Сторінки

середу, 27 жовтня 2021 р.

Юлія Щербак: ЗАЯВА-ВІДМОВА ВІД УЧАСТІ У МЕДЕКСПЕРИМЕНТІ

 

ЗАЯВА

 

про неприпустимість примусу до участі

в експериментальному медичному втручанні

 

Я, _____ІПБ______ інформую вас про те, що реалізуючи своє законне право, я відмовляюся від участі у випробуванні експериментального препарату і вважаю примушування до участі в експерименті неприйнятним та протизаконним.

 

Відповідно до закону України № 4613 «Про лікарські засоби», який спрощує процедуру реєстрації та використання «вакцин від COVID-19» в Україні, від 29.01.2021 року, допущена прискорена процедура реєстрації «вакцин від коронавірусу», при якій дозволено в надзвичайних ситуаціях (або для їх запобігання) реєструвати препарати на основі неповних даних клінічних досліджень та до завершення клінічних випробувань. Без цього законопроекту уряд не мав би права реєструвати вказані експериментальні препарати, тому що жоден з них не пройшов четвертої фази досліджень – вивчення побічних ефектів і протипоказань.

 

Ввезені в Україну препарати не пройшли повний обсяг клінічних досліджень. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) схвалила такі препарати для екстреного використання.

 

Зокрема в інструкції до препарату «КороноВак» компанії SINOVAC зазначено: Препарат допускається до продажу з додатковими умовами.

 

Додаткові умови: Препарат дозволений до продажу з додатковими умовами на підставі результатів 2-місячних випробувань фази ІІІ щодо ефективності захисту, проведених за кордоном. На даний момент кінцеві дані аналізу ще не отримані, результати щодо ефективності та безпечності ще потребують подальшого кінцевого підтвердження.

 

Зокрема в інструкції до препарату «Ковішелд»: зазначено: Клінічна ефективність визначе-на на основі заздалегідь визначених критеріїв проміжного аналізу даних. За всіма учасниками планується спостерігати протягом 12 місяців для оцінки безпеки та ефективності проти хво-роби COVID-19.

 

Результати випробувань ще не опубліковані ні в одному рецензованому науковому журналі, тому достовірно стверджувати що-небудь про ефективність і безпеку так званої «вакци-ни» з посиланням на опубліковані дані не можна.

 

Всі зазначені та інші подібні до них препарати зареєстровані за прискореною процедурою,

 

і  в інструкції по застосуванню сказано: «підготовлена на підставі обмеженого обсягу клінічних даних щодо застосування препарату і буде доповнюватися в міру надходження нових даних»

 

Таким чином, на сьогоднішній день експериментальні препарати не пройшли випробування в повному обсязі, обмежений обсяг клінічних даних, відсутня інформація про всі мож-ливі ризики для здоров'я (аж до летального результату), інформація про подальші негативні наслідки, тобто ефективність і безпеку даних преператів не доведені. Розробники цих препа-ратів не можуть надати всебічну інформацію про можливі реакції й ускладнення.

 

Відповідно, будь-який примус співробітника до експериментального медичного втручання буде прямо порушувати:

 

-     Конституцію України:

 

Статтю 28. Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

 

-     Закон «Про основи охорони здоров'я громадян України»

 

Частину 1 статті 43: «Необхідною попередньою умовою медичного втручання є дача інформованої добровільної згоди громадянина або його законного представника на медичне втручання на підставі наданої медичним працівником в доступній формі повної інформації про цілі, методи надання медичної допомоги, пов'язаних з ними ризик, можливі варіанти ме дичного втручання, про його наслідки, а також про передбачувані результати надання медичної допомоги».

-     Кримінальний кодекс України:

 

Статтю 115 частину 2. Умисне вбивство вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

 

Статтю 120 частину 1. Доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство, що

 

є                наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, систематичного приниження її людської гідності або систематичного протиправного примусу до дій, що суперечать її волі, схи-ляння до самогубства, а також інших дій, що сприяють вчиненню самогубства.

 

Статтю 142 частину 1. Незаконне проведення медико-біологічних, психологічних або інших дослідів над людиною, якщо це створювало небезпеку для її життя чи здоров'я.

 

Статтю 356. Самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підпри-ємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника.

 

Статтю 364 частину 1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особивикористання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересамокремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридич-них осіб.

-     Загальну декларацію прав людини:

 

Статтю 29, частина 2. При здійсненні своїх прав і свобод кожна людина повинна зазнавати тільки таких обмежень, які встановлені законом виключно з метою забезпечення належного визнання і поваги прав і свобод інших та забезпечення справедливих вимог моралі, громадського порядку і загального добробуту в демократичному суспільстві. Таким, чином питання в балансі прав окремої особистості та інтересів суспільства.

 

-     Нюрнберзький кодекс 1947 року:

 

Статтю 1. Абсолютно необхідними умовами проведення експерименту на людині є добровільна згода останньої. Це означає, що особа, яка утягнута у експеримент як випробуваний, повинна мати законне право давати таку згоду; мати можливість здійснювати вільний вибір і не відчувати на собі вплив будь-яких елементів насильства, обману, шахрайства, хитрості чи інших скритих форм пригнічення або принудження; володіти знаннями, достатніми для того, щоб зрозуміти суть експериментів і прийняти обмірковане рішення. Останнє вимагає, щоб до прийняття позитивного рішення про можливість своєї участі у тому чи іншому експерименті випробовуваний був поінформований про характер, тривалість та мету цього експерименту; про методи та способи його проведення; про всі передбачувані незручності і небезпеки, пов'язані з проведенням експерименту, і, нарешті, можливі наслідки для фізичного чи психічного здоров'я випробуваного, які можуть виникнути в результаті його участі в експерименті. Обов'язок та відповідальність за виявлення якості отриманого узгодження лежить на кожному, хто ініціює, керує або займається проведенням даного експерименту. Це персональний обов’язок і відповідальність кожної такої особи, яка не може бути безкарно перенесена на іншу особу.

 

Статтю 8. Експеримент має проводитися лише особами, які мають наукову кваліфікацію. На всіх стадіях експерименту від тих, хто проводить його або зайнятий у ньому, потрібно ма-ксимум уваги та професіоналізму.

 

Статтю 9. У ході проведення експерименту випробуваний повинен мати можливість зупинити його, якщо, на його думку, його фізичний чи психічний стан унеможливлює продов-ження експерименту.

-     Гельсінську декларацію Всесвітньої медичної асоціації "Етичні принципи медичних досліджень за участю людини у якості об'єкта дослідження":

 

Пункт 16. Медичні дослідження за участю людини у якості об'єкта дослідження мають проводитися тільки особами з відповідною науковою підготовкою та кваліфікацією. Дослідження на пацієнтах чи здорових добровольцях потребують контролю з боку компетентного лікаря чи іншого медичного працівника, що мають відповідну кваліфікацію. Відповідальність за захист об'єктів дослідження мусить нести лікар чи інший медичний працівник, і ніколи – об'єкт дослідження, навіть за умови, що він дав згоду.

 

-     Європейську хартію прав пацієнта:

 

Пункт 4. Кожна особа має право отримувати повну інформацію, яка забезпечить їй мож-ливість брати активну участь у прийнятті рішень щодо медичного втручання та/або участі у наукових дослідженнях.

 

Пункт 5. Кожна особа має право вільного вибору методів профілактики, діагностики та реабілітації на основі адекватної інформації.

 

Пункт 9. Кожна особа має право захисту від шкоди, яка може бути їй заподіяна через нея-кісне функціонування системи надання медичної допомоги, злочинну недбалість чи лікарську помилку, та має право на отримання медичної допомоги, що відповідає стандартам високого ступеня безпеки.

-     Закон України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»:

 

Статтю 6. Відповідно до Конституції України, загальновизнаних принципів і норм міжнародного права та міжнародних договорів України всі особи незалежно від їх певних ознак мають рівні права і свободи, а також рівні можливості для їх реалізації.

 

На підставі зазначеного я категорично відмовляюся брати участь в цьому небезпечному експериментальному медичному втручанні і ризикувати своїм здоров'ям (аж до летального результату).

 

Будь-який тиск буде сприйнято мною як протиправна дія з примусу мене до участі в небезпечному медичному експерименті і буде розцінено, як замах на моє життя і здоров'я. В даному випадку я буду змушений (без повторного попередження) звернутися в правоохоронні та інші органи для дачі правової оцінки діям конкретних посадових осіб, винних у порушенні чинного законодавства, і залучення їх до відповідальності.

 

     Дата                                     власний підпис                            П.І.Б

Підтримати волонтерську дослідницьку діяльність ГО ОПГ «Багнет Нації» можна переказом на картрахунок ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Читайте також: Міністерство охорони здоров’я України, як приватне підприємство – документи

МОЗ підтвердив наявність біолабораторій США в Україні

Читайте також: Досліджено ГО «Багнет Нації»: незаконний закон зеленського щодо COVID-19

Досліджено ГО «Багнет Нації»: фотокопії постанов КМУ стосовно карантину коронавірусу

Зроби власну експертизу постанови КМУ (РСР) № 211 на відповідність чинному законодавству

Правовий лікбез для правоохоронців Дніпра щодо нікчемності постанов КМУ (РСР) – відео

09.04.2020 в Дніпрі складені заяви на поліцейських і держвиконавців (відео)

Владислав Акулов про фейковий кабмін та нікчемність його рішень

Про правову нікчемність постанов КМУ щодо COVID – 19 (відео)

В Дніпрі триває відновлення конституційного ладу, навіть в умовах «карантину»

Рубіжне: Вводите карантин? – Відповідайте за наслідки!!!

Роздрукуй, аби роздавати дебілам, при виконанні

КАРАНТИН – ФЕЙК і БЕЗЗАКОННЯ

На складені протоколи громадяни Дніпра відповідають кримінальними справами на поліцейських - відео

Андрій Карпович про юридичні механізми введення карантину - відео

Просто залишу це тут: порядок денний засідань Кабміну за останніх два місяці

Видання «Корупціонер в Україні» опублікувало відповідь Мін’юсту щодо правової експертизи постанови КМУ № 211

Перебувати в самоізоляції – не більше ніж рекомендації дебілам - документ

Відсутність правової експертизи «карантинних» постанов Кабміну, є доказом злочину

Позов щодо визнання протиправними і нечинними «карантинні» постанови КМУ

Секретаріат КМУ надав розлогу відповідь стосовно постанов щодо COVID-19

Під вивіскою липового карантину знищують малий і середній бізнес та готують нам голодомор

Постанови КМУ: без жодних ознак документів державної ваги

Андрій Карпович про постанову КМУ № 211 - відео

Досліджуючи правові аспекти карантину і постанов КМУ - документи

Карантиноцид, як «узаконений» експеримент в контексті гібридного геноциду

Андрій Карпович: адмінпротокол скасувати не складно, якщо знати про наступне…

Карантин. Зростання цін. АМКУ паразитує…

Українці – це респонденти досліджень, піддослідний біоматеріал? – відео

«Тайна вечеря» КМУ від 11.03.2020, як джерело поширення інфекції антиконституційності і беззаконня

Мін’юст підтвердив порушення щодо реєстрації, а отже і нікчемність «карантинних» постанов КМУ – відео + документ

Якщо надумаєте компенсувати втрачену вигоду від карантину

На момент введення карантину в Україні був один хворий на COVID-19

Денис Абубакіров про барановірус і велику політику

Нормами права по фейковому карантину

Підняли з архіву: ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Підняли з архіву: ЗУ «Про правовий режим надзвичайного стану»

В деталях про незаконність введення карантину в Україні

Чи законно був введений карантин?

Багнет Нації: підводимо риску щодо першої хвилі штучного карантину – матеріали для суду

Анонс другої хвилі «жорстокого» карантину, в контексті гібридного геноциду

На вас складають протокол про порушення карантину. Що робити?

На вас складають протокол про порушення карантину. Хто, складає?

Коронавірус: Реальна статистика смертності викриває карантин абсурду

Знадобиться для скасування штрафів за не носіння маски

Майстер-клас скасування протоколу про «порушення умов карантину» - відео

Втратило чинність розпорядження «Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Дніпропетровської області»

Ліквідований суд призначає штраф за карантин? Запитайте: хто, і на підставі чого?

Лілія Дудко: розгерметизація правосуб’єктності Дарницького районного суду міста Києва - відео

Вагомий додаток до «карантинного» компромату від Олександра Дзюби

КОРОНОЦИД: Використовуючи суд, як трибуну)))

Методичний посібник «АНТИМАСКА» стане в нагоді

Як адмінку-карантинку хотів розглянути ліквідований суд Харкова – відео

Недосуддю Нейло – в стійло правосуб’єктності! - відео

Андрій Карпович про правову нікчемність карантину і приватний Кабмін

Пояснення до протоколу про порушення маскового режиму

Обмеження конституційних прав можливе у випадках, визначених Конституцією України – рішення КСУ (карантин)

Повний текст пояснення по карантину і надзвичайній ситуації від Андрія Карповича

Про незаконний карантин в матеріалах на сайті «Багнет Нації»

ГО ОПГ «Багнет Нації» скасовуватиме «карантинні» постанови КМУ

Штрафи за маски, як і сам закон, – незаконні! Дізнайся чому)

АНДРІЙ КАРПОВИЧ ПРО ПРИМУСОВУ ВАКЦИНАЦІЮ, МЕДИЧНІ ЕКСПЕРИМЕНТИ І ДОСЛІДЖЕННЯ НАД УКРАЇНЦЯМИ - ВІДЕО

Андрій Карпович і Лариса Криворучко: кого покарають за карантин? - відео

Браво!!! Суддя Должко «розібрав на молекули» незаконність карантину в Україні - рішення

Вакцинація замість деолігархізації?

Діалогу не сталося: корпорація АТБ продовжує нехтувати законами корпорації "УКРАЇНА"

Зупинимо карантин разом!: Клопотання щодо перевірки на відповідність Конституції відповідних постанов КМУ

Зупинимо карантин разом!: Клопотання щодо перевірки на відповідність Конституції відповідних постанов КМУ

Правовий лікбез від вінницької школярки для адмінресурсоосіб

Корпорація «УКРАЇНА»: ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста Києва - реєстраційна картка

КАБМІН – КОНЦЕРН В КОРПОРАЦІЇ «УКРАЇНА»?

Андрій Карпович про СТРАШНІ ЦИЦЬКИ 91 ДІВОК - шифр для свідомих

Влад Акулов про Картахенський протокол, опікунів-окупантів та ЖиЗОїдів

Яка юридична вага судових рішень, завірених такими печатками?

Так від чого лікуємось, пані та панове? Переписка з Міністерством охорони здоров’я України

Олена Фаіст про Картахенський протокол та живі змінені організми - відео

Про узаконений медичний експеримент в Україні – відео Андрія Карповича

Картахенський протокол про біобезпеку до Конвенції про біологічне різноманіття - поточна редакція

Заява про заборону проведення медичного експерименту та видалення персональних даних

«Картахенський протокол про біобезпеку»: читаємо поміж рядків – шостий випуск газети «Багнет Нації»

Так від чого лікуємось, пані та панове? Переписка з МІНІСТЕРСТВОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ - 2

Запит Андрія Карповича до ДУ «ЦЕНТР ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я МОЗ УКРАЇНИ» від 09.10.2021 року

Сьомий випуск газети «Багнет Нації» матиме вкладиш у вигляді шаблону заяви про злочин на роботодавця

Звільнення працівників через карантин незаконні і можуть повернутись бумерангом для роботодавців

Катерина Нечипоренко про Нагойський протокол

ПРО НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК ВЖЕ СЬОГОДНІ

АЛГОРИТМ ДІЙ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ ЩОДО «ПЕРЕВІРЯЮЧИХ»

Про пОВІДло ОДИНДЕВ'ЯТЬ і його добровільну дегустацію 

Підтримати волонтерську дослідницьку діяльність ГО ОПГ «Багнет Нації» можна переказом на картрахунок ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com


45 коментарів:

  1. Величезне діло робите панове!

    ВідповістиВидалити
  2. Все правильно, права людей должны быть защищены.

    ВідповістиВидалити
  3. Дай Боже вам здоров'я, з нами правда

    ВідповістиВидалити
  4. А де тут про відмову від медичної допомоги?
    Адже 100% померлих від коронавірусу - не вакциновані

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
    2. то вам так сказали чи ви самі те точно знаєте?

      Видалити
    3. це тому, що вакцинованих у нас менше 20%! Буде збільшуватись кількість вакцинованих, буде збільшуватись кількість померлих вакцинованих. Як можна це не розуміти??

      Видалити
    4. В мого друга батько помер від корони, вакцинований двічі. Вакцинована подруга тиждень як з лікарні, з пневмонією лежала визваною ускладненями від корони.

      Видалити
  5. А де ж заява про відмову від меддопомоги? Дайте текст!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Читайте уважно текст з САМОГО ПОЧАТКУ.Він починаєтья: Я, прізвище, ім,'та по-батькові

      Видалити
  6. про горе-лихо-біда щеплення https://m.youtube.com/watch?v=4RjSF4QaPS4&feature=youtu.be

    ВідповістиВидалити
  7. ДАВАЙ ЩЕ ЗАЯВУ ПРО ВІДМОВУ ВІД МЕД ДОПОМОГИ НА ПРИ ЗАХВОРЮВАННІ НА КОВІД!

    ВідповістиВидалити
  8. Доброго дня.Дякую Юлія! І на чиє ім'я,має бути заява?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Відразу пишіть заяву відмову на припинення лікування в державних закладах.Бо моя хата скраю горить перша.І перш ніж написати таку заяву підвйдіть до ковідних лікарень ,послухайте крики втрати рідних.Так будуть кртчати і ваші рідні.

      Видалити
    2. А хто буде відповідати як що після вакцинації щось трапится.

      Видалити
    3. ніхто не буде відповідати за вас...Просніться вже!!!! не треба вакцинуватися і все.Ви що скот????

      Видалити
  9. В куди подавати таку заяву?
    На чиє ім'я вона має бути написана?

    ВідповістиВидалити
  10. Хто може взяти на себе відповідальність за наслідки писля вакцинации?Що криється за локдауном? Чому держава дурить народ?де прозористь движения ?

    ВідповістиВидалити
  11. Ми вам дуже дякуємо і хай Бог вас рясно благословить !!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Я вибачаюсь а куди відправляти заяву?
    В коментарях не видно відповідей..

    ВідповістиВидалити
  13. Заяву подавати при будь-якій спробі порушити ваші права.

    ВідповістиВидалити
  14. Щиро дякую за таку повчальну роботу!!!!!!!! Здоров"я, удачи, везіння!

    ВідповістиВидалити
  15. Все государство- преступное, и все выше названные статьи- нарушены

    ВідповістиВидалити
  16. Весь світ ідіоти, витрачають величезні гроші на вакцинацію, а тут знайшлись супер-пупер розумники які обрали ідіотів до влади і намагаються допомогти бидловладі знищити незалежність України на догоду мошкві.

    ВідповістиВидалити
  17. Права людей нужно защищать, а не колоть людям всякую фигню сколько смертей каждый день по всей Украине от ихненой типа вакцины.

    ВідповістиВидалити
  18. Думаю тим хто офіційно працює писати цю заяву керівництву.Як попередження.

    ВідповістиВидалити
  19. Проплаченые авторы кремлем. Это дело личное,колоть вакцину или нет. Но...ни одного случая смерти при заболевании при вакцинации,и 93 процента смертности без. Думайте!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. каким надо быть безграмотным.чтобы писать эту чушь собачью!!!Вы проыесс8-иммунолог или поофессор-эпидемиолог????

      Видалити
    2. Только писал о том что у друга дважды вакцинированный отец умер от ковида, и сразу читаю что ни одной смерти у вакцинированных. А у подруги дядя умер через три дня после вакцинации от осложнений вызванных вакциной, скорее всего, потому что сгорел от пневмониина глазах, после второй дозы.

      Видалити
  20. ага,у вас кругом рука кремля😃😃😃😃колитесь.хоть заколитесь!!!Нас оставьте в покое!!

    ВідповістиВидалити