- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 29 липня 2021 р.

Зобов’язавши, паралельно розберемо «виконавчу» на атоми – журналістський запит

 

   28 липня 2021 року, ми, прибувши до виконавчої служби у Дніпропетровській області зіштовхнулися із тим, що працівники канцелярії даної установи відмовилися приймати і реєструвати заяву від Громадської організації «Об’єднана правозахисна група «Багнет Нації», про відкриття виконавчого провадження стосовно боржника (Кіровського районного суду міста Дніпропетровська), у відповідності до вимог чинного законодавства. Натомість нам було запропоновано залишити заяву у скринці, виготовленій із коробки для паперу.

   І тільки після виклику слідчо-оперативної групи до нас вийшла працівниця канцелярії, яка недбало, зневажливо земітувала реєстрацію нашої заяви.

   Мабуть, в світлі зазначених подій, настав час «вспушити» трохи забуту тему неконституційної «виконавчої служби» Дніпра? Та, з радістю!

Підтримати діяльність ГО ОПГ «Багнет Нації» можна переказом на картрахунок ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

 

З А Я В А

про відкриття виконавчого провадження на підставі виконавчого листа № 160/4641/21

                        

      21 травня 2021 року суддею Дніпропетровського окружного адміністративного суду Рябчук О. С. в рамках розгляду адміністративного провадження № 160/4641/21 було постановлено рішення, відповідно до якого суд ВИРІШИВ:

«Адміністративний позов Громадської Організації «ОБ`ЄДНАНА ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА «БАГНЕТ НАЦІЇ» в особі уповноваженого представника ОСОБА_1 (Сергія Веніаміновича Філіпенка) до Кіровського районного суду міста Дніпропетровська про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити певні дії - задовольнити частково.

Зобов`язати Кіровський районний суд міста Дніпропетровська розглянути запити Громадської Організації «ОБ`ЄДНАНА ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА «БАГНЕТ НАЦІЇ» від 27 січня 2021 року № ЗПІ/072/21; від 02 лютого 2021 року № ЗПІ/075/21; від 08 лютого 2021 року № ЗПІ/076/21; від 11 лютого 2021 року № ЗПІ/083/21; від 11 лютого 2021 року № ЗПІ/085/21; від 15 лютого 2021 року № ЗПІ/087/21; від 22 лютого 2021 року № ЗПІ/088/21 та надати відповіді на запити відповідно до вимог чинного законодавства».

   Слід зауважити, що відповідно до офіційних відомостей з Єдиного державного реєстру судових рішень (https://reyestr.court.gov.ua) дане рішення набрало законної сили 29.06.2021 року. Також слід зазначити, що дане рішення відповідачем (Кіровським районним судом міста Дніпропетровська) в апеляційній інстанції не оскаржувалося, та наразі, й досі, залишається не виконаним.

   21 липня 2021 року мною (уповноваженим представником ГО ОПГ «Багнет Нації» - неприбуткової організації без статусу юридичної особи, зареєстрованої шляхом повідомлення), було отримано виконавчий лист № 160/4641/21 (копія додається).

   В даному аспекті хочу наголосити, що відповідно до статті 19. Конституції України правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України {Офіційне тлумачення положення частини другої статті 19 див. в Рішенні Конституційного Суду України № 7-рп/2009 від 16.04.2009}.

   Відповідно до пункту 1 частини першої статті 3 Закону України від 2 червня 2016 року № 1404-VIII «Про виконавче провадження» (далі – Закон № 1404) згідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню рішення на підставі таких виконавчих документів, зокрема, виконавчих листів та наказів, що видаються судами у передбачених законом випадках на підставі судових рішень, рішень третейського суду, рішень міжнародного комерційного арбітражу, рішень іноземних судів та на інших підставах, визначених законом або міжнародним договором України.

   Згідно положень частини першої статті 3 Закону України від 2 червня 2016 року № 1403-VIII «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» (далі – Закон № 1403) завданням органів державної виконавчої служби та приватних виконавців є своєчасне, повне і неупереджене виконання рішень, примусове виконання яких передбачено законом.

   Положеннями частини першої статті 13 Закону № 1404 визначено, що під час здійснення виконавчого провадження виконавець вчиняє виконавчі дії та приймає рішення шляхом винесення постанов, попереджень, внесення подань, складення актів та протоколів, надання доручень, розпоряджень, вимог, подання запитів, заяв, повідомлень або інших процесуальних документів у випадках, передбачених цим Законом та іншими нормативно-правовими актами.

   Відповідно до положень частини першої і другої статті 18 Закону № 1404 виконавець зобов’язаний вживати передбачених цим Законом заходів щодо примусового виконання рішень, неупереджено, ефективно, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії. Крім того виконавець зобов’язаний: здійснювати заходи примусового виконання рішень у спосіб та в порядку, які встановлені виконавчим документом і цим Законом; надавати сторонам виконавчого провадження, їхнім представникам та прокурору як учаснику виконавчого провадження можливість ознайомитися з матеріалами виконавчого провадження; розглядати в установлені законом строки заяви сторін, інших учасників виконавчого провадження та їхні клопотання; заявляти в установленому порядку про самовідвід за наявності обставин, передбачених цим Законом; роз’яснювати сторонам та іншим учасникам виконавчого провадження їхні права та обов’язки.

   Відповідно до положень першого абзацу частини четвертої статті 18 Закону № 1404 встановлено, що вимоги виконавця щодо виконання рішень є обов’язковими на всій території України. Невиконання законних вимог виконавця тягне за собою відповідальність, передбачену законом.

   Згідно частини шостої статті 26 Закону № 1404 за рішенням немайнового характеру виконавець у постанові про відкриття виконавчого провадження зазначає про необхідність виконання боржником рішення протягом 10 робочих днів (крім рішень, що підлягають негайному виконанню, рішень про встановлення побачення з дитиною).

   На підставі зазначеного вище, керуючись положеннями Конституції України, Закону України від 2 червня 2016 року № 1403-VIII «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів», Закону України від 2 червня 2016 року № 1404-VIII «Про виконавче провадження» та міжнародних актів, які є частиною національного законодавства України, у визначений законом строк, -

 

П Р О С И М О:

1.                Розглянути дану заяву та відкрити виконавче провадження за виконавчим листом № 160/4641/21 (що додається);

2.                Винести відповідну постанову про відкриття виконавчого провадження та  надіслати її завірену належним чином копію у письмовому (паперовому) вигляді на адресу уповноваженого представника ГО ОПГ «Багнет Нації»: 49055, місто Дніпро, Сергію Веніаміновичу Філіпенку,  і в електронному вигляді на вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).

ДОДАТОК:

-         Копія виконавчого листа від 21 липня 2021 року № 160/4641/21 – на 2 (двох) арк..

 

   Всі матеріали публікуватимуться в газеті нашої громадської організації, та на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

 

Уповноважений представник

ГО ОПГ «Багнет Нації»:                                                Сергій Філіпенко

 

Читайте також: Виконавча служба Чечелівського району Дніпра підтвердила свій приватний статус (відповідь на скаргу і запит)

Натяк на нелегітимність - 1 (клопотання до виконавчого провадження про стягнення заборгованості)

Натяк на нелегітимність - 2 (клопотання до виконавчого провадження про стягнення заборгованості + запит)

Натяк на нелегітимність - 3 (клопотання до виконавчого провадження про стягнення заборгованості)

Натяк на нелегітимність - 4 (запити на інформацію до ДВС і суду)

Громада Дніпра відвідала недержавну виконавчу службу (відео + заява про відвід державного виконавця)

Заява про відвід «державних виконавців» Чечелівського відділу

Продовжують вдавати з себе держслужбовців (відповідь на заяву до «Чечелівської ДВС»)

ГУ Юстиції у Дніпропетровській області – підрозділ приватної структури (відповідь на запит)

Мін’юст не має документа про своє утворення як державного органу (відповідь на запит)

Державні нотаріальні контори як приватна власність (скрінколекція)

ПРИВАТНЕ МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ (документ)

Детально про фейкову Чечелівську районну раду Дніпра (відповіді на запити)

ДФС – черговий фейк під вивіскою з державними символами (відповідь на запит)

Реєстраційні відомості Чечелівської виконавчої служби, свідчать про повалення конституційного ладу

СіЧЕСЛАВ iНФО : Виконавча служба Дніпра реєструвалася неконституційним виконкомом міськради (скріншоти)

Як невиконання судового рішення посилюється іншими, більш тяжкими кваліфікаціями від "Багнету" – заява про злочин

 

       Вих. № ЗПІ-007/014/21              Дата: 29 липня 2021 року                                        

ВІДДІЛ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ

РІШЕНЬ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ

У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО

УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ

(М. ДНІПРО)

вул, Старокозацька 56, м. Дніпро, 49101

 

1 грудня 1991 року за результатами Всеукраїнського референдуму було створено Самостійну українську державу України – преамбула чинної Конституції України (документ: 254к/96-ВР), яка була прийнята 28 червня 1996 року, на п’ятій сесії Верховної Ради України

 

ЖУРНАЛІСТСЬКИЙ ЗАПИТ

про надання публічної інформації за Законом України

«Про доступ до публічної інформації»

 

   В рамках журналістського розслідування друкованого засобу масової інформації (газети) «Багнет Нації» (Свідоцтво ДП № 2303-1041р від 29.03.2021 року) та Громадської організації «Об’єднана правозахисна група «Багнет Нації» (реєстраційний № 1508568 від 01.06.2020 року), на виконання і дотримання правових засад діяльності журналістів визначених Конституцією України (254к/96-ВР), законами України "Про інформацію" (2657-12), "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні" (2782-12), "Про інформаційні агентства" (74/95-ВР), "Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів  місцевого  самоврядування  в  Україні  засобами масової інформації" (539/97-ВР), "Про телебачення і радіомовлення" (3759-12), "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів" (540/97-ВР) та іншими нормативно-правовими актами, керуючись положеннями частини другої статті 34. Конституції України (254к/96-ВР), згідно якої кожен має право вільно збирати,  зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб на свій вибір ({Офіційне тлумачення положення частини другої статті 34 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}), а також керуючись положеннями статті 40. Основного закону відповідно до яких усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк, звертаємось до Вашої установи, та - ВИМАГАЄМО:

1.                Надати завірену належним чином фотокопію з оригіналу РОЗПОРЯДЧОГО АКТУ про утворення установи з назвою «ВІДДІЛ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ДНІПРО)»;

2.                Надати завірену належним чином фотокопію з оригіналу НАКАЗУ про призначення начальника установи з назвою «ВІДДІЛ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ДНІПРО)» Світлани Гуленко;

3.                Надати завірену належним чином фотокопію з оригіналу ПРИСЯГИ складеної державним службовцем, теперішнім начальником установи з назвою «ВІДДІЛ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ДНІПРО)» Світланою Гуленко;

4.                Надати завірені належним чином достовірні відомості на підтвердження набуття конституційного громадянства Самостійної української держави України державним службовцем Світланою Гуленко;

5.                Надати завірену належним чином фотокопію з оригіналу НАКАЗУ, яким змінено встановлений Конституцією і законами України порядок прийняття та реєстрації вхідної кореспонденції, виданого начальником установи з назвою «ВІДДІЛ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ УПРАВЛІННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ДНІПРО)» Світланою Гуленко;

6.                Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на адресу уповноваженого представника ГО ОПГ «Багнет Нації» та за сумісництвом Голови редколегії головного редактора друкованого засобу масової інформації (газети) «Багнет Нації»: 49055, місто Дніпро, Сергію Веніаміновичу Філіпенку,  і в електронному вигляді на електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).

 

   З повагою, Голова редколегії головний

редактор друкованого засобу масової

інформації газети «Багнет Нації»: ____________ С. В. Філіпенко

 

 

   P. S. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.                  

                                     (стаття 109 Кримінального кодексу України)

   Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, - карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

   Звільняється від кримінальної відповідальності громадянин України, якщо він на виконання злочинного завдання іноземної держави, іноземної організації або їх представників ніяких дій не вчинив і добровільно заявив органам державної влади про свій зв'язок з ними та про отримане завдання. 

                                     (стаття 111 Кримінального кодексу України)

 

Читайте також: Відсутність громадянства у судді не є підставою для його відводу)))

Повторний відвід судді без громадянства Казака С. Ю.

Третій відвід судді Кіровського райсуду Казака С. Ю.

Четвертий відвід судді Казаку через отримання і використання ним сурогатної валюти

Встановлюємо правосуб'єктність Кіровського суду, і правоздатність його керівника - запит

Отримання суддею зарплати у сурогатній валюті не є злочином – відео і ухвала судді Вусик Є. О.

«Суддя за трансфертом», або Кріштіану Роналду в мантії

Кінанібудіт))): П’ятий відвід судді Казаку С. Ю. – заява + клопотання

Кіровський райсуд Дніпра – яскравий приклад повалення конституційного ладу в Україні

Кіровський суд Дніпра ігнорує запити від ГО ОПГ «Багнет Нації» - запит до ТУ ДСА в Дніпропетровській області

Сьомий відвід судді Казака через незнання КПК

Як суддя Казак дізнався про відсутність громадянства у особи, якою він був «призначений» на посаду

Звернулись до окружного, адже Кіровський районний - мовчить, як партизан) – позовна заява щодо ненадання публічної інформації

Окружний адмінсуд Дніпра відкрив провадження щодо ненадання публічної інформації Кіровським райсудом – ухвала

Кіровський суд Дніпра таки зобов’язали виконати закон – ухвала

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО ОПГ «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картрахунок ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного ладу в Україні!


1 коментар:

  1. чи хтось тут колись стикався з фінансовим зривом? у мене це було, і це була нелегка ситуація, тому що я втратив майже все, і я не міг пояснити, як все відбувалося, але COVID-119 мене справді злетів, але я сьогодні вдячний за все Пан Лі зробив для мене те, що допоміг мені взяти позику за 2 проценти, щоб повернути мій бізнес, і сьогодні я щаслива людина через те, що життя було несправедливим до мене протягом усіх цих періодів covid19. з великою компанією США, яка позичає гроші будь-кому, хто шукає позику, і готовий повернути з процентною ставкою 2 у відповідь, тут його електронна адреса: 247officedept@gmail.com та whatsapp: + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -