- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 22 серпня 2022 р.

Публічне сповіщення оферта від Українського Народу до МОЗ України – чотирнадцятий випуск газети «Багнет Нації»

 

Публічне сповіщення оферта № 6 від 19.08.2022

(66 запитань Міністерству охорони здоров’я України)

від Українського Народу

 

Авторське право захищене

©K7O7AM

Для перекладу на всі мови світу.

 

   На підставі рішення про ухвалення законопроекту № 4142

 

Вимагаємо роз'яснити, дати відповіді на наступні пункти.

   У разі некомпетентних або недостовірних відповідей, або відповіді не по суті, ми маємо право висловити вам недовіру, визнати вашу некомпетентність у питанні захисту здоров'я Українського Народу та розірвати в односторонньому порядку всі договори на довірче управління та всіляку взаємодію, оскільки здатні самостійно взяти відповідальність за захист та збереження свого здоров'я.

   Некомпетентність у цьому питанні буде посадовим злочином і каратиметься відповідно до поточної специфіки законодавства України.

   Ми, здатні сформувати наглядові органи з контролю над епідеміологічною ситуацією, що складатимуться з грамотних та кваліфікованих фахівців, які мають досвід у цій галузі.

   Будь-яка невідповідність вимог, викладених у даному документі, що не має під собою доказової бази, буде розцінюватися як умисне введення в оману та проведення геноциду над Українським Народом.

   Нижче наведено список питань, на які вам необхідно дати точну, виразну і розгорнуту відповідь по суті, посилаючись на дослідження, які лягли в основу законопроекту № 4142 а також надати незалежну лабораторію Народному наглядовому органу для проведення дослідження виділених вірусів. Надати матеріали і зразки всіх використаних в державі вакцин для дослідження їх складу, придатності для Людини, виявлення можливих побічних ефектів.

 

  Звертаємо увагу, що згідно п.4 ст.21 Закону України «Про доступ до публічної інформації», при наданні інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не відшкодовується.

 Зауважуємо, що дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої. (стаття 109 Кримінального кодексу України).

 

   Запитання:

 

1.    Чи визнаєте ви Конституцію України і всі права Людини, описані в ній?

2.    Чи є Людина природним жителем Землі, створеним за образом і подобою Божою, чи має свідомість, волю і душу?

3.    Чи є Людина найвищою соціальною цінністю, чи є права та свободи Людини та їх гарантії прямим і головним обов'язком держави?

4.    Чи виділений вірус "SARS-CоV-2" (2019-nCоV), далі іменований "COVID-19" належним чином, тобто відповідно до загальноприйнятих міжнародних правил, з використанням методу ультрацентрифугування з подальшим очищенням та виділенням вірусу?

5.    Чи виділений вірус "мавпяча віспа", належним чином, тобто відповідно до загальноприйнятих міжнародних правил, , з використанням методу ультрацентрифугування з подальшим очищенням та виділенням вірусу?

6.    Чи виділений вірус "холера" належним чином, тобто відповідно до загальноприйнятих міжнародних правил, , з використанням методу ультрацентрифугування з подальшим очищенням та виділенням вірусу?

7.    Чи підтверджуєте ви обов'язок Людини брати участь у медичних експериментах. Чи спростовуєте Нюрнберзький кодекс, затверджений і загальноприйнятий у 1947 році від Різдва Христового?

8.    Що являє собою вакцина? Перерахуйте можливий шкідливий або корисний вплив на організм Людини? Надайте наукові дослідження.

9.    Надайте точний склад продукту під найменуванням вакцина від "COVID-19"; чи є у складі даного препарату важкі метали і чим вони допомагають у вирішенні проблем імунології?

10. Надайте відомості про реєстрацію у відповідних органах усіх вакцин, що існують і використовуються в Україні та відомості про дати реєстрації і терміни придатності. Також надайте ліцензію та інші юридично значущі документи щодо вакцин, які використовуються.

11. Надайте відомості про проходження вищезгаданих продуктів усіх клінічних випробувань на всіх етапах належним чином.

12. Чи є відсутність симптоматики показанням для обов'язкової вакцинації, без повного індивідуального обстеження за рахунок держави?

13.Чи існують чинні нормативно-правові акти, якими Людину зобов'язують брати участь у медичних експериментах; якщо такі акти існують – вкажіть їх перелік та суттєві реквізити.

14. Чи існує чинний нормативно-правовий акт, яким Людину зобов'язують вакцинуватися експериментальним  препаратом по п.9; якщо такий акт існує – вкажіть його суттєві реквізити.

15. Чим відрізняється профілактика епідемії від експерименту над живими людьми?

16. Вакцини від "COVID-19" є затвердженими і надійними препаратами чи це є експериментальний ГМО-продукт?

17. Наскільки достовірними є результати ПЛР-тестів (полімеразна ланцюгова реакція), антиген (експрес) тестів, ІФА (імуно-ферментний аналіз) тестів? Надайте результати досліджень.

18. Наскільки використання ПЛР-тестів, антиген (експрес) тестів, ІФА тестів є безпечним для Людини?

19. Які речовини діють на організм Людини під час проходження ПЛР-тесту, антиген (експрес) тестів, ІФА тестів?

20. Надайте результати медичних досліджень самих ПЛР-тестів, антиген (експрес) тестів, ІФА тестів.

21. Чи є законопроект № 4142 затвердженим нормативно-правовим актом на день відправки  19 серпня 2022 року цього публічного сповіщення оферти від Українського Народу?

22. На кого розповсюджується  дія законопроекту № 4142 на день відправки цього публічного сповіщення оферти від Українського Народу, 19 серпня 2022 року?

23. Чи впливає вакцинація на репродуктивну функцію? Надайте результати досліджень.

24. Чи є проходження ПЛР-тестів, антиген (експрес) тестів, ІФА тестів обов'язковим? Для кого? Хто і ким  уповноважений наполягати на проходженні ПЛР-тестів, вимагати результатів ПЛР-тестів, примушувати до проходження ПЛР-тестів?

25. Хто гарантує безпеку життя та здоров'я Людини під час випробування експериментальних вакцин, хто несе матеріальну відповідальність за побічні та/або летальні наслідки?

26. Чи є синтетичні та натуральні тканинні маски (надалі – тканинні маски),  що розповсюджуються в мережі роздрібної торгівлі та аптеках засобами індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД)?

27. Яким параметрам мають відповідати засоби індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД)?

28. Хто має забезпечити Народ засобами індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД)??

29. Яким чином повинні утилізуватися засоби індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД), які були у використанні? Хто несе відповідальність за своєчасну видачу засобів індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД) та їх утилізацію відповідно до санітарних норм?

30. Чи оголошено офіційно епідемію чи пандемію? Де оголошено? Ким оголошено? Коли та на якій підставі?

31. Чи є Всесвітня Організація Охорони Здоров'я приватною організацією і яке відношення має до приватного життя і здоров'я Людини?

32. На якій підставі вводилися, вводяться або вводитимуться карантинні заходи для Людини?

33. Надайте точну статистику захворюваності під час воєнного стану. Також надайте точну статистику за останні півроку та рік у регіонах.

34. Чи проводилися дослідження щодо рівня захворюваності після участі Народу в медичному експерименті з використанням вакцин від "COVID-19"? Надайте достовірні результати.

35. Чи проводилися дослідження щодо змін у рівні загальної смертності після участі  Народу у медичному експерименті з використанням вакцин від "COVID-19"? Надайте достовірні результати.

36. Яким є критичний поріг інфікування для обґрунтованого оголошення пандемії чи епідемії країни?

37. Спираючись на питання №.33, на питання №.36, надайте перелік та суттєві реквізити нормативно-правових актів, якими на території України зафіксовано та оголошено епідемію чи пандемію.

38. Наскільки ефективними є тканинні маски для захисту органів дихання?

39. Чому у державних установах та у місцях громадського користування на засобах індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД) немає позначки про час використання засобів індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД)? Чи є цей серйозний недолік свідомим злочином проти суспільства в епідеміологічний час?

40. Чому роботодавці не видають засоби індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД) та не утилізують їх відповідно до санітарних норм?

41. Яка спеціальна служба має контролювати своєчасну утилізацію і видачу засобів індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД)?

42. Надайте документальний фотозвіт досліджень незалежними кваліфікованими фахівцями, проведеними у незалежній лабораторії крупним планом, у форматі А4, для чіткого розуміння  реальних розмірів отворів між тканинними волокнами засобів індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД) тканинних масок. Яких розмірів має бути отвір між тканинними волокнами, щоб наночастинки вірусу не могли нашкодити здоров'ю та життю Людини? Яких розмірів вірусні частки "COVID-19"? Надайте фото звіт.

43. Надайте документ, що підтверджує, що Всесвітня Організація Охорони Здоров'я розуміє, усвідомлює, приймає та несе повну відповідальність за побічні ефекти, летальні випадки, що стали наслідком дотримання їхніх рекомендацій щодо використання захисних тканинних масок, так званих  засобів індивідуального захисту органів дихання (ЗІЗОД); а також відповідальність за результат участі людей у медичних експериментах.

44. Чому після прибуття Людини з іншими серйозними захворюваннями до медичного закладу, крім "COVID-19", медичні працівники приймають рішення про лікування "COVID-19" замість усунення реальної проблеми зі здоров'ям Людини? Чи не є смерть в даному випадку результатом медичної недбалості?

45. Чи є медична недбалість посадовим злочином?

46. Які санкції передбачено для медичного персоналу у разі яскраво вираженої, обґрунтованої та виявленої медичної недбалості, що спричинила серйозні та незворотні наслідки, включаючи побічні ефекти та летальний кінець?

47. Як виявляється інфікована Людина під час прибуття до медичного закладу?

48. За якими протоколами проводиться лікування інфікованої "COVID-19" чи іншим вірусом Людини? Ким і коли затверджено ці протоколи? На якій підставі? Надати належним чином завірені копії протоколів.

49. Яким чином, за яким принципом, за допомогою яких індикаторів ПЛР-тестування, антиген (експрес) тест, ІФА тест виявляє інфіковану Людину?

50. На підставі яких нормативно-правових актів юридична особа НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ України уповноважена вимагати від Людини надання інформації, яка є медичною таємницею, що не підлягає розголошенню? Надайте перелік цих актів та їх суттєві реквізити.

51. Надайте гарантії того, що ПЛР-тести, антиген (експрес) тести, ІФА тести не є інструментом для збирання біологічних та генетичних даних Людини.

52. Яким чином і як швидко після проходження ПЛР-тесту, антиген (експрес) тесту, ІФА тесту утилізується сам предмет ПЛР-тесту, антиген (експрес) тесту, ІФА тесту, що є носієм інформації про ДНК Людини, яка проходила ПЛР-тестування, антиген (експрес) тестування або ІФА тестування?

53.Куди йдуть біологічні та генетичні дані Людини після проходження нею ПЛР-тесту, антиген (експрес) тесту або ІФА тесту? Яка організація працює з біологічними та генетичними даними цієї Людини?

54.Чи існує інший спосіб виявлення вірусу, крім ПЛР-тесту, антиген (експрес) тесту, ІФА тесту?

55. Чи мають проводитися обстеження, зокрема, аналізи під час епідемії/пандемії на безоплатній основі?

56. Чи проводилися дослідження, шляхом аналізу біологічного матеріалу  (мокротиння) інфікованої Людини, поміщеного в особливе живильне середовище, що підходить для зростання бактерій?

57. Чи проводилися дослідження, шляхом аналізу біологічного матеріалу  (мокротиння) інфікованої Людини, поміщеного в особливе живильне середовище, для призначення подальшого курсу лікування?

58. Надайте докази (документи, відеозвіт, тощо) про лабораторні дослідження, які є прикладом знищення або знешкодження вірусу "COVID-19" вакциною від "COVID-19"?

59. На підставі яких нормативно-правових актів Людині може бути відмовлено в обстеженні, лікуванні чи наданні іншої медичної допомоги при відмові нею проходження ПЛР-тесту, антиген (експрес) тесту або ІФА тесту на "COVID-19" ? При відсутності таких нормативно-правових актів чи  не є така вимога посадовим злочином?

60. Які санітарні та епідеміологічні умови  сприяють поширенню хвороби?

61. Які санітарні та епідеміологічні заходи сприяють зниженню рівня захворюваності?

62. Надайте статистику захворюваності неповнолітніх дітей за останні півроку та рік у регіонах.

63. Надайте статистику захворюваності неповнолітніх дітей починаючи від 24 лютого 2022 року і до 19 серпня 2022 року по регіонах.

64. Надайте докладну відповідь з актуальною доказовою базою за підписом відповідальної особи, з печаткою згідно ДСТУ, у тому числі документацію на всі попередні  шістдесят три питанняи щодо вібріону "холери".                                                            

65. Надайте докладну відповідь з актуальною доказовою базою  за підписом відповідальної особи, з печаткою згідно  ДСТУ, у тому числі документацію на всі попередні шістдесят три питання щодо вірусу "мавп’яча віспа".         

66. Дякуємо за службу, за відповідальність, яку ви несете перед Українським Народом, гадаємо Ви виправдаєте надану вам довіру і не розчаруєте Народ, якому служите.













Матеріали по темі: Попередження гендиректору ДП «КБ «Південне» щодо незаконності відсторонення від роботи

СКАСУВАННЯ НАКАЗУ ПРО ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД РОБОТИ - зразок позовної заяви

Відсторонення від роботи працівників АТ «Укрзалізниця» є незаконними - попередження

Відсторонення від роботи через відсутність щеплення є незаконними (ухвала суду)

Заява до Держпраці щодо незаконного відсторонення від роботи гендиректором ДП «КБ «Південне»

Низка досудових запитів до гендиректора ДП «КБ «Південне»

Воєнний або надзвичайний стан до введення «карантину» в Україні не оголошувався – відповідь ВРУ

Поновлення на роботі: «акцептування» злочинної оферти «по-багнетівськи» - позовна заява (початок)

Припиняючи самоправство і невиконання рішення КСУ роботодавцем – заяви про злочин

Позиція Уповноваженого ВРУ з прав людини щодо незаконного відсторонення від роботи – документ

Поновлення на роботі: «акцептування» злочинної оферти «по-багнетівськи» - позовна заява (продовження)

Поновлення на роботі: «акцептування» злочинної оферти «по-багнетівськи» - позовна заява (закінчення)

Реєстраційні документи МОЗ для додатку до позовної заяви

Докази проведення медичного експерименту і випробувань лікарських засобів, додаємо до позову – клопотання про приєднання

Відповідь на відзив КБ «Південне» - порушника трудового законодавства

В Дніпрі суд скасував наказ про незаконне відсторонення від роботи невакцинованого працівника

Порушники Конституції відповідатимуть власним гаманцем – позов щодо моральної та матеріальної шкоди

Є пропозиція – оформити явку з повинною! (відзив на апеляцію ДП «КБ «Південне»)

Засідання щодо відшкодування моральної і матеріальної шкоди через незаконне відсторонення від роботи – відео + клопотання

Звідки візьметься довіра до тих, хто підриває економічну безпеку держави, отримуючи сурогатну гривню – заява про відвід

Іще один цвях у домовину беззаконня – постанова ДАС

Продовжуємо «відвойовувати» моральну і матеріальну через незаконне відсторонення від роботи – відео засідання і клопотання

Заявлене клопотання від 11.07.2022 - № 05 (з додатком)

Заявлене клопотання від 11.07.2022 - № 06 (з додатком)

Заява до УСБУ в Дніпропетровській області на ТУ ДСАУ Дніпра

Справа про відшкодування моральної і матеріальної, через незаконне відсторонення від роботи - відео + клопотання з додатком

Відвід 1 колегії Верховного суду в справі про незаконне відсторонення від роботи

Відвід 2 колегії Верховного суду в справі про незаконне відсторонення від роботи

 

Читайте також: Міністерство охорони здоров’я України, як приватне підприємство – документи

МОЗ підтвердив наявність біолабораторій США в Україні

Читайте також: Досліджено ГО «Багнет Нації»: незаконний закон зеленського щодо COVID-19

Досліджено ГО «Багнет Нації»: фотокопії постанов КМУ стосовно карантину коронавірусу

Зроби власну експертизу постанови КМУ (РСР) № 211 на відповідність чинному законодавству

Правовий лікбез для правоохоронців Дніпра щодо нікчемності постанов КМУ (РСР) – відео

09.04.2020 в Дніпрі складені заяви на поліцейських і держвиконавців (відео)

Владислав Акулов про фейковий кабмін та нікчемність його рішень

Про правову нікчемність постанов КМУ щодо COVID – 19 (відео)

В Дніпрі триває відновлення конституційного ладу, навіть в умовах «карантину»

Рубіжне: Вводите карантин? – Відповідайте за наслідки!!!

Роздрукуй, аби роздавати дебілам, при виконанні

КАРАНТИН – ФЕЙК і БЕЗЗАКОННЯ

На складені протоколи громадяни Дніпра відповідають кримінальними справами на поліцейських - відео

Андрій Карпович про юридичні механізми введення карантину - відео

Просто залишу це тут: порядок денний засідань Кабміну за останніх два місяці

Видання «Корупціонер в Україні» опублікувало відповідь Мін’юсту щодо правової експертизи постанови КМУ № 211

Перебувати в самоізоляції – не більше ніж рекомендації дебілам - документ

Відсутність правової експертизи «карантинних» постанов Кабміну, є доказом злочину

Позов щодо визнання протиправними і нечинними «карантинні» постанови КМУ

Секретаріат КМУ надав розлогу відповідь стосовно постанов щодо COVID-19

Під вивіскою липового карантину знищують малий і середній бізнес та готують нам голодомор

Постанови КМУ: без жодних ознак документів державної ваги

Андрій Карпович про постанову КМУ № 211 - відео

Досліджуючи правові аспекти карантину і постанов КМУ - документи

Карантиноцид, як «узаконений» експеримент в контексті гібридного геноциду

Андрій Карпович: адмінпротокол скасувати не складно, якщо знати про наступне…

Карантин. Зростання цін. АМКУ паразитує…

Українці – це респонденти досліджень, піддослідний біоматеріал? – відео

«Тайна вечеря» КМУ від 11.03.2020, як джерело поширення інфекції антиконституційності і беззаконня

Мін’юст підтвердив порушення щодо реєстрації, а отже і нікчемність «карантинних» постанов КМУ – відео + документ

Якщо надумаєте компенсувати втрачену вигоду від карантину

На момент введення карантину в Україні був один хворий на COVID-19

Денис Абубакіров про барановірус і велику політику

Нормами права по фейковому карантину

Підняли з архіву: ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Підняли з архіву: ЗУ «Про правовий режим надзвичайного стану»

В деталях про незаконність введення карантину в Україні

Чи законно був введений карантин?

Багнет Нації: підводимо риску щодо першої хвилі штучного карантину – матеріали для суду

Анонс другої хвилі «жорстокого» карантину, в контексті гібридного геноциду

На вас складають протокол про порушення карантину. Що робити?

На вас складають протокол про порушення карантину. Хто, складає?

Коронавірус: Реальна статистика смертності викриває карантин абсурду

Знадобиться для скасування штрафів за не носіння маски

Майстер-клас скасування протоколу про «порушення умов карантину» - відео

Втратило чинність розпорядження «Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Дніпропетровської області»

Ліквідований суд призначає штраф за карантин? Запитайте: хто, і на підставі чого?

Лілія Дудко: розгерметизація правосуб’єктності Дарницького районного суду міста Києва - відео

Вагомий додаток до «карантинного» компромату від Олександра Дзюби

КОРОНОЦИД: Використовуючи суд, як трибуну)))

Методичний посібник «АНТИМАСКА» стане в нагоді

Як адмінку-карантинку хотів розглянути ліквідований суд Харкова – відео

Недосуддю Нейло – в стійло правосуб’єктності! - відео

Андрій Карпович про правову нікчемність карантину і приватний Кабмін

Пояснення до протоколу про порушення маскового режиму

Обмеження конституційних прав можливе у випадках, визначених Конституцією України – рішення КСУ (карантин)

Повний текст пояснення по карантину і надзвичайній ситуації від Андрія Карповича

Про незаконний карантин в матеріалах на сайті «Багнет Нації»

ГО ОПГ «Багнет Нації» скасовуватиме «карантинні» постанови КМУ

Штрафи за маски, як і сам закон, – незаконні! Дізнайся чому)

АНДРІЙ КАРПОВИЧ ПРО ПРИМУСОВУ ВАКЦИНАЦІЮ, МЕДИЧНІ ЕКСПЕРИМЕНТИ І ДОСЛІДЖЕННЯ НАД УКРАЇНЦЯМИ - ВІДЕО

Андрій Карпович і Лариса Криворучко: кого покарають за карантин? - відео

Браво!!! Суддя Должко «розібрав на молекули» незаконність карантину в Україні - рішення

Вакцинація замість деолігархізації?

Діалогу не сталося: корпорація АТБ продовжує нехтувати законами корпорації "УКРАЇНА"

Зупинимо карантин разом!: Клопотання щодо перевірки на відповідність Конституції відповідних постанов КМУ

Зупинимо карантин разом!: Клопотання щодо перевірки на відповідність Конституції відповідних постанов КМУ

Правовий лікбез від вінницької школярки для адмінресурсоосіб

Корпорація «УКРАЇНА»: ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста Києва - реєстраційна картка

КАБМІН – КОНЦЕРН В КОРПОРАЦІЇ «УКРАЇНА»?

Андрій Карпович про СТРАШНІ ЦИЦЬКИ 91 ДІВОК - шифр для свідомих

Влад Акулов про Картахенський протокол, опікунів-окупантів та ЖиЗОїдів

Яка юридична вага судових рішень, завірених такими печатками?

Так від чого лікуємось, пані та панове? Переписка з Міністерством охорони здоров’я України

Олена Фаіст про Картахенський протокол та живі змінені організми - відео

Про узаконений медичний експеримент в Україні – відео Андрія Карповича

Картахенський протокол про біобезпеку до Конвенції про біологічне різноманіття - поточна редакція

Заява про заборону проведення медичного експерименту та видалення персональних даних

«Картахенський протокол про біобезпеку»: читаємо поміж рядків – шостий випуск газети «Багнет Нації»

Так від чого лікуємось, пані та панове? Переписка з МІНІСТЕРСТВОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ - 2

Запит Андрія Карповича до ДУ «ЦЕНТР ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я МОЗ УКРАЇНИ» від 09.10.2021 року

Сьомий випуск газети «Багнет Нації» матиме вкладиш у вигляді шаблону заяви про злочин на роботодавця

Звільнення працівників через карантин незаконні і можуть повернутись бумерангом для роботодавців

Катерина Нечипоренко про Нагойський протокол

ПРО НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК ВЖЕ СЬОГОДНІ

АЛГОРИТМ ДІЙ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ ЩОДО «ПЕРЕВІРЯЮЧИХ»

Про пОВІДло ОДИНДЕВ'ЯТЬ і його добровільну дегустацію 

Юлія Щербак: ЗАЯВА-ВІДМОВА ВІД УЧАСТІ У МЕДЕКСПЕРИМЕНТІ

Медексперимент у Дніпрі на 28.10.2021

Детальне обгрунтування для посадових осіб незаконності примусу до медексперимента

Детальне обгрунтування для посадових осіб незаконності примусу до медексперимента

Фотокопія Постанови КМУ про COVID-сертифікат на сайті «Багнет Нації»

Вчіться захищати свої права, як ця смілива панянка - відео

СКАСУВАННЯ НАКАЗУ ПРО ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД РОБОТИ – ЗРАЗОК ЗАЯВИ

Суд виправдав перевізника та вкотре наголосив на незаконності карантинних обмежень – постанова

Контрасти «багнетівщини» в порівнянні з «гуміровщиною» щодо скасування карантину – відеоблок судового засідання

Ні примусу! Поліцейські стають на захист своїх прав

Попередження гендиректору ДП «КБ «Південне» щодо незаконності відсторонення від роботи

СКАСУВАННЯ НАКАЗУ ПРО ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД РОБОТИ - зразок позовної заяви

Відсторонення від роботи працівників АТ «Укрзалізниця» є незаконними - попередження

Воєнний або надзвичайний стан до введення «карантину» в Україні не оголошувався – відповідь ВРУ

Позов про скасування наказу про відсторонення від Андрія Карповича

«Воєнний стан» - панацея від «карантину»?

11 квітня набудуть чинності Гарантійні угоди додаткового фінансування протидії COVID-19

Проект Закону про державну реєстрацію геномної інформації людини прийнято за основу

В Дніпрі суд скасував наказ про незаконне відсторонення від роботи невакцинованого працівника

В Україні продовжено клінічні випробування лікарських засобів – наказ МОЗ

Як МОЗ розподілило набори для виявлення мутацій в геномі вірусу SARS-CoV-2 – наказ № 702

МОЗ скасувало спрощену процедуру видачі рецептів на ліки за програмою «Доступні ліки» та медичного свідоцтва про народження

Установчі документи Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»

Про права людини, в контексті експериментів з геномом - національне законодавство України

Читайте також: Газету «Багнет Нації» зареєстровано – копія свідоцтва

Першу річницю утворення ГО ОПГ «Багнет Нації» відзначили першим випуском власної газети

Збираємо кошти на перший тираж газети «Багнет Нації»

«Екстрений» і «Спеціальний» випуски газети «Багнет Нації»: ми публікуємо те, про що мовчать інші

Приватна «Дніпроміськрада» - рудимент минулого, який знищує наше майбутнє – другий випуск газети «Багнет Нації»

Новий номер газети «Багнет Нації», як додаток до запиту, заяви, клопотання на правоздатність

Збираємо на друк нових випусків газети "Багнет Нації" - оголошення

П’ятий випуск газети «Багнет Нації»

«Картахенський протокол про біобезпеку»: читаємо поміж рядків – шостий випуск газети «Багнет Нації»

Сьомий випуск газети «Багнет Нації» матиме вкладиш у вигляді шаблону заяви про злочин на роботодавця

Катехізис єврея СРСР українською – восьмий випуск газети «Багнет Нації»

«Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ» - дев’ятий випуск газети «Багнет Нації»

КОРОТКО ПРО ОРГАНИ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ (ОСНи) – десятий випуск газети «Багнет Нації»

Поновлення на роботі за рішенням суду – одинадцятий випуск газети «Багнет Нації»

Продовження теми медичного експерименту в умовах незаконного карантину – дванадцятий випуск газети «Багнет Нації»

ВІДВІД ВСІЄЇ СУДОВОЇ СИСТЕМИ… - тринадцятий випуск газети «Багнет Нації» від 22.02.2022

ВСІ ВИПУСКИ ГАЗЕТИ

«БАГНЕТ НАЦІЇ»:

 газета Багнет нації - Google Drive

Підтримати правозахисну діяльність і друк благодійного видання (газети) ГО ОПГ «Багнет Нації» можна переказом на картрахунок ПриватБанку  4731 2196 4570 7633  на ім’я Сергія Філіпенка

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Бастіон: https://bastyon.com/bagnetnacii?fbclid=IwAR1cHy1NB2HPcZVMknoXYVTD19UG106y4tcvsWb0fdZxy_BsqLu9LwCCqAM&fbclid=IwAR1cHy1NB2HPcZVMknoXYVTD19UG106y4tcvsWb0fdZxy_BsqLu9LwCCqAM


1 коментар:

  1. Доброго дня!
    Можете пояснити терміни: "Український
    Народ" і "Народ"?
    Чому ви використовуєте їх, а не обрали один?

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -