо офіційного тлумачення положеннь частини другої, третьої і четвертої статті 5 Конституції України, ВИМАГАЮ наступне, а саме: КОНДРАШОВУ ІГОРЮ АЛЬБЕРТОВИЧУ, який займає посаду судді перебуваючи працевлаштованим в юридичній особі приватного права зареєстрованої в Україні, як комерційної компанії з назвою «Територіальне управління Державної судової адміністрації в Дніпропетровській області (код ЄДРПОУ: 26239738) та за сумісництвом, всупереч нормам законодавства здійснюючи функції судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська, - з’явитись до Служби безпеки України та оформити явку з повинною, згідно частини другої статті 111. Кримінального кодексу України.   

 

ДОДАТОК:

 

1.    Копія відповіді ТУ ДСА України в Дніпропетровській області від 14.06.2021 року № Ф-71/3316/21  – на 6 (шістьох) аркушах;

2.    Клопотання від 17.06.2021 року про розгляд справи за моєї відсутності – на 1 (одному) аркуші.

 

 

   17 червня 2021 року

 

З повагою, Громадянин СУД України:________________ С. В. Філіпенко 








 

Початок і продовження даної теми: В Дніпрі, «гаражників», підводять під кримінал

Систематичне порушення слідчим суддею КПК має вселяти довіру до правосуддя – відео

Відвід недосудді Бабушкінського недосуду Сліщенка Ю. Г.

Як це розуміти? В Дніпрі, після заяви про відвід, втік суддя Сліщенко)))

Суддя Татарчук на захисті Конституції України

 

Читайте також: Відсутність громадянства у судді не є підставою для його відводу)))

Повторний відвід судді без громадянства Казака С. Ю.

Третій відвід судді Кіровського райсуду Казака С. Ю.

Четвертий відвід судді Казаку через отримання і використання ним сурогатної валюти

Встановлюємо правосуб'єктність Кіровського суду, і правоздатність його керівника - запит

Отримання суддею зарплати у сурогатній валюті не є злочином – відео і ухвала судді Вусик Є. О.

«Суддя за трансфертом», або Кріштіану Роналду в мантії

Кінанібудіт))): П’ятий відвід судді Казаку С. Ю. – заява + клопотання

Кіровський райсуд Дніпра – яскравий приклад повалення конституційного ладу в Україні

Кіровський суд Дніпра ігнорує запити від ГО ОПГ «Багнет Нації» - запит до ТУ ДСА в Дніпропетровській області

Сьомий відвід судді Казака через незнання КПК

Як суддя Казак дізнався про відсутність громадянства у особи, якою він був «призначений» на посаду

Звернулись до окружного, адже Кіровський районний - мовчить, як партизан) – позовна заява щодо ненадання публічної інформації

Окружний адмінсуд Дніпра відкрив провадження щодо ненадання публічної інформації Кіровським райсудом – ухвала

Вакцинування Конституцією 1 – заява про злочин на слідчу Власенкову Д. П.

Вакцинування Конституцією 2 – заяви про злочин на слідчу Албову В. М.

Вакцинування Конституцією 3 – скарга на бездіяльність слідчої Албової В. М.

Вакцинування Конституцією 4 – скарга на бездіяльність слідчого Лапшина В. О.

Вакцинування Конституцією 5 – заява про злочин на слідчого Лапшина В. О.

Вакцинування Конституцією 6 – заява про злочин на слідчого Паламарчука І. А.

Вакцинування Конституцією 7 – заява про відвід слідчої Власенкової Д. П.

Вакцинування Конституцією 8 – перший відвід «судді» Кондрашова І. А.

Вакцинування Конституцією 9 – скасування постанови слідчого про закриття кримінального провадження

 

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО ОПГ «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картрахунок ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного ладу в Україні!


1 коментар:


  1. Я не смог бы закрыть свой первый дом без мистера Бенджамина Ли! Бенджамин и его команда сделали для меня все возможное в этой сделке. он с легкостью справился с моей очень трудной сменой времени и всегда был доступен для меня, когда у меня были вопросы (а у меня их было много), даже когда он был вдали от офиса, что я очень ценил! он и его команда уладили множество споров с продавцом в последнюю минуту и ​​неустанно работали, чтобы убедиться, что я смогу закрыть до истечения срока аренды (и моей помощи по первоначальному взносу, если на то пошло). г-н Бенджамин - невероятно знающий кредитный специалист, вежливый и терпеливый. Я просмотрел пару предложений по недвижимости перед моей последней покупкой, и Бенджамин был там, чтобы помочь с каждым из них, часто координируя свои действия с моим агентом за кулисами. я чувствовал поддержку на протяжении всего процесса. Благодаря Бенджамину и неустанным усилиям его команды, теперь я горжусь своим домовладельцем! Я бы посоветовал вам рассмотреть возможность получения любого вида ссуды на Бенджамина Бриэля Ли. Контактная информация Бенджамина Ли через WhatsApp + 1-989-394-3740 по электронной почте 247officedept@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -