- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 29 лютого 2020 р.

Дніпро: Коловратовірус як інфекційноконституційна пошесть в лікуванні недосуддів Жовтневого суду УРСР

 21 лютого 2020 року, в Дніпрі, недосуддями приватної юридичної особи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (юрисдикції УРСР), з метою приховання кримінального злочину вчиненого колегією недосуддів такої ж приватної юридичної особи з назвою «Третій апеляційний адміністративний суд» (з невизначеною юрисдикцією), а в подальшому вчиненого злочину й слідчими Соборного ВП (через приховування факту злочину), було ухвалено неправосудні рішення (на сім скарг з восьми) за результатами розгляду відповідних скарг щодо невнесення відомостей до ЄРДР.

Читайте також: "Державотворці" Дніпра започаткували «правовий коловрат» в Соборному районі міста

Поліцейські Соборного ВП Дніпра вивчатимуть КПК в рамках відкритих на них кримінальних проваджень


   Такими недосуддями наразі виявилися: Федорищев С. С. і переселенки з Донецька Батманова В. В. та Наумова О. С.
   За даним фактом до Соборного ВП подано заяви про злочин за кваліфікацією частини першої статті 375 Кримінального кодексу України (неправосудне рішення), а крім того – запити на публічну інформацію щодо правоздатності зазначених суддів.
   Пропонуємо використані шаблони заяв і запитів (нижче).









Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш внесок у відновлення конституційного устрою України!

Начальнику Соборного ВП ДВП ГУНП
в Дніпропетровській області
вул. Шевченка, 7, місто Дніпро, 49044

Заявник: Громадянин(ка) України, Українець(ка):
_____________________________________________,
Адреса:______________________________________,
_____________________________________________,
_____________________________________________
Тел. моб.:____________________________________,

дата:__________________, час:__________________
Слідчий: _____________________________________
Посвідчення №:_______________________________
Підпис слідчого:_______________________________

З А Я В А
про кримінальний злочин передбачений частиною першою статті 367 Кримінального кодексу України вчинений слідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Афанасьєвим К. О. (с/п ДНП № 017075) через невнесення відомостей до ЄРДР за моєю заявою від 24.02.2020 року про кримінальний злочин вчинений слідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Левченко Р. В.

   Я, _________________________________________________________________________,
паспорт серія_____№___________ виданий  ______________________________________
_____________________________________________________________________________
проживаю за адресою: ________________________________________________________
__________________________________________________________________________ усвідомлюючи всю ступінь відповідальності, яку передбачає стаття 383 і 384 КК України (про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиві показання), - повідомляю про кримінальний злочин, який підпадає під кваліфікацію частини першої статті 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, - карається штрафом від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років), вчинений посадовою особоюслідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Афанасьєвим К. О. (с/п ДНП № 017075) через невнесення відомостей до ЄРДР за моєю заявою від 24.02.2020 року про кримінальний злочин вчинений слідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Левченко Р. В.

                                                   Власний підпис заявника: __________________________

   По факту даного кримінального злочину можу повідомити наступне:
   24.02.2020 року близько _____ год. _____ хв. (час зазначений в протоколі), перебуваючи в приміщенні Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області, розташованого за адресою: вулиця Шевченка, 7, місто Дніпро, мною була подана письмова заява (з додатками) про кримінальний злочин, який підпадає під кваліфікацію частини першої статті 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, - карається штрафом від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років), вчинений посадовою особоюслідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Левченко Р. В. (с/п ДНП № 010005) через невнесення відомостей до ЄРДР за моєю заявою від 21.02.2020 року про кримінальний злочин вчинений слідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Кузнецовою О. С. (с/п ДНП № 010661) через невнесення відомостей до ЄРДР за моєю заявою від 17.02.2020 року про кримінальний злочин вчинений слідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області _______________________ через невнесення відповідних відомостей до ЄРДР за моєю заявою від 12.02.2020 року про кримінальний злочин вчинений «колегією суддів» юридичної особи приватного права з назвою «Третій апеляційний адміністративний» суд у складі: «головуючого судді» Божко Л. А., «суддів» Суховарова А. В. і Дурасової Ю. В., у змові з представником юридичної особи приватного права з назвою «Дніпровська міська рада» Горобець Ю. В.
   Всі обставини по факту скоєного слідчим СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Левченко Р. В. кримінального злочину, мною детально були викладені в моїй письмовій заяві про злочин (від 24.02.2020 року), яку я власноруч підписав, і в якій я зазначаю, - що беру на себе повну відповідальність передбачену статтями 383 і 384 Кримінального кодексу України про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиві показання.
   Свою письмову заяву (з додатком) від 24.02.2020 року, я подавав(ла) виключно в порядку статті 214 Кримінального процесуального кодексу України.
   Подану мною заяву (з додатками) про вчинений кримінальний злочин, разом із протоколом про прийняття даної заяви, зареєстровано в черговій частині Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області в ЄО/ЖЄО, за №________ від 24.02.2020 року.
   Як мені згодом стало відомо, слідчий(ча) СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Афанасьєв К. О., який прийняв у мене дану заяву про злочин, подану виключно в порядку статті 214 КПК України, не виконав(ла) вимоги статті 214 Кримінального процесуального кодексу України – не вніс/внесла відповідні відомості за моєю заявою до Єдиного реєстру досудових розслідувань, впродовж 24-х годин.
   Хочу наголосити іще раз, що я, подавав(ла) письмову заяву з додатками виключно у порядку статті 214 КПК України, яка повинна бути внесена до ЄРДР не пізніше 24 годин, та після цього, повинно бути розпочато проведення досудового розслідування. Слідчий, тобто особа уповноважена на внесення заяви до ЄРДР, повинна виконати пряму норму закону, яка передбачає тільки одну процесуальну дію встановлену статтею 214 КПК України – внесення відповідних відомостей до ЄРДР. Іншого статтею 214 КПК України, не передбачено!
   В редакції Кримінального процесуального кодексу України яка є чинною на момент подання мною відповідної заяви про злочин визначено, що відповідно до положень статті 214 КПК України слідчий невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування (ч. 1 ст. 214). Досудове розслідування розпочинається з моменту внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ч. 2 ст. 214). Здійснення досудового розслідування до внесення відомостей до реєстру або без такого внесення не допускається і тягне за собою відповідальність, встановлену законом (ч. 3 ст. 214). Слідчий уповноважений на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобов’язаний прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення. Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається (ч. 4 ст. 214).
   Отже, слідчий зобов’язаний внести відповідні відомості до ЄРДР - іншого статтею 214 КПК України, - не передбачено.
   За даних обставин розцінюю дії даної посадової особи (вказаного вище слідчого), щодо невнесення відповідних відомостей до ЄРДР, такими, що порушують мої конституційні права людини і громадянина, а також такими, що підпадають під кваліфікацію частини першої статті 367 Кримінального кодексу України,
   Крім того, відповідально заявляю, що зазначеними протиправними, злочинними діями, вчиненими посадовою/службовою особою, мені сукупно завдано моральної і матеріальної шкоди в розмірі 500000 (п’ятсот тисяч) гривень.  
   Враховуючи зазначене вище, керуючись нормами чинного законодавства,

ВИМАГАЮ:

-  прийняти і зареєструвати дану заяву про вчинений кримінальний злочин, що має ознаки передбачені частиною першою статті 367 Кримінального кодексу України (КК України);
- відповідно до положень частини першої статті 214 Кримінального процесуального кодексу України (КПК України) та положень Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 08.02.2019 № 100 «Про затвердження порядку ведення єдиного обліку в органах (підрозділах) поліції заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події», - внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) впродовж 24 годин після прийняття моєї заяви про вчинений кримінальний злочин за вказаною в заяві попередньою кваліфікацією;
- на виконання вимог КПК України і Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 07.07.2017 № 575 «Про затвердження Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні» - невідкладно розпочати досудове розслідування, у формі попереднього слідства, з підстави вчинення кримінального злочину, за попередньою кваліфікацією, зазначеною в моїй заяві;
- відповідною постановою визнати мене потерпілими згідно з положеннями частини другої статті 55 КПК України (з моменту подання заяви про вчинення щодо мене кримінального правопорушення) від кримінального правопорушення зазначеного в моїй заяві;
- вручити мені, як заявнику, пам'ятку, про процесуальні права і обов'язки потерпілого, передбачені статтями 55-57 КПК України;
- надати мені можливість повідомити додаткові свідчення в порядку пункту 6 частини першої статті 56 КПК України виключно в рамках відкритого кримінального провадження по зазначеному факту кримінального злочину в моїй заяві;
-  згідно вимог пунктів частини другої статті 60 КПК України: вручити мені документ, що підтверджує прийняття і реєстрацію моєї заяви про вчинений кримінальний злочин (талон повідомлення ЄО/ЖЄО), а також витяг з ЄРДР;
-  Відповідно до вимог пункту 1 частини четвертої статті 216 Кримінального процесуального кодексу України після внесення до ЄРДР передати кримінальну справу за моєю заявою про злочин за підслідністю до слідчих органів Державного бюро розслідувань;
-  Повідомляти мене про кожну дію в ході досудового розслідування письмово;
-  Досудове розслідування провести у встановлений законом строк.

 Зміст даної заяви про вчинений кримінальний злочин публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

До заяви додається:

1.                  Фото(копія) моєї заяви про кримінальний злочин від ___________________ (без додатків) – на _______(_______________________) арк.;
2.                  Фото(копія) протоколу про прийняття моєї заяви про злочин – на _______(_______________________) арк.;
3.                  Фото(копія) пам’ятки про права і обов’язки потерпілого – на ________(_______________________) арк;
4.                  Фото(копія) талону ЄО/ЖЄО про прийняття і реєстрацію моєї заяви про злочин – на ________(_____________________) арк.;
5.                  Фото(копія) протоколу про проведення огляду місця події – на _______ (_______________________) арк.;

/____/_____________ 2020 року

З повагою, Громадянин: ____________________________ (________________________)

Начальнику Соборного ВП ДВП ГУНП
в Дніпропетровській області
вул. Шевченка, 7, місто Дніпро, 49044

Заявник: Громадянин України, Українець:
_______________________________________,
Адреса:________________________________,
_______________________________________,
_______________________________________
Тел. моб.:______________________________,

дата:__________________, час:____________
Слідчий: _______________________________
Посвідчення №:_________________________
Підпис слідчого:_________________________

З А Я В А
про кримінальний злочин передбачений частиною першою статті 375 Кримінального кодексу України вчинений суддею Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська______________________________

   Я, _________________________________________________________________________,
паспорт серія_____№___________ виданий  ______________________________________
_____________________________________________________________________________
проживаю за адресою: ________________________________________________________
__________________________________________________________________________ усвідомлюючи всю ступінь відповідальності, яку передбачає стаття 383 і 384 КК України (про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиві показання), - повідомляю про кримінальний злочин, який підпадає під кваліфікацію частини першої статті 375 Кримінального кодексу України (Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років), вчинений посадовою особоюсуддею Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська ____________________________________________ під час ухвалення рішення за результатами розгляду моєї скарги на бездіяльність слідчого СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області щодо невнесення слідчим відомостей до ЄРДР за моєю заявою про злочин від 12.02.2020 року.

                                                   Власний підпис заявника: __________________________

   По факту даного кримінального злочину можу повідомити наступне:
   17.02.2020 року, в порядку статті 303 КПК України, Я, звернувся(лася) до Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська зі скаргою на дії/бездіяльність слідчого СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області ___________________________ з вимогою зобов’язати вказаного слідчого виконати положення статті 214 КПК України, а саме: постановити ухвалу, якою зобов’язати слідчого (уповноважену особу) СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області, уповноважену на внесення відповідних відомостей до ЄРДР, негайно виконати вимоги частини першої статті 214 КПК України, а саме: - внести відповідні відомості за моєю заявою про вчинений кримінальний злочин від 12.02.2020 року (ЖЕО № __________ від 12.02.2020 року) до ЄРДР за кваліфікацією ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість), у продовж 24 годин; невідкладно розпочати досудове розслідування, у формі попереднього слідства; видати мені відповідний витяг з ЄРДР.
   Після електронного розподілу мою скаргу було передано в провадження судді Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська ______________________________.
   ____________________ року вказаним вище суддею було ухвалене неправосудне рішення, яким у задоволенні моєї скарги, було відмовлено, без права на оскарження.
   В редакції Кримінального процесуального кодексу України яка є чинною на момент подання мною відповідної заяви про злочин визначено, що відповідно до положень статті 214 КПК України слідчий невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування (ч. 1 ст. 214). Досудове розслідування розпочинається з моменту внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ч. 2 ст. 214). Здійснення досудового розслідування до внесення відомостей до реєстру або без такого внесення не допускається і тягне за собою відповідальність, встановлену законом (ч. 3 ст. 214). Слідчий уповноважений на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобов’язаний прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення. Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається (ч. 4 ст. 214).
   Тобто, частиною першою статті 214 Кримінального процесуального кодексу чітко встановлена відповідна процесуальна дія. Отже, слідчий зобов’язаний внести відповідні відомості до ЄРДР - іншого статтею 214 КПК України, - не передбачено.
   Відповідно положень статті 55. Конституції України кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.
{Офіційне тлумачення частини другої статті 55 див. в Рішеннях Конституційного Суду № 6-зп від 25.11.97, № 19-рп/2011 від 14.12.2011}
   Згідно пункту 1 частини першої статті 303 КПК України на досудовому провадженні можуть бути оскаржені такі рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора: бездіяльність слідчого, прокурора, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, у неповерненні тимчасово вилученого майна згідно з вимогами статті 169 цього Кодексу, а також у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов’язаний вчинити у визначений цим Кодексом строк, - заявником, потерпілим, його представником чи законним представником, підозрюваним, його захисником чи законним представником, представником юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, володільцем тимчасово вилученого майна, іншою особою, права чи законні інтереси якої обмежуються під час досудового розслідування.
   Отже, суддя зобов’язаний розглянути скаргу, і зобов’язати слідчого виконати відповідну процесуальну дію, встановлену вимогами статті 214 КПК України.
   Натомість своєю ухвалою від ___________________ року суддя Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська ____________________________ відмовляючи у задоволенні моєї скарги на дії/бездіяльність слідчого СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області ________________________ через невнесення ним/нею відповідних відомостей до ЄРДР за моєю заявою від 12.02.2020 року про кримінальний злочин вчинений «колегією суддів» юридичної особи приватного права з назвою «Третій апеляційний адміністративний» суд у складі: «головуючого судді» Божко Л. А., «суддів» Суховарова А. В. і Дурасової Ю. В., у змові з представником юридичної особи приватного права з назвою «Дніпровська міська рада» Горобець Ю. В. приховує кримінальний злочин не тільки зазначених осіб, а й безпосередньо і зазначеного слідчого.
   Крім того, в своїй ухвалі зазначений(на) суддя пропонує оскаржувати в апеляційному/касаційному порядку зміст ухвали колегії Третього апеляційного адміністративного суду, хоча винесена даною колегією ухвала від 12.02.2020 року, мене цілком і повністю влаштовує. Я наголошую, виключно, на факті злочину, про який я повідомив(ла) слідчого (уповноважену особу) СВ Соборного ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області, своєю письмовою заявою від 12.02.2020 року, під відповідний протокол.
   Вкотре наголошую на тому, що своєю заявою від 12.02.2020 року я повідомляю суто про кримінальний злочин, що аж ніяк не може стосуватися незгоди з прийнятим рішенням колегії суддів Третього апеляційного адміністративного суду, а тим більше вважатися тиском на суд, адже заява про злочин була складена після прийняття відповідного рішення суду. А скарга від 17.02.2020 року подана до Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська була подана виключно для зобов’язання посадової/службової особи виконати свої безпосередні функції, передбачені нормами чинного законодавства.   
   З цього приводу відповідально заявляю, що зазначеними протиправними, злочинними діями, вчиненими посадовою/службовою особою (суддею), мені сукупно завдано моральної і матеріальної шкоди в розмірі 500000 (п’ятсот тисяч) гривень.  
   Враховуючи зазначене вище, керуючись нормами чинного законодавства,

ВИМАГАЮ:

-  прийняти і зареєструвати дану заяву про вчинений кримінальний злочин, що має ознаки передбачені частиною першою статті 375 Кримінального кодексу України (КК України);
- відповідно до положень частини першої статті 214 Кримінального процесуального кодексу України (КПК України) та положень Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 08.02.2019 № 100 «Про затвердження порядку ведення єдиного обліку в органах (підрозділах) поліції заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події», - внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) впродовж 24 годин після прийняття моєї заяви про вчинений кримінальний злочин за вказаною в заяві попередньою кваліфікацією;
- на виконання вимог КПК України і Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 07.07.2017 № 575 «Про затвердження Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні» - невідкладно розпочати досудове розслідування, у формі попереднього слідства, з підстави вчинення кримінального злочину, за попередньою кваліфікацією, зазначеною в моїй заяві;
- відповідною постановою визнати мене потерпілими згідно з положеннями частини другої статті 55 КПК України (з моменту подання заяви про вчинення щодо мене кримінального правопорушення) від кримінального правопорушення зазначеного в моїй заяві;
- вручити мені, як заявнику, пам'ятку, про процесуальні права і обов'язки потерпілого, передбачені статтями 55-57 КПК України;
- надати мені можливість повідомити додаткові свідчення в порядку пункту 6 частини першої статті 56 КПК України виключно в рамках відкритого кримінального провадження по зазначеному факту кримінального злочину в моїй заяві;
-  згідно вимог пунктів частини другої статті 60 КПК України: вручити мені документ, що підтверджує прийняття і реєстрацію моєї заяви про вчинений кримінальний злочин (талон повідомлення ЄО/ЖЄО), а також витяг з ЄРДР;
-  Відповідно до вимог пункту 1 частини четвертої статті 216 Кримінального процесуального кодексу України після внесення до ЄРДР передати кримінальну справу за моєю заявою про злочин за підслідністю до слідчих органів Державного бюро розслідувань;
-  Повідомляти мене про кожну дію в ході досудового розслідування письмово;
-  Досудове розслідування провести у встановлений законом строк.

 Зміст даної заяви про вчинений кримінальний злочин публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

До заяви додається:

6.                  Фото(копія) моєї заяви про кримінальний злочин від ___________________ (без додатків) – на _______(_______________________) арк.;
7.                  Фото(копія) протоколу про прийняття моєї заяви про злочин – на _______(_______________________) арк.;
8.                  Фото(копія) пам’ятки про права і обов’язки потерпілого – на ________(_______________________) арк;
9.                  Фото(копія) талону ЄО/ЖЄО про прийняття і реєстрацію моєї заяви про злочин – на ________(_____________________) арк.;
10.              Фото(копія) протоколу про проведення огляду місця події – на _______ (_______________________) арк.;
11.              Фото(копія) скарги на бездіяльність слідчого від 17.02.2020 – на ____________ (________________________) арк.;
12.              Фото(копія) ухвали від ____________________ на - ____ (____________________) арк..

/____/_____________ 2020 року

З повагою, Громадянин: ____________________________ (________________________)

Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська
вул. Паторжинського, 18-А,
м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49000

Запитувач: Громадянин(ка) України, Українець(ка):
_____________________________________________,
Адреса:______________________________________,
_____________________________________________,
_____________________________________________
Тел. моб.:____________________________________,
e-mail: svf2011@ukr.net _______________________.


Запит
про надання публічної інформації за Законом України
«Про доступ до публічної інформації»

   Відповідно до відомостей розміщених на офіційному сайті Міністерства юстиції України Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, особою, уповноваженою представляти юридичну особу суб’єкт господарювання з кодом ЄДРПОУ: 02891397 та назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» у правовідносинах з третіми особами, або особою, яка має право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи, є Гончаренко Вадим Миколайович (керівник з 11.04.2004).
   Стаття 34. Конституції України гарантує кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Відповідно до положень Статті 40. Основного закону усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
   Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   Відповідно до положень пункту 6 частини першої статті 3. Закону України «Про доступ до публічної інформації» право на доступ до публічної інформації гарантується юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.
   Відповідно до положень статті 4. доступ до публічної інформації відповідно до цього Закону здійснюється на принципах прозорості та відкритості діяльності суб'єктів владних повноважень, вільного отримання, поширення та будь-якого іншого використання інформації, що була надана або оприлюднена відповідно до цього Закону, рівноправності, незалежно від ознак раси, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак.
   Згідно з положеннями статті 5., зазначеного закону, доступ до публічної інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію.
   Згідно з положеннями статті 21. Закону «Про доступ до публічної інформації», інформація на запит надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
   Відповідно до положень частини 2, 3 статті 22., даного закону, відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У такому разі відлік строку розгляду запиту на інформацію починається з дня отримання запиту належним розпорядником.
   Згідно з положеннями Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії (ст.. 8. КУ).
   Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст.. 19. КУ).
   Згідно до положень статті 6. Конституції державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.
   Відповідно до частини третьої статті 5. Конституції України ніхто не може узурпувати державну владу.
   Відповідно до статті 124. Конституції правосуддя в Україні здійснюють виключно суди. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускається.
   Відповідно до частини першої статті 125. Конституції України та частини першої і другої статті 19. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» суд утворюється. реорганізовується і ліквідовується законом.
   Проект закону про створення чи ліквідацію суду вносить до Верховної Ради України Президент України після консультацій з Вищою радою правосуддя.
   Частиною восьмою статті 19. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» визначено, що суд є юридичною особою (публічного права), якщо інше не визначено законом.
   В статті 81. Цивільного кодексу України (далі – ЦК України) зазначено, що юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.
   Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування.
   Згідно частини 4 статті 87. ЦК України юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
   Згідно до статті 127. Конституції України правосуддя здійснюють судді.
   Керуючись положеннями статті 128. Основного закону призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом.
   Відповідно до положень статті 20. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» адміністративними посадами в суді є посади голови суду та заступника (заступників) голови суду.
   Голова місцевого суду, його заступник, голова апеляційного суду, його заступники, голова вищого спеціалізованого суду, його заступники обираються на посади зборами суддів відповідного суду з числа суддів цього суду.
   Голова місцевого суду, його заступник, голова апеляційного суду, його заступники, голова вищого спеціалізованого суду, його заступники обираються на посади зборами суддів шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, у порядку, визначеному законом.
   Обрання судді на адміністративну посаду без додержання вимог закону не допускається.
   Згідно з положеннями статті 51. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» судді, голови судів та їх заступники, судді у відставці мають посвідчення, зразки яких затверджуються Радою суддів України. Посвідчення судді, голови суду, заступника голови суду, судді у відставці підписує Президент України.  
   Відповідно до Положення про порядок виготовлення, обліку, видачі, заміни та знищення посвідчень суддів, суддів, яких призначено на адміністративні посади, суддів у відставці, народних засідателів та присяжних, затверджене Рішенням Ради суддів України від 25.04.2014 № 23, Посвідчення є офіційним документом, який засвідчує займану посаду особи, якій його видано, та підтверджує повноваження власника посвідчення, встановлені Конституцією та Законом  України «Про судоустрій і статус суддів».
   Посвідчення судді, призначеного на посаду вперше, голови суду, заступника голови суду підписує Президент України. Посвідчення судді, обраного на посаду безстроково, судді у відставці підписує Голова Верховної Ради України.
   Посвідчення дійсні протягом зазначеного у них строку.   У відповідності до частини шостої статті 56. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» суддя повинен додержуватися присяги. 
   З огляду на положення статті 57., вищезазначеного закону, особа, призначена на посаду судді, набуває повноважень судді після складення присяги судді.
   Керуючись положеннями Конституції України, Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Закону України «Про забезпечення права на справедливий суд», «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», для подальшого використання інформації в рамках кримінального провадження, у визначений законом строк (п’яти днів),

В И М А Г А Ю:

1.          Надати завірену належним чином копію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96) Закону України про утворення державного органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
2.           Надати завірену належним чином копію Свідоцтва про державну реєстрацію утвореного Законом (!) державного органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
3.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію державного органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
4.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів Міністерства юстиції України про реєстрацію як нормативно-правового акту Закону України про утворення державного органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
5.  Надати завірену належним чином копію протоколу останніх зборів суддів органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» з результатами обрання голови суду і його заступника (заступників);
6.    Надати завірені належним чином копію суддівського посвідчення і копію складеної присяги судді, теперішнього заступника (заступників) голови суду, органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
7.    Надати завірені належним чином копію суддівського посвідчення і копію складеної присяги судді, теперішнього голови суду, органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
8.     Надати завірені належним чином відомості (список) щодо суддів, та їх помічників, органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська», які на момент запитування відповідної інформації мають повноваження здійснювати правосуддя;
9.     Надати завірені належним чином відомості щодо указів та постанов про призначення/переведення суддів на відповідну посаду до органу з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
10.  Надати копію договору оренди займаних приміщень установою з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Дніпро, вул.. Паторжинського, 18-А;
11.   Надати завірені належним чином відомості стосовно реєстрації в реєстрі ВАR-гільдії установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська»;
12.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу була замовлена печатка установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
13.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу була виготовлена печатка установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
14. Надати завірену належним чином фотокопію посвідчення судді, яким підтверджуються повноваження судді, установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) _______________________________;
15. Надати завірену належним чином фотокопію Присяги судді, складеної Українському народові суддею _______________________________________;
16.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНН), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у судді ___________________________;
17.    Надати завірені належним чином достовірні відомості щодо реєстрації і надання акредитації ВАR-гільдією та делегування відповідних повноважень судді _____________________;
18.   Надати завірену належним чином фотокопію (засвідчену гербовою печаткою компетентного органу, із зображенням Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України) Подання Вищої ради правосуддя до Президента України про призначення вперше на посаду судді _______________________________________;
19.  Надати завірені належним чином копії (засвідчені гербовою печаткою компетентного органу, із зображенням Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України)  Указу Президента України про призначення/переведення на відповідну посаду судду _______________________________________;
20.   Надати завірені належним чином копії Постанов Верховної Ради України «Про обрання судді», на відповідну посаду судді ____________________________________;
21.  Надати завірені належним чином відомості, про наявність повноважень (правосуб’єктності - правоздатності, дієздатності, деліктоздатності) щодо здійснення правосуддя, на момент запитування відповідної інформації, у судді установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) __________________________________________;
22.   Надати завірені належним чином копії Сертифікату та відомостей з передостанніми і останніми результатами проходження відповідної підготовки у Національній школі суддів України, а також відомості Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо результатів проходження останнього кваліфікаційного іспиту суддею установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) ______________________________________________;
23.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) суддею установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) ____________________________________;
24.   Надати завірені належним чином відомості про всі дисциплінарні стягнення (погашені/непогашені) які коли-небудь застосовувалися по відношенню до судді установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) ___________________________________________;
25.   Надати завірені належним чином відомості стосовно інвентарного номеру суддівської мантії і нагрудного знаку судді установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) ____________________________________;
26.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи, підписаного суддєю установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) _______________________________________________;
27.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи суддею установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) ____________________________________;
28.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01 січня 2019 року на момент запитування інформації) суддею установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) __________________________________________________;
29.  Надати завірену належним чином копію (за підписами підписантів/сторін) довіреності від керівника юридичної особи - установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397), видану на представництво зазначеної установи _____________________________________________;
30.  Надати засвідчені належним чином відомості про види заохочення, виплату грошових премій, нагород державними нагородами, спеціальними званнями відносно судді установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) ____________________________________________;
31.  Надати завірені належним чином відомості відносно відпусток та лікарняних в яких перебувала судя установи з назвою «Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська» (код ЄДРПОУ: 02891397) _________________________________ в період часу з 01.01.2019 року на момент запитування даної інформації;
32.   Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу, та в електронному вигляді - на електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net) ___________________________________.
   У випадку, якщо з якихось причин, не можливо надати змістовну відповідь по суті запиту – письмово вказати причину та перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника зазначеної інформації. 
     Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com
              
   /_____/_________________ року

З повагою, Громадянин(ка):____________________________(______________________)

Хронологія даного питання в матеріалах на сайті "Багнет Нації": Поцріот філатов вирішив влаштувати державний переворот?

Група відомих правозахисників Дніпра представлятиме позивачів у справі проти Дніпроміськради

Жодних «шкурняків» - виключно інтереси громади: яке рішення Дніпроміськради ми скасовуємо

Окружний адмінсуд Дніпра зобов’язав міськраду надати правоустановчі документи

Суддя Лозицька самовідвелася у справі щодо рішення Дніпроміськради. І тому є вагомі причини…

В своїй ухвалі про самовідвід суддя Лозицька заявили про тиск щодо неї з боку представників позивачів

Заяви судді Лозицької є безпідставними, а її поведінка неприпустимою – черговий запит до суду

No comments – укази про призначення судді Лозицької І. О.

Між молотом і ковадлом: вже третій суддя накивав п’ятами від розгляду справи про незаконне рішення приватної Дніпроміськради

Верховна Рада не реєструвала, а Казначейство не обслуговує: як вилазить «фількина грамота» щодо компетенції (легітимності) Дніпроміськради

Дисциплінарна скарга до ВРП і ВККСУ стосовно поведінки судді окружного адмінсуду Дніпра

Дніпропетровський окружний адмінсуд про повноваження своїх суддів

В Дніпрі відбулося підготовче засідання щодо скасування незаконного рішення «міської ради»

Підсумовуючи друге підготовче засідання в справі щодо скасування рішення Дніпроміськради

«Антиконституційний хор» судді Олійника?

Суддя Олійник підтвердив відсутність «в природі» правоустановчих документів Дніпроміськради

В справі по скасуванню рішення ДМР заявлено відвід судді Олійнику

Навіщо суддя Олійник В. М. перевищує владні повноваження?

Судді ДОАС Олійнику В. М., вдруге, заявлено про відвід

16.07.2019: відвід судді ДОАС Олійника В. М., втретє – відеоблок

30.07.2019 відвід судді ДОАС Олійника В. М., втретє – заява + відео

Сказано – Зроблено!: скарга до ВРП на поведінку судді ДОАС Олійника В. М.

Дніпро: у справі щодо скасування незаконного рішення Дніпроміськради "самовідвівся" четвертий суддя (відео)

Найкращою рекламою діяльності ГО «Багнет Нації», є ухвала судді ДОАС Олійника В. М., про самовідвід

Найкращою рекламою діяльності ГО «Багнет Нації» є ухвала судді ДОАС Олійника В. М., про самовідвід

Дніпро: у справі щодо скасування незаконного рішення неконституційної міськради самовідвівся п’ятий суддя

Суддя ДОАС Олійник поскаржився до ВРП і ГПУ про втручання в його діяльність

Дніпро: на підтвердження нелегітимності міськради самовідвівся шостий суддя – ухвала

В Дніпрі відводять суддю із-за його призначення Президентом УРСР Зеленським

Відсутність державних символів і повноважень не є аргументацією для відводу судді

ВРП не підтвердила тиску на правосуддя з боку ГО «Багнет Нації» - висновок і рішення ВРП

В Дніпрі зареєстровано заяву про злочин на мера Філатова і членів його злочинного угруповання

В Дніпрі відбулася Установча конференція ГО «Державотворець», трохи суду, і багато силовиків

Читайте також: КОАТУУ | Державний класифікатор об'єктів адміністративно-територіального устрою України

АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

ІНДУСТРІАЛЬНА РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

НОВОКОДАЦЬКА (ЛЕНІНСЬКА) РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

САМАРСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

СОБОРНА (ЖОВТНЕВА) РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

ЦЕНТРАЛЬНА (КІРОВСЬКА) РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

ЧЕЧЕЛІВСЬКА (КРАСНОГВАРДІЙСЬКА) РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ


ШЕВЧЕНКІВСЬКА (БАБУШКІНСЬКА) РАЙОННА У МІСТІ ДНІПРІ РАДА, ЯК СУБ’ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Сталося!!! Мін’юст підтвердив, що Дніпроміськрада – приватна установа!

СБУ «на олівець»: реєстраційна справа виконавчого комітету ДМР

«Громадські слухання» по обговоренню проекту статуту територіальної громади Дніпра

Викидень Дніпровської міськради КП «Міські причали» ДМР – реєстраційні документи

КП «Жилсервіс – 2» ДМР: матеріали реєстраційної справи

«Курка – то не птах, а Дніпроміськрада – то не орган місцевого самоврядування!» – документи реєстраційної справи ДМР

КП «Жилсервіс – 2» ДМР: вся суть КП, в табличці із пап’є-маше

КП «Теплотранс» зізнається у скоєному злочині і пропонує стати співучасником – відповідь на запит

Когнітивний дисонанс: КП «Муніципальна варта» ДМР з КВЕДом діяльності приватних охоронних структур – реєстраційні документи

Ляпи невігласів, чи свідоме підроблення документів – реєстраційні дані Дніпроміськради і її виконкому

Виконавчий комітет ДМР – неконституційний орган (документи свідчать)

Дніпропетровська міська рада – неконституційний орган (документи свідчать)

Інформаційна бомба або початок кінця: Увага!!! Всі міські, сільські, районні і обласні ради зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності – унікальні документи на сайті "Багнет Нації"

Дніпроміськрада та виконавчий комітет, як приватні підприємства – витяги з реєстру

Дніпроміськрада – сурогатний орган місцевого самоврядування (відповіді на інфозапити)

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -